μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 5s χωρις touch id, μετρια κατασταση απο χτυπηματα 6s πληρως λειτουργικο και τα 2 εχουν το κουτι τους, και εχω και εχω 2 γνησια πριζακια και 1 γνησιο καινουργιο καλωδιο (και 1 κατεστραμενο αλλα λειτουργικο παλιο) θα ηθελα να με διαφωτισετε για την αξια αυτων γιατι με βαση τις αγγελιες δε μπροω να βγαλω ακρη...
Tasos19s Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε 5s χωρις touch id, μετρια κατασταση απο χτυπηματα 6s πληρως λειτουργικο και τα 2 εχουν το κουτι τους, και εχω και εχω 2 γνησια πριζακια και 1 γνησιο καινουργιο καλωδιο (και 1 κατεστραμενο αλλα λειτουργικο παλιο) θα ηθελα να με διαφωτισετε για την αξια αυτων γιατι με βαση τις αγγελιες δε μπροω να βγαλω ακρη... μετά βίας 80-100 αξίζει το 6ς σε καλή κατάσταση το 5ς με πρόβλημα κιόλας τι να περιμένεις να δώσει ο άλλος? 50??? και πάλι εσύ πουλάς εσύ ξέρεις τι ζητάς αλλά ο αγοραστής καθορίζει την τιμή τις περισσότερες φορές γιατί αν πουλάς ακριβά απλά δεν βρίσκεις αγοραστή όποτε αναγκαστικά πέφτεις για να το πουλήσεις 1
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, Tasos19s είπε μετά βίας 80-100 αξίζει το 6ς σε καλή κατάσταση το 5ς με πρόβλημα κιόλας τι να περιμένεις να δώσει ο άλλος? 50??? και πάλι εσύ πουλάς εσύ ξέρεις τι ζητάς αλλά ο αγοραστής καθορίζει την τιμή τις περισσότερες φορές γιατί αν πουλάς ακριβά απλά δεν βρίσκεις αγοραστή όποτε αναγκαστικά πέφτεις για να το πουλήσεις για αυτο δεν βγαζω ακρη με τις αγγελιες το θεμα δεν ειναι ποσο το πουλαει καποιος, αλλα ποσο το αγοραζει
Tasos19s Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, μπαρμπαγιωργος είπε για αυτο δεν βγαζω ακρη με τις αγγελιες το θεμα δεν ειναι ποσο το πουλαει καποιος, αλλα ποσο το αγοραζει αυτό έγραψα κι εγώ παραπάνω αν είδες
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 ε ναι αλλα δε μου δινεις απαντηση μου λες οτι ο αγοραστης καθοριζει την αξια. Συμφωνοι! Αλλα ποια ειναι αυτη;!
Tasos19s Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, μπαρμπαγιωργος είπε ε ναι αλλα δε μου δινεις απαντηση μου λες οτι ο αγοραστης καθοριζει την αξια. Συμφωνοι! Αλλα ποια ειναι αυτη;! το βάζεις στην τιμή που νομιζεις αν δεν βρεθεί κανείς τότε ξεκινάς και το ρίχνεις αυτή είναι η απάντηση πολύ απλό έτσι κι αλλιώς η διαφορά από το δικό σου σκεπτικό με το σκεπτικό κάποιου αγοραστή δεν θα ξεπερνάει και τα 20 ευρω οι συσκευές δεν είναι μεγάλης αξίας όποτε τι να συζητάμε? για 10-20 ευρώ χάσεις κερδίσεις δεν έγινε και τίποτα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα