k_w_t Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Βρηκα πως λεγετε το σωσιβιο στο αγγλικο photoplay!! Λεγετε Crack και αντε τωρα με τετοιο ονομα που εχει να το βρεις στο internet! Οτιδηποτε αλλο να βαζαν κατι θα εβρισκα....
Blackie Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Mporoume na vroume pouthena olo to photoplay? Me liga logia diatithetai pros pwlhsh h paei mono se cafe/games?
Theodore Tsi Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 θαυμάζω το κουράγιο σου k_w_t που το ψάχνεις ακόμα....αν το βρεις πάντως περιμένουμε details....
theoritikos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Mporoume na vroume pouthena olo to photoplay? Me liga logia diatithetai pros pwlhsh h paei mono se cafe/games? Το μηχάνημα μπορείς να το αγοράσεις, αλλά είναι πανάκριβο κοστίζει 2.500€!
djxxl Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 paidia exoume kana kainourgio thema gia ta photoplay?
k_w_t Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Ναι επιτελους περιμενω ενα μηχανημα απο γνωστο και επειδη στην ουσια ειναι pc μεσα(το ειδα στο boot) Θα δοκιμασω να το κανω ghost και ο Θεος βοηθος!
theoritikos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Το έχουν ξαναπεί το θέμα. K_w_t δεν θα δουλέψει στο pc σου, γιατί απλά δεν θα βρεί touch screen (εκτώς και αν έχεις).
k_w_t Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Τελικα δουλεψε με ενα απλο κολπο (drivers για usb mouse μεσα στο ghost απλα ακομα προσπαθω για τα credits)
mikaha Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Yparxei kai to PHOTO QUIZ II tis MLS http://www.mls.gr/gr/1024/prods.asp?cat_id="9&productid=45 Ego exo to I. Arketa kalo.
tatos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 loipon kiklofori ena game to opio ine metafrasi tou photo play sta ellinika kai me alles glosses bebea....ine patenta enos megalou onomatos stin proothisi etimon hdd sta net cafes...to programma legete EUROPLAY..kai i teleytea tou ekdosi exi kai perisotera games apo to foto play!an thimamai se megethos prepi na ine konta sto ena dvd isos kai parapano....
barachir Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα ,έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Συγκεκριμένα θέλω να βρω το fun quiz και το trivial που υπάρχει στα photo play στα ελληνικα(έχω βρει το τρίβιαλ στα αγγλικά όπως και αυτήν την έκδοση για dos). Αυτό το photo quiz που λέτε έχει και trivial; Ευχαριστώ
BROWNEYES Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Πολύ ενδιαφέρον θέμα... ενημερώστε pleasee :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.