tselehub Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, σκέφτομαι με ένα φιλαράκι να ανοίξουμε ένα rage room σε πολη που δεν υπαρχει αλλο εδω κοντα, πιο πολυ για το χαβαλε και για ενα μεροκαματο παραπανω και αν πιασει επιασε. Που μπορω να προμηθευτώ ολα αυτα που σπανε? Το μονο που εχω σκεφτει ειναι τα μπουκαλια απο νυχτερινα μαγαζια. Και πιατα αυτα που σπανε στα μπουζουκια που ειναι γυψινα. Πιατα και ηλεκτρικες συσκευες που βρισκω? Γιατι δεν μπορω να δικαιολογήσω τις τιμες που τα χρεωνουν. Πχ σπανε μερικα μπουκαλια και μια παλια TV για 20Ε.
Papakaliati Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Πας στα μπαζα και ψαχνεις. Μετα για μεγαλυτερο profit margin μπορεις να συνεχίσεις με human hunting...
giorgos04 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tselehub είπε Καλησπέρα, σκέφτομαι με ένα φιλαράκι να ανοίξουμε ένα rage room σε πολη που δεν υπαρχει αλλο εδω κοντα, πιο πολυ για το χαβαλε και για ενα μεροκαματο παραπανω και αν πιασει επιασε. Που μπορω να προμηθευτώ ολα αυτα που σπανε? Το μονο που εχω σκεφτει ειναι τα μπουκαλια απο νυχτερινα μαγαζια. Και πιατα αυτα που σπανε στα μπουζουκια που ειναι γυψινα. Πιατα και ηλεκτρικες συσκευες που βρισκω? Γιατι δεν μπορω να δικαιολογήσω τις τιμες που τα χρεωνουν. Πχ σπανε μερικα μπουκαλια και μια παλια TV για 20Ε. Πριν το ξεκινήσεις, αποθήκευσε σε μια αποθήκη, τα πράγματα για σπάσιμο(τηλεοράσεις, ραδιόφωνα κτλ.) Πιάτα, μπουκάλια,γύψινα είδη φαντάζομαι θα μπορεις να τα προμηθεύεσαι εύκολα και με όποια συχνότητα θελεις εσυ. Γνωστός του γνωστού άνοιξε παρόμοια επιχείρηση και έκλεισε πολύ γρήγορα γιατί ξέμεινε από υλικά για σπάσιμο. Επειτα για καναν χρόνο μάζευε παλιοτηλεοράσεις, παλιοσυσκευές, σκεφτηκε πατέντες ,ωστε να τα επαναχρησιμοποιεί και κατέληξε να γεμίσει ένα οικόπεδο σαβούρα. Ξανα-άνοιξε το "μαγαζί", έκανε αρπαχτή για μερικούς μήνες και το ξανάκλεισε. Tip : Ο πελάτης θέλει να μπαίνει σε κάτι σαν σπίτι και να το σπάει. Αυτό προϋποθέτει,μάζεμα και στήσιμο ξανά και ξανά. Μην νομίζεις ότι ο άλλος θα πληρώνει για να του δινεις ένα μπαστούνι του baseball για να σπάσει 10 μπουκάλια και μια ήδη διαλυμένη τηλεόραση μέσα σε ένα δωμάτιο. Ακόμη και αν το κάνει μια φορά ,δεν θα το ξανακάνει. 1
tselehub Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, giorgos04 είπε Πριν το ξεκινήσεις, αποθήκευσε σε μια αποθήκη, τα πράγματα για σπάσιμο(τηλεοράσεις, ραδιόφωνα κτλ.) Πιάτα, μπουκάλια,γύψινα είδη φαντάζομαι θα μπορεις να τα προμηθεύεσαι εύκολα και με όποια συχνότητα θελεις εσυ. Γνωστός του γνωστού άνοιξε παρόμοια επιχείρηση και έκλεισε πολύ γρήγορα γιατί ξέμεινε από υλικά για σπάσιμο. Επειτα για καναν χρόνο μάζευε παλιοτηλεοράσεις, παλιοσυσκευές, σκεφτηκε πατέντες ,ωστε να τα επαναχρησιμοποιεί και κατέληξε να γεμίσει ένα οικόπεδο σαβούρα. Ξανα-άνοιξε το "μαγαζί", έκανε αρπαχτή για μερικούς μήνες και το ξανάκλεισε. Tip : Ο πελάτης θέλει να μπαίνει σε κάτι σαν σπίτι και να το σπάει. Αυτό προϋποθέτει,μάζεμα και στήσιμο ξανά και ξανά. Μην νομίζεις ότι ο άλλος θα πληρώνει για να του δινεις ένα μπαστούνι του baseball για να σπάσει 10 μπουκάλια και μια ήδη διαλυμένη τηλεόραση μέσα σε ένα δωμάτιο. Ακόμη και αν το κάνει μια φορά ,δεν θα το ξανακάνει. Γενικα γνώμη μου είναι ότι όλη η δουλειά αυτή μια αρπαχτη είναι. Ανοίγεις, όταν βγάλεις έβγαλες σε κάτι μήνες που θα είναι καινούριο και μετα ριχνεις λουκέτο.
