Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lost Ark rockets onto Steam's all-time concurrent player list after delayed launch

Which new EU server for english players?

Θα με βρείτε server: Beatrice με όνομα Dartista και είμαι wardancer

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, MariaLog είπε

δε το πιστευω ποσο ανετα τρεχει με την 2gb καρτα γραφικων μου !

Unreal engine 3 και dx11, δεν είναι βαρύ.

(Έχει ένα setting για auto optimization το έχω πάει τέρμα στο quality δε ξέρω πόσο το επηρεάζει αυτό.)

Ελπίζω να βάλουν server transfer, γιατί πάλι μείναμε μακριά από φίλους. Πχ τον neria τον είχαν κλειδωμένο από την αρχή και μπήκαμε Beatrice. Σε ποιον server είσαι?

@optimus prime δε μπορούσα να σας κάνω add στους φίλους εσάς πού είστε σε άλλον server. 

Δε θα έπρεπε να μπορώ?

Κρίμα να σπάσουμε σε διαφορετικούς Σερβερς. Τώρα που είναι αρχή δε ψηφίζουμε με ένα poll και η πλειοψηφία να το ορίσει;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Κρίμα να σπάσουμε σε διαφορετικούς Σερβερς. Τώρα που είναι αρχή δε ψηφίζουμε με ένα poll και η πλειοψηφία να το ορίσει;

όχι :P  έχουμε ήδη ξεκινήσει 2 φορές χαρακτήρες φτάνει :P . Μεις έχουμε κάνει ήδη guild.
Αυτό έπρεπε να χε γίνει πάνω από μια βδομάδα πριν

Πάντως πέφτουμε σε queues.

image.png.d086b6888c706f41052d562b3f689b7b.png

Επεξ/σία από xtrmsnpr

5 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Beatrice ξεκινάω και εγώ 😁

μόνο για μύστες είναι κει να ξες :P , θα δεις μόλις τους κάνουμε πόλεμο αυτούς εκεί στον Antares θα ψάχνουν τις βάρκες να φύγουν από το νησί.

51 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Unreal engine 3 και dx11, δεν είναι βαρύ.

Σε ποιον server είσαι?

apex και αυτο τρεχουν οκ, αυτο το %$#%$# HALO τι φαση ποσο ασχημα optimized παιζει να ειναι?

μπηκα στον Μακακο ( καπως ετσι ) για να το δω λιγο, θα ξαναδιαλεξω οταν ξεκινησω σοβαρα

• Like 1

Ναι λέω επειδή δεν έγινε μια βδομάδα νωρίτερα ε και το έγινε....αν είναι να παίξουμε παρέα όλη την 2022 κοβιντ χρόνια θα μας νοιαξει η μία εβδομάδα ή το character creation?

Το σκεπτικό μου είναι ότι όσο καλό κακό μέτριο και να είναι το παιχνίδι τελικά αυτό που κρατάει τους μεγαλύτερους ηλικιακά ή που θεωρούνται old school gamers, είναι η παρέα κυρίως. Τα προγράμματα μας και οι υποχρεώσεις είναι σίγουρα διαφορετικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να συντονιστούμε όλοι....οπότε αυξάνουμε τις πιθανότητες αν τουλάχιστον είμαστε σε ίδιο σέρβερ. 

Εγώ θα μπω σε έναν τώρα για δοκιμή και το πολύ πολύ delete και make new όπου μαζευτεί ο πολύς κόσμος. 

Εν κατακλείδι και τώρα ένα poll για ινσομνιακς και να έχουμε εικόνα ποιοι που θα δώσει αποτέλεσμα συγκέντρωσης. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...