Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλετε το κάνετε. Μην γίνω και η αιτία να χάσετε τα δεδομένα σας...

Είχαμε και ένα δράμα χθες χωρίς κανένα ζόρι: https://www.insomnia.gr/forums/topic/781603-teamgroup-mp33-ssd-1tb-m2-nvme-πιστόλι-σε-10-λεπτά/

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Αν θέλετε το κάνετε. Μην γίνω και η αιτία να χάσετε τα δεδομένα σας...

Είχαμε και ένα δράμα χθες χωρίς κανένα ζόρι: https://www.insomnia.gr/forums/topic/781603-teamgroup-mp33-ssd-1tb-m2-nvme-πιστόλι-σε-10-λεπτά/

Έσβησε το backup.... Από εκεί και ύστερα όλα τα άλλα δεν έχουν να κάνουν ούτε με σένα ,ούτε με τους σκληρούς ,ούτε με τίποτα. Άσχετα τελείως. Χωρίς backup είναι αυτοκτονία ακόμα και τον καλύτερο σκληρό του κόσμου να έχεις αγοράσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, atheatos είπε

Έσβησε το backup.... Από εκεί και ύστερα όλα τα άλλα δεν έχουν να κάνουν ούτε με σένα ,ούτε με τους σκληρούς ,ούτε με τίποτα. Άσχετα τελείως. Χωρίς backup είναι αυτοκτονία ακόμα και τον καλύτερο σκληρό του κόσμου να έχεις αγοράσει.

Συμφωνώ, όπως έχουμε αναφέρει back up σε τουλάχιστον τρία διαφορετικά μέσα, αλλά δεν μπορώ να το αναφέρω συνέχεια, αν και απ' ότι θυμάμαι το μέλος από πάνω @9-11 είναι επιμελής σ' αυτό το θέμα.

Τι να πω κι εγώ που έκανα image πριν ~ ένα μήνα από δύο δίσκους σε δύο διαφορετικούς δίσκους και επιβεβαίωσα ότι λειτουργεί επαναφέροντάς το σε άλλο δίσκο εκείνη τη μέρα και πήγα πάλι προχθές να επαναφέρω ένα από αυτά και δεν μου βρίσκει μέσα patitions. Τι να παίχτηκε άραγε...

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Συμφωνώ, όπως έχουμε αναφέρει back up σε τουλάχιστον τρία διαφορετικά μέσα, αλλά δεν μπορώ να το αναφέρω συνέχεια, αν και απ' ότι θυμάμαι το μέλος από πάνω @9-11 είναι επιμελής σ' αυτό το θέμα.

Τι να πω κι εγώ που έκανα image πριν ~ ένα μήνα σε από δύο δίσκους σε δύο διαφορετικούς δίσκους και επιβεβαίωσα ότι λειτουργεί επαναφέροντάς το σε άλλο δίσκο εκείνη τη μέρα και πήγα πάλι προχθές να επαναφέρω ένα από αυτά και δεν μου βρίσκει μέσα patitions. Τι να παίχτηκε άραγε...

Δεν ξέρω πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείται για backup. Έως τώρα χρησιμοποιώ paragon ή easeus χωρίς κανένα πρόβλημα . Επίσης το file history του Windows και αυτό ενεργοποιημένο για έξτρα προστασία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, atheatos είπε

Δεν ξέρω πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείται για backup.

Έχω δοκιμάσει το Easus, το Macrium reflect, το AOMEI Backupper, αλλά περισσότερο με βόλεψε το Lazesoft.

Βρήκα προ ολίγου τη λύση. Σκεπτόμενος κάποια πράγματα λίγο άσχετα με το θέμα μου, π.χ. το πως λειτουργεί (σχετικά με την ονοματοδοσία) το Ventoy (στο οποίο τα ονόματα των .iso δεν είναι bootable αν έχουν κενά) και αυτό που αναφέρει συχνά ο micos000 ότι τα Windows έχουν θέμα με τους ελληνικούς χαρακτήρες στο όνομα χρήστη. Το image που με ενδιέφερε το είχα ονομάσει έτσι: 

Win10Pro-SabertoothZ77-GPT.lvi

ενώ ένα άλλο image που λειτουργούσε το ονόμασα έτσι:

Win10Pro-HP DC7900-GPT-full.lvi 

Μόλις προσέθεσα το ''full'' πριν τη κατάληξη ''.lvi'' τα αναγνώρισε όλα κανονικά. Φαίνεται, τότε που έκανα την επαναφορά δεν είχα κάνει τη μετονομασία.

Επεξ/σία από Τέρης Α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...