Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Ταξίδι εντός ΕΕ χρειάζεται μοριακό τεστ πρίν το ταξίδι; Ειμαι πληρως εμβολιασμένος και μεχρι τότε θα έχω κανει και τη τρίτη δόση

Επεξ/σία από xp-user
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xp-user είπε

Για Ταξίδι εντός ΕΕ χρειάζεται μοριακό τεστ πρίν το ταξίδι; Ειμαι πληρως εμβολιασμένος και μεχρι τότε θα έχω κανει και τη τρίτη δόση

Εγώ το καλοκαίρι πήγα μόνο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Δεν ξέρω τι ισχύει τώρα.

Δημοσ.
28 minutes ago, xp-user said:

οι περισσοτερες ευρωπη ζητανε απλα πιστοποιητικο εμβολιασμου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα ήθελα να μου προτείνετε προορισμούς στους οποίους η είσοδος στη χώρα καθώς και δραστηριότητες όπως μουσεία εστίαση ξενοδοχεία να γίνεται με rapid test για όσους δεν έχουν εμβόλιο 

Επεξ/σία από Melinath
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Melinath είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να μου προτείνετε προορισμούς στους οποίους η είσοδος στη χώρα καθώς και δραστηριότητες όπως μουσεία εστίαση ξενοδοχεία να γίνεται με rapid test για όσους δεν έχουν εμβόλιο 

Eσύ δεν ξερεις που θα ηθελες να πας;

Και με τα πράγματα να αλλάζουν απο την μια στιγμή στην άλλη ,ειδικά για τους ανεμβολίαστους ,μηπως να το ξανασκεφτόσουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρω που θέλω να πάω απλά πλέον δεν μπορώ. Είχα κλείσει εδώ κ μήνες για Αυστρία αλλά τωρα έχει ακυρωθεί αυτό το πλάνο και σκέφτομαι να κάνω αλλαγή προορισμού. Έλεγα Ελβετία η Ισπανία που γνωρίζω ότι για την είσοδο στη χώρα μπορείς κ με αρνητικό τεστ απλά δεν γνωρίζω τι γίνεται με εστιατόρια κλπ είναι μόνο για εμβολιασμενους η μπορείς και με αρνητικό τεστ? Και γενικά έψαχνα χώρα που να μπορείς να κάνεις πράγματα με ένα rapid 

Επεξ/σία από Melinath
Δημοσ.

Σχεδόν πουθενά και από μέρα σε μέρα τα πράγματα αλλάζουν. Περίμενε να ξαναανοίξει ο καιρός, δηλαδή άνοιξη (λογικά Απρίλιο-Μάιο, ανάλογα την χώρα).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...