Vault13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tselehub είπε Γενικα γνώμη μου είναι ότι όλη η δουλειά αυτή μια αρπαχτη είναι. Ανοίγεις, όταν βγάλεις έβγαλες σε κάτι μήνες που θα είναι καινούριο και μετα ριχνεις λουκέτο. Eταιρικα ΑΦΜ, αδειες λειτουργιας ποσο κανουν ολα αυτα ξερεις; Ετσι ..Αντε παμε;
tselehub Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Eταιρικα ΑΦΜ, αδειες λειτουργιας ποσο κανουν ολα αυτα ξερεις; Ετσι ..Αντε παμε; Ναι, τα μόνα που δεν ξέρω είναι αυτά που ρώτησα πιο πάνω
Gatilaras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Για εμε σπαταλησε χρονο στο να μαζεψεις ηλ.συσκευες απο μπαζα,καδους ανακυκλωσης συσκευων(και ας ξαναμπουν σπασμενα επειτα),αγγελιες αγορας μη λειτουργικων συσκευων και πιατικα,ποτηρια,βαζα κλπ παρε απο εναν χονδρικη μια ποσοτητα βαρβατη κανονικα πιατα και θα κανεις τη δουλεια σου.Στη λιανικη τα φτηνοτερα πιατα εχουν περιπου 1-2 ευρω το κομματι.
lector Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Ποσο καλα στα μυαλα του και την ψυχικη του υγεια ειναι καποιος ο οποιος αντλει ευχαριστηση με το να καταστρεφει και μαλιστα επι πληρωμη;
StamTheMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, lector είπε Ποσο καλα στα μυαλα του και την ψυχικη του υγεια ειναι καποιος ο οποιος αντλει ευχαριστηση με το να καταστρεφει και μαλιστα επι πληρωμη; Κανεις μας δεν ειναι καλα. Θα εκπλαγεις ποσο μπορει να σε ηρεμησει κατι τετοιο.
lector Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Κανεις μας δεν ειναι καλα. Θα εκπλαγεις ποσο μπορει να σε ηρεμησει κατι τετοιο. Τι να σου πω, δεν το εχω δοκιμασει (ισως επειδη ειναι παρανομο να καταστρεψω αυτα που μου προκαλουν οργη 😁 )
StamTheMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, lector είπε Τι να σου πω, δεν το εχω δοκιμασει (ισως επειδη ειναι παρανομο να καταστρεψω αυτα που μου προκαλουν οργη 😁 ) Σε νιωθω..
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, lector είπε Ποσο καλα στα μυαλα του και την ψυχικη του υγεια ειναι καποιος ο οποιος αντλει ευχαριστηση με το να καταστρεφει και μαλιστα επι πληρωμη; Πολύ καλά, υπάρχει λέξη που περιγράφει την όλη φάση.. μπαχαλaddict
Land-decked Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 εγω θελω να σταθω στο ελληνικο επιχειρηματικο δαιμονιο σου λεει θα βγω σαν το γυφτο να μαζεψω παλιες τβ απο τα σκουπιδια θα τα αραδιασω μεσα σε ενα υπογειο και θα με πληρωνουν για να τα σπανε και μετα (επειδη αναγνωριζει οτι ειναι αρπαχτη) θα το κλεισει το μαγαζι και μετα λεμε γιατι φευγουν τα παιδια στο εξωτερικο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, StamTheMan είπε Κανεις μας δεν ειναι καλα. Θα εκπλαγεις ποσο μπορει να σε ηρεμησει κατι τετοιο. Ας μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις. 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα