Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στα χέρια μου ένα σφραγισμένο iPhone 13 Pro Max 512, που μου φέραν από Αμερική. Επειδή δεν το χρειάζομαι (δεν αντέχω κινητά που χρειάζεσαι 2 χέρια για να τα χειριστείς), και σκέφτομαι να το πουλήσω για να το αντικαταστήσω με δύο μικρότερα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Αυτές οι συσκευές χρειάζονται κάποιου είδους "ξεκλείδωμα", ή παίζουν απευθείας οπουδήποτε; Εξαρτάται από το από πού έχει αγοραστεί; Πώς μπορώ να το βρω, χωρίς να αποσφραγίσω τη συσκευασία;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thanar είπε

Έχω στα χέρια μου ένα σφραγισμένο iPhone 13 Pro Max 512, που μου φέραν από Αμερική. Επειδή δεν το χρειάζομαι (δεν αντέχω κινητά που χρειάζεσαι 2 χέρια για να τα χειριστείς), και σκέφτομαι να το πουλήσω για να το αντικαταστήσω με δύο μικρότερα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Αυτές οι συσκευές χρειάζονται κάποιου είδους "ξεκλείδωμα", ή παίζουν απευθείας οπουδήποτε; Εξαρτάται από το από πού έχει αγοραστεί; Πώς μπορώ να το βρω, χωρίς να αποσφραγίσω τη συσκευασία;

με το imei νομίζω μπορείς να βρεις εάν είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο που πιστεύω ότι θα ειναι

εάν είναι unlocked τοτε ολες οι καρτες δουλευουν κανονικα 

Δημοσ.

Πες μας τον αριθμό μοντέλου που αναγράφεται  από πίσω (Α2xxx / MLxxxx) και UPC αν αναγράφεται για να δούμε αν ανήκει σε Πάροχο ή είναι Unlocked...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζοντας για τα χαρακτηριστικά του 13 pro ως ενδιαφερόμενος αγοραστής, είδα ότι οι εκδόσεις που πωλούνται στις ΗΠΑ είναι οι μοναδικές που υποστηρίζουν mmWave 5G.

Να υποθέσω ότι στην Ευρώπη δεν θα το έχουμε εντός των επόμενων ετών, μέχρι το 2024-25 ας πούμε (πόσο μάλλον στην Ελλάδα, με το καρτέλ), άρα δεν κάνει ουσιαστική διαφορά;

Σκέφτομαι να πω να μου το φέρουν από US και ζυγίζω υπέρ και κατά. Βέβαια το μόνο κατά είναι η μειωμένη εγγύηση, ενώ τα υπέρ είναι η τιμή και (ενδεχομένως) το mmWave support? Μου ξεφεύγει κάτι; Επίσης, όσο αφορά την εγγύηση για αγορά εδώ, έχω μείνει στο ότι πρέπει να τους κυνηγήσεις για να πάρεις τον 2ο χρόνο που προβλέπει η οδηγία της ΕΕ. Ισχύει ακόμα αυτό;

Επεξ/σία από mernides
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν αγοράσω iPhone 11 από Αμερική θα έχω το ίδιο θέμα? 

Στο Apple Store παρατήρησα ότι υπάρχει το ίδιο αλλά δεν καταλαβαίνω το γιατί, αφού έχουν όλα τις ίδιες τιμές είτε είναι εντελώς ξεκλείδωτα είτε κλειδωμένα σε κάποιο συγκεκριμένο πάροχο... 🤨 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω μπερδευτεί...

Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μου λέει πως η συσκευή (βάση IMEI) έχει "simlock status" locked. Επικοινώνησα με τον τύπο που μου το έδωσε και ισχυρίζεται πως το ξεκλείδωσε κατά την αγορά, σπάζοντας το συμβόλαιο. Θα ήθελα να μην το ανοίξω για να δοκιμάσω SIM, καθώς προφανώς μετά δεν θα είναι "σφραγισμένο"... Καμιά ιδέα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thanar είπε

Εγώ έχω μπερδευτεί...

Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μου λέει πως η συσκευή (βάση IMEI) έχει "simlock status" locked. Επικοινώνησα με τον τύπο που μου το έδωσε και ισχυρίζεται πως το ξεκλείδωσε κατά την αγορά, σπάζοντας το συμβόλαιο. Θα ήθελα να μην το ανοίξω για να δοκιμάσω SIM, καθώς προφανώς μετά δεν θα είναι "σφραγισμένο"... Καμιά ιδέα;

Από ebay το πήρες?

Δημοσ.
Στις 19/12/2021 στις 9:49 ΜΜ, bioentre είπε

Από ebay το πήρες?

όχι, μου το έφερε δώρο ένας φίλος.

Δημοσ.

Εαν ειναι κλειδωμενο τοτε η παιρνεις rsim, την 17 για την ακριβεια, η πληρωνεις sim unlock υπηρεσια. Τα εχω δοκιμασει και τα 2 σε iphone x.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να δοκιμάσω το τηλέφωνο. Ενεργοποιήθηκε και λειτουργεί κανονικά, δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει τελικά ο έλεγχος που γίνεται μέσω των εργαλείων ελέγχου SIMlock... Αν ενδιαφέρεται κανείς, το έχω βγάλει αγγελία με μόλις 5" χρήσης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...