Προς το περιεχόμενο

Keyboard Cover για HP Pavilion Laptop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αφού πρώτα την έπαθα (έπεσε καφές στο πληκτρολόγιο), σήμερα έμαθα ότι υπάρχουν Cover για πληκτρολόγια. Δεν είχα ξανακούσει κάτι παρόμοιο και αφού τη γλίτωσα φθηνά και δουλεύει το μηχάνημα της υπογραφής μου, σκέφτομαι να προβώ σε μια τέτοια αγορά. Ωστόσο λίγο που έψαξα στο νετ, δεν βρήκα κάτι. Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ένας φίλος που έχει mac έχει πάρει και λέει ότι είναι σούπερ. Είναι σιλικόνη νομίζω. 

Δημοσ.

Φίλε μου από το να βάλεις το όποιο Cover στο πληκτρολόγιό σου και να χαλάσεις την αίσθηση πληκτρολόγησης σου,, πολύ απλά θα σου έλεγα να κρατάς το Laptop μακριά από ποτήρια με υγρά.
Προσωπικά επειδή την έχω πατήσει και έχω πετάξει και Laptop και μηχανικό πληκτρολόγιο στα σκουπίδια, από τότε έχω στο γραφείο μου, μόνο με κλειστό μπουκάλι στο γραφείο, και αν θέλω κάτι ζεστό ΠΧ καφέ, μόνο σε θερμός με καπάκι.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, anestis_top είπε

Φίλε μου από το να βάλεις το όποιο Cover στο πληκτρολόγιό σου και να χαλάσεις την αίσθηση πληκτρολόγησης σου,, πολύ απλά θα σου έλεγα να κρατάς το Laptop μακριά από ποτήρια με υγρά.
Προσωπικά επειδή την έχω πατήσει και έχω πετάξει και Laptop και μηχανικό πληκτρολόγιο στα σκουπίδια, από τότε έχω στο γραφείο μου, μόνο με κλειστό μπουκάλι στο γραφείο, και αν θέλω κάτι ζεστό ΠΧ καφέ, μόνο σε θερμός με καπάκι.

Καλά ναι. Δεν πρόκειται να ξαναβάλω κάτι υγρό κοντά του. Απλά έλεγα αν δεν χαλούσε πολύ η αίσθηση, να έπαιρνα ένα cover να ήμουν 100% σίγουρος.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, broxopios είπε

Καλά ναι. Δεν πρόκειται να ξαναβάλω κάτι υγρό κοντά του. Απλά έλεγα αν δεν χαλούσε πολύ η αίσθηση, να έπαιρνα ένα cover να ήμουν 100% σίγουρος.

Μείνε μακριά από υγρά και θα είσαι 1000% σίγουρος....και στεγνός 😅 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...