Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, athanaso77 είπε

Έχεις την εντύπωση πως οι θύρες usb για τις οποίες μιλάει το άρθρο είναι αντίστοιχες αυτών που βάζεις στον ανταπτορα της τσιγαροθήκης του αυτοκινήτου σου;

Άστα αυτά και λες μας πως έβαλες κινούμενη εικόνα; Αφού το απαγορεύει το σάιτ....

Δημοσ.
20 ώρες πριν, RcManiac είπε

Συνήθως οι θύρες USB είναι για σύνδεση media και όχι φόρτισης. Σε ΄όσα έχω προσπαθήσει να φορτίσω ανεβαίνει με πολύ χαμηλούς ρυθμούς που συνήθως φτάνω στον προορισμό με το ίδιο ποσοστό μπαταρίας. 

Και το iphone 11 το αγόρασα 929.00€ όταν κυκλοφόρησε άλλα ο φορτιστής των 5W είχε το ίδιο αργό αποτέλεσμα με τις θύρες usb που λες, επειδή είναι αργός δνε πρέπει να υπάρχει; Ας βάλουν γρηγορότερο ή βρουν λύση, ή ας σταματήσουν την παραγωγή. Παρόλα αυτά το φορτίζω το κινητό μου, όπως φορτίζω και με usb σε όποιο αυτοκίνητο έχω μπει, αργά ή γρήγορα το κινητό πάντως γέμιζε, και είναι πολύ βολικό τόσο για τον οδηγό όσο και για τους υπόλοιπους επιβάτες ειδικά αν υπάρχει θύρα και πίσω.

Δηλαδή αν είναι δυνατόν να αγοράζεις αυτοκίνητο 2021 και να σου αφαιρούν το κομμάτι της τεχνολογίας που κιόλας την εξυπηρέτηση του οδηγού είτε σε οθόνη αφής, είτε σε USB ή διάφορους αισθητήρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/11/2021 στις 4:28 ΜΜ, poseidon98 είπε

Εγω δεν θυμάμαι ποτέ να έχουν usb θύρες τα αμάξια που είχα...πραγματικά κλάιν μάιν 

Οτι εσενα δε σου κάνει διαφορά, δεν σημαίνει οτι δεν είναι σημαντικό, οχι σε ένα αμάξι οπως το τεσλα, αλλα γενικά.

Απαραίτητη η θύρα, για χρήση android Auto και apple car, που μπορεί στα πολύ νεα και ακριβά αμάξια να ειναι ασύρματο τώρα τελευταία, οχι ομως και σε ολα

Επεξ/σία από hliastsek
  • Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω το παρόν θέμα να απασχολεί τον μέσο ινσομνιακ που στόχος του είναι να πάρει κανένα μεταχειρισμένο Yaris . Λες και θα δει ποτέ Tesla.

Απλα κουβέντα να γίνεται

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Bitbit said:

Δε νομίζω το παρόν θέμα να απασχολεί τον μέσο ινσομνιακ που στόχος του είναι να πάρει κανένα μεταχειρισμένο Yaris . Λες και θα δει ποτέ Tesla.

Ναι ενώ με τις τιμές που έχουν τα "φτηνά" ηλεκτρικά θα τρέξει. Που βλέπεις μοντέλα που είχαν 11000 να βρίσκονται κοντά στα 20000 ΜΕΤΑ την επιδότηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...