chousi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα ομάδα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με μια τηλεόραση που έχω lg 49uf695v-za διαθέτει το web os 03.01.38 δεν μου ζητάει αναβάθμιση λογισμικού, επίσης παρατήρησα σε άλλες τηλεοράσεις στο lg app store έχει παραπάνω προγράμματα να κατεβάσεις από ότι στην δική μου τηλεόραση και με διαφορετικό μενού στο app store υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω αναβάθμιση κ εγώ
bill36 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Η LG δεν αλλαζει την εκδοση του λογισμικου που φορανε οι τηλεορασεις της. Αυτη που χρησιμοποιεις,μοντελο του 2016,φοραει μαλλον το webos 3 και οι αναβαθμισεις του εφτασαν μεχρι τον Γεναρη του 18,αυτη που ηδη τρεχεις. Η φετινη σειρα φοραει το webos 6 και η περσινη,για να καταλαβεις, που φοραει το 5,δεν εχει την δυνατοτητα εγκαταστασης του 6 ακομη και αν μιλαμε για τηλεορασεις που εξακολουθουν να πωλουνται. Αυτην την λογικη εχουν οι περισσοτερες εταιρειες με τα λογισμικα τους με εξαιρεση,σχετικη και αυτη,οσων φορανε Android tv που μεχρι προτινος και τηλεορασεις τετραετιας-πενταετιας περνανε την καινουργια εκδοση του Android εφοσον το hardware ηταν επαρκες. Τωρα με το Google tv φυσικα και αυτο επαψε να ισχυει ως γενικος κανονας. Αν θελεις να τρεξεις κατι συγκεκριμενο που δεν βρισκεις στο store πρεπει ειτε ν' αλλαξεις τηλεοραση ή να πας σε αγορα αλλης συσκευης.Tv box κλπ. Φιλικα Βασιλης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα