achisael Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, johnythedirector είπε Πάρτε aeropress σε συνδυασμό με μύλο και αγοράστε κόκκους καφέ . 😇 Τι συγκρίνεις ακριβώς? Καμία σχέση.. 1
nek4d Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, johnythedirector είπε Πάρτε aeropress σε συνδυασμό με μύλο και αγοράστε κόκκους καφέ . 😇 Δεν χρειαζονται ουτε aeropress, ουτε μυλος, μοναχα το παλιο μπρουτζινο γουδι της γιαγιας και εχεις τον απολυτο ελεγχο στο επιθυμητο παχος των κοκκων 😋 Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από nek4d 3 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, M A T R I X είπε Γνωρίζει κανείς που να έχει ασχοληθεί περισσότερο αν αξίζει; Σκρουτζ βλέπω καλές αξιολογήσεις γενικά Πάρα πολύ καλή περίπτωση. Έχουμε παρεμφερές μοντέλο, περίπου έναν χρόνο. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από MauroPaltoudias
coby Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Out of Stock... Απ οσο το εψαξα ηταν πολυ καλη περιπτωση. Υπαρχει κατι αντιστοιχο σε αυτα τα λεφτα; Ευχαριστώ
ipal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Την είχαν και τα public , φυσικά ίδια τιμή. Άλλη φορά τσεκαρετε και @ public αν έχει πρόβλημα το site του ΜΜ. https://www.public.gr/product/home/oikiakes-mikrosyskeyes/kafetieres/kafetieres-espresso/kafetiera-espresso-delonghi-esam3200s-magnifica-1350w-asimi/prod1921975pp/
williamlawson Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ipal είπε Την είχαν και τα public , φυσικά ίδια τιμή. Άλλη φορά τσεκαρετε και @ public αν έχει πρόβλημα το site του ΜΜ. https://www.public.gr/product/home/oikiakes-mikrosyskeyes/kafetieres/kafetieres-espresso/kafetiera-espresso-delonghi-esam3200s-magnifica-1350w-asimi/prod1921975pp/ Είχε τελειώσει από πιο πριν δυστυχώς του public, οποτε αυτή ήταν η μόνη προσφορά , αλλά μ το πρόβλημα του media εγώ προσωπικά βαρέθηκα ν περιμένω κ τ άφησα 1
baskon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι όλες αυτές τι επαναλαμβανόμενες προσφορές από το media/public τις βλέπω για ψιλομούφα. Έχουμε ένα ή κανένα κομμάτι και κάνουμε διαφήμιση έτσι απλά. Προσωπικά πέτυχα σε διαθεσιμότητα το Samsung Fold 2 (μια απτις προηγούμενες 'φανταστικές προσφορές' των ημερών) και περιμένω να δω τι θα γίνει. Μέχρι στιγμής ουτε φωνή ..ούτε ακρόαση. .και δε το βλέπω. Δεν είναι τυχαίος ο αριθμός αρνητικών κριτικών σε διάφορα site για αυτά τα καταστήματα.. Αν μου το στείλουν παίζει και να αναθεωρησω.. αλλά το αποκλείω Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από baskon 1
d_gkal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 4 minutes ago, baskon said: Εγώ πάλι όλες αυτές τι επαναλαμβανόμενες προσφορές από το media/public τις βλέπω για ψιλομούφα. Έχουμε ένα ή κανένα κομμάτι και κάνουμε διαφήμιση έτσι απλά. Προσωπικά πέτυχα σε διαθεσιμότητα το Samsung Fold 2 (μια απτις προηγούμενες 'φανταστικές προσφορές' των ημερών) και περιμένω να δω τι θα γίνει. Μέχρι στιγμής ουτε φωνή ..ούτε ακρόαση. .και δε το βλέπω. Δεν είναι τυχαίος ο αριθμός αρνητικών κριτικών σε διάφορα site για αυτά τα καταστήματα.. Αν μου το στείλουν παίζει και να αναθεωρησω.. αλλά το αποκλείω Ο Γερμανός πάντως το έδωσε στα 599
baskon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 1 minute ago, d_gkal said: Ο Γερμανός πάντως το έδωσε στα 599 Τον Γερμανό τον έχω κάπως περισσότερο σε υπόληψη. Οπότε παίζει να έδωσε 1 κομμάτι όντως.
barimagas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Την έχω τρία χρόνια, έχω φτιάξει άπειρους καφέδες και δεν έχει πάθει τίποτα. 320€ έκανε τότε. Τα έχει βγάλει τα λεφτά της. 2
thanasisxask Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Dionisakos4 είπε Λέτε να ξανά παίξει στα 200€ ? Πάμε για άλλα, τελείωσε αυτή η προσφορά. Μακάρι να βγάλει καμία της Philips.
Babasu Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Εκθεσιακά κομμάτια είναι που τα ξεφορτώνονται για να βάλουν καινούργια κατά 99% όλες αυτού του είδους προσφορές. Το κάνει χειρότερο σαν προϊόν; Σίγουρα όχι, αλλά θα έπρεπε να αναφέρεται κατά την πώληση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα