Nate Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Τις τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα με το xiaomi redmi note 3 pro. Η οθόνη και τα κουμπιά αφής στο κάτω μέρος του κινητού δεν λειτουργούν κάποιες φορές καθόλου (εννοώ δεν ανταποκρίνονται στο άγγιγμα), τις περισσότερες φορές βγαίνει το μενού που έχει επιλογές και ειδοποιήσεις μόνο του (σαν να σέρνει κάποιος ένα δάχτυλο από την πάνω πλευρά της οθόνης προς τα κάτω) και μένει εκεί. Κάποιες φορές, αλλά σπάνια, μπορώ να το χειριστώ, αλλά για κάποια δευτερόλεπτα. Το έχω ανοίξει το καπάκι και έχω κάνει επανεκκίνηση, αλλά δεν κάνει κάτι. Έκανα και εκκαθάριση προσωρινής μνήμης μήπως φτιάξει κάτι, αλλά δεν έγινε κάτι. Χρειάζεται αντικατάσταση οθόνης ή και του μηχανισμού για την αφή ή μπορώ να το φτιάξω κάπως αλλιώς; Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από Nate
koutsis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Nate είπε Καλησπέρα παιδιά. Τις τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα με το xiaomi redmi note 3 pro. Η οθόνη και τα κουμπιά αφής στο κάτω μέρος του κινητού δεν λειτουργούν κάποιες φορές καθόλου (εννοώ δεν ανταποκρίνονται στο άγγιγμα), τις περισσότερες φορές βγαίνει το μενού που έχει επιλογές και ειδοποιήσεις μόνο του (σαν να σέρνει κάποιος ένα δάχτυλο από την πάνω πλευρά της οθόνης προς τα κάτω) και μένει εκεί. Κάποιες φορές, αλλά σπάνια, μπορώ να το χειριστώ, αλλά για κάποια δευτερόλεπτα. Το έχω ανοίξει το καπάκι και έχω κάνει επανεκκίνηση, αλλά δεν κάνει κάτι. Έκανα και εκκαθάριση προσωρινής μνήμης μήπως φτιάξει κάτι, αλλά δεν έγινε κάτι. Χρειάζεται αντικατάσταση οθόνης ή και του μηχανισμού για την αφή ή μπορώ να το φτιάξω κάπως αλλιώς; Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων να δεις αν θα φτιάξει, αλλιώς είναι θέμα hardware. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από koutsis 1
vargas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Εντάξει τι να φτιάξεις τώρα το τηλέφωνο αυτό είναι αρχαιότητα. Όσα και να δώσεις για να το φτιάξεις δεν αξίζει. Με ένα κατοστάρικο βρίσκεις κινητάκι που κάνεις τη δουλειά σου 1 1
GATE123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Nate είπε Καλησπέρα παιδιά. Τις τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα με το xiaomi redmi note 3 pro. Η οθόνη και τα κουμπιά αφής στο κάτω μέρος του κινητού δεν λειτουργούν κάποιες φορές καθόλου (εννοώ δεν ανταποκρίνονται στο άγγιγμα), τις περισσότερες φορές βγαίνει το μενού που έχει επιλογές και ειδοποιήσεις μόνο του (σαν να σέρνει κάποιος ένα δάχτυλο από την πάνω πλευρά της οθόνης προς τα κάτω) και μένει εκεί. Κάποιες φορές, αλλά σπάνια, μπορώ να το χειριστώ, αλλά για κάποια δευτερόλεπτα. Το έχω ανοίξει το καπάκι και έχω κάνει επανεκκίνηση, αλλά δεν κάνει κάτι. Έκανα και εκκαθάριση προσωρινής μνήμης μήπως φτιάξει κάτι, αλλά δεν έγινε κάτι. Χρειάζεται αντικατάσταση οθόνης ή και του μηχανισμού για την αφή ή μπορώ να το φτιάξω κάπως αλλιώς; Θα αλλάξεις όλο τον μηχανισμό. Υπολόγισε από 15-25€ ανάλογα τη θα βρείς. Από εκεί και πέρα και έναν μάστορα (30€ περίπου) αν δεν το φτιάξεις εσύ. Σύνολο 60€ χοντρικά. 1
eko13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Θα συμφωνήσω και εγώ δεν αξίζει να ασχοληθείς. Μάλλον το σύστημα αφής είναι. Και να το φτιάξεις γίνεται τόσος πόλεμος στα παλιά κινητά που σε λίγο δεν θα μπορείς να του κάνεις τίποτα. 1
Nate Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Στις 14/11/2021 στις 1:52 ΜΜ, koutsis είπε Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων να δεις αν θα φτιάξει, αλλιώς είναι θέμα hardware. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το κάνω αυτό λόγω του προβλήματος, αλλά αν μπορώ θα το τσεκάρω. 22 ώρες πριν, vargas είπε Εντάξει τι να φτιάξεις τώρα το τηλέφωνο αυτό είναι αρχαιότητα. Όσα και να δώσεις για να το φτιάξεις δεν αξίζει. Με ένα κατοστάρικο βρίσκεις κινητάκι που κάνεις τη δουλειά σου 5 ώρες πριν, eko13 είπε Θα συμφωνήσω και εγώ δεν αξίζει να ασχοληθείς. Μάλλον το σύστημα αφής είναι. Και να το φτιάξεις γίνεται τόσος πόλεμος στα παλιά κινητά που σε λίγο δεν θα μπορείς να του κάνεις τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι είναι παλιό κινητό και ένα καινούργιο θα είχε και nfc που θα μου άρεσε, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να πάρω καινούργιο κινητό αυτήν την περίοδο. 20 ώρες πριν, GATE123 είπε Θα αλλάξεις όλο τον μηχανισμό. Υπολόγισε από 15-25€ ανάλογα τη θα βρείς. Από εκεί και πέρα και έναν μάστορα (30€ περίπου) αν δεν το φτιάξεις εσύ. Σύνολο 60€ χοντρικά. Μόνος δεν ξέρω αν θα μπορέσω, αλλά θα κοιτάξω άμα είναι μήπως βρω υλικά (αν τυχόν δεν πάρω άλλο κινητό) και θα δω και για την επισκευή. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα