MessengerOfGood Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω ένα LG DP1W (Wi-Fi) Multimedia Player που μου χάρισε τo μέλος Carrion. Παίζει μια χαρά αλλά σε κάποιες ταινίες (που στο παλιό μου WD Live παίζουν κανονικά) έχει ένα θεμα με Ελληνικούς υπότιτλους SRT. Κάπου διάβασα ότι το τελευταίο firmware είναι το 20110713 V2.03.02PAL, ενώ το δικό μου έχει το 20110713 V2.03.02NTSC. Προσπαθώ να το βρώ (το PAL) αλλά δεν τα καταφέρνω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; YΓ Από το ιντερνετ (που συνδέεται κανονικά) όταν πάει να βρεί το τελευταίο firmware βγάζει μύνημα ότι υπάρχει σφάλμα στο internet! Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από MessengerOfGood
kallair Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Στις 14/11/2021 στις 10:19 ΠΜ, MessengerOfGood είπε Έχω ένα LG DP1W (Wi-Fi) Multimedia Player που μου χάρισε τo μέλος Carrion. Παίζει μια χαρά αλλά σε κάποιες ταινίες (που στο παλιό μου WD Live παίζουν κανονικά) έχει ένα θεμα με Ελληνικούς υπότιτλους SRT. Κάπου διάβασα ότι το τελευταίο firmware είναι το 20110713 V2.03.02PAL, ενώ το δικό μου έχει το 20110713 V2.03.02NTSC. Προσπαθώ να το βρώ (το PAL) αλλά δεν τα καταφέρνω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; YΓ Από το ιντερνετ (που συνδέεται κανονικά) όταν πάει να βρεί το τελευταίο firmware βγάζει μύνημα ότι υπάρχει σφάλμα στο internet! Θα σου προτεινα να αλλαξεις την κωδικοποιηση του srt αρχειου και να κανεις δοκιμες. πατας ανοιγμα του υποτιτλου με το notepad, και μετα επιλεγεις Αρχειο -> Αποθηκευση ως -> επιλεγεις "ολα τα εγραφα" (για να μην σου βαλει καταληξη .txt) και απο κατω, εκει που επιλεγεις κωδικοποιηση δοκιμασε UTF-8 ή το ΑΝSI. Ισως αυτή η αλλαγη σου διορθωσει το προβλημα. Τα 2 firmware που αναφερεις ειναι ακριβως τα ιδια ως προς την εκδοση. απο την στιγμη που η μονη διαφορα στην ονομασια του firmware το pal/ntsc, δεν εχει ουσιαστικη διαφορα (μαλλον), και δεν νομιζω να μπορεις να περασεις ntsc firmware, σε pal μηχανημα. 1
MessengerOfGood Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου που έδωσε τη λύση. Έσωσα το .srt σαν UTF-8 (ήταν ANSI) και διαβάζει μια χαρά και τους Ελληνικούς υπότιτλους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα