Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, giannis808 είπε

https://forums.playlostark.com/t/introducing-the-europe-west-region/149166

Μπήκε ο νέος server! Τι κάνουμε; 

Εγώ καλά είμαι, εσύ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Εγώ καλά είμαι, εσύ?

Και εγώ καλά είμαι και λέω να παραμείνω έτσι προσωπικά. Είδα στο φόρουμ αρκετοί θα μεταφερθούν οπότε ίσως δούμε λίγο άσπρη μέρα! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giannis808 είπε

Και εγώ καλά είμαι και λέω να παραμείνω έτσι προσωπικά. Είδα στο φόρουμ αρκετοί θα μεταφερθούν οπότε ίσως δούμε λίγο άσπρη μέρα! 

Εμείς δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε από κει, δεν είναι για εμάς η περιοχή.

Το ξέρουν και οι ίδιοι ότι δε θα εξαφανιστούν οι σειρές με αυτό που έκαναν, αλλά να ελαττωθουν προσπαθούν. Για να μην είχε ουρά έπρεπε να ήταν από την αρχή έτσι, αλλά τεσπά.

Το αναμενόμενο γίνεται:

image.png.5fc7fccf09f9df02ebb9851cfb720dee.png

μύγες βαράνε απο κει :P 8k αναμονή από δώ

image.png.a59869ab84739eae9065b78fc4acfb94.png

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε πάμε καλά; τι σχέση έχει αυτό το παιχνίδι με WoW και λοιπά MMO; που διάολο βλέπετε τη σύνδεση δηλαδή; δεν γίνεται να έχεις "ζήσει" το feeling ενός MMO σαν το WoW (ή και άλλα) και να το συγκρίνεις με αυτό εδώ. είναι άλλη εμπειρία, άλλο πράγμα εντελώς. άντε με εκνευρίσατε :P (νοτ)

το παιχνίδι είναι πολύ καλό για να περνάει η ώρα, ειδικά για free δεν το συζητάμε. το combat είναι απολαυστικό και τα εφφέ προσεγμένα. αν έχει προσβάσιμο endgame, εγώ βλέπω χώρο στην αγορά για κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο τέτοιο crossover παιχνίδι εκεί έξω, και αν το παίξουν σωστά γιατί να μην κρατήσει;

εδιτ: βέβαια είχα πει και καλά λόγια για το νες γορλντ αν δεν κάνω λάθος, οπότε τρέχα γύρευε

Επεξ/σία από spirit)earth)aflame
  • Like 1

Μόλις σκότωσα μαζί με 30-40 άτομα ένα world boss ονόματι Willi-Willi μετά από 5-10 λεπτά μάχης. Πλάκα είχε, πρώτο ιβεντ που ουσιαστικά συνεργάζομαι με κόσμο, ευελπιστώ να έχει κιαλλα τέτοια στον χάρτη

(σπαμαρουν συνεχώς για τον wili στο τσατ οπότε τώρα στα 38 λεβελ πήγα να τσεκάρω τι φάση) 

• Like 1

4 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Μόλις σκότωσα μαζί με 30-40 άτομα ένα world boss ονόματι Willi-Willi μετά από 5-10 λεπτά μάχης. Πλάκα είχε, πρώτο ιβεντ που ουσιαστικά συνεργάζομαι με κόσμο, ευελπιστώ να έχει κιαλλα τέτοια στον χάρτη

(σπαμαρουν συνεχώς για τον wili στο τσατ οπότε τώρα στα 38 λεβελ πήγα να τσεκάρω τι φάση) 

Εχει αλλα 2-3 τετοια boss σε προηγούμενες περιοχες

2 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Εχει αλλα 2-3 τετοια boss σε προηγούμενες περιοχες

Τα άτιμα. Κανείς δεν σπαμαρει για αυτά στο τσατ, μόνο ο Γουίλι η κολοκύθα έχει την τιμητική του. Θα πάω να τα τσεκάρω αύριο στο επόμενο login μιας και μαζεύεις κάρτες κλπ, το gear ακόμα και στου wili το έκανα outlevel

1 λεπτό πριν, giannis808 είπε

Τα άτιμα. Κανείς δεν σπαμαρει για αυτά στο τσατ, μόνο ο Γουίλι η κολοκύθα έχει την τιμητική του. Θα πάω να τα τσεκάρω αύριο στο επόμενο login μιας και μαζεύεις κάρτες κλπ, το gear ακόμα και στου wili το έκανα outlevel

Τσέκαρε εδω

https://www.wepc.com/gaming/lost-ark/lost-ark-world-bosses-locations-loot/

3 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Ένα σωρό έχει. Με έβαλες σε δουλειες! Ευχαριστώ πάντως 

• Like 1

45 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Ο δικός μας ο server συνέχεια γράφει σε ποια κανάλια τους βρίσκουν πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς να πάρετε 1k Amethyst shards άκοπα:

Προσθέστε 50 φίλους στο παιχνίδι, προσοχή μέχρι 20 friend requests μπορείτε να έχετε σε εκκρεμότητα . Αφού το κάνετε και έχετε 50 (είναι και το max που μπορείτε), θα ξεκλειδώσετε το achievement: People Person και θα πάρετε και 1000 shards, θα τα βρείτε μέσα στο universal currency storage.

unknown.png

unknown.png

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Εμάς γράφει uwu και uwu όλη την ώρα! 

Spoiler

uwu_1000x700.jpg

έχουν μπει όλα τα brats και hentai fans στο παιχνίδι τί περίμενεις 😛 

waifu 4 life

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Sad 1

12 ώρες πριν, Stavrakas13 είπε

Ισχύει, είναι πολύ καλύτερο του WoW

Τι να σχολιάσω σε αυτό που γράφεις?

Σε τι είναι καλύτερο?

9 ώρες πριν, giannis808 είπε

Αν πατήσεις το Ν ανοίγει ένα παράθυρο - που κανένας δεν το ανοίγει ποτέ παρά για να πάρει κάποια region completion rewards. Στην κάτω σειρά έχει 2 τεράστιες εικόνες/placeholders: είναι τα world bosses του continent που βρίσκεσαι ;Ρ

Αρκεί να παρακολουθείς το zone chat όπως είπε και κάποιος παραπάνω, θα δεις κάτι του στυλ ch1527 που σου λέει σε ποιο κανάλι μόλις έσκασε μύτη ^^

8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Ο δικός μας ο server συνέχεια γράφει σε ποια κανάλια τους βρίσκουν πάντως.

Πατρίδα, σε ποιο σέρβερ είσαι;

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...