Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω ένα Samsung Galaxy A3 2015 που έχω βάλει κωδικό αλλά δεν το θυμάμαι και θέλω να το ξεκλειδώσω χωρίς να το κάνω επαναφορά. Δεν θυμάμαι αν έχω συνδεδεμένο Samsung account γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει χρόνια οπότε και να ειχα έχω αλλάξει κωδικό οπότε δεν νομίζω να δουλεύει. Γίνεται κάτι για να το ξεκλειδώσω χωρίς να κάνω επαναφορά;

Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν θυμάσαι τίποτα το πας σε μάστορα ή στο service και τελείωσε το θέμα..... 😏

Δημοσ.

Θυμάμαι πράγματα εκτός από τον κωδικό. Τι θα κάνουν στο service εκτός από επαναφορά; Επίσης δεν ξέρω αν γίνεται κάτι με το IMEI η κάτι τέτοιο για να το ξεκλειδώσεις.

Δημοσ.

Και με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να κάνεις αν έχεις Gmail/κωδικό ή account/κωδικό θα στα ζητήσει.

Αν δεν τα θυμάσαι τότε υπάρχει μόνο μία λύση.

Εσύ έχεις κουτί χαρτιά απόδειξη για το κινητό?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, drone50 είπε

Έχω το κουτί, απόδειξη δεν ξέρω, πρέπει να ψάξω τι όμως θα κάνω την αποδείξει;

Να αποδείξεις ότι είναι δικό σου και όχι κλεμμένο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, drone50 είπε

Θυμάμαι πράγματα εκτός από τον κωδικό. Τι θα κάνουν στο service εκτός από επαναφορά; Επίσης δεν ξέρω αν γίνεται κάτι με το IMEI η κάτι τέτοιο για να το ξεκλειδώσεις.

Με το IMEI δεν κάνεις τίποτα.

Θες να μας το δώσεις?

Το γράφει στο κουτί από πίσω μιας και το έχεις......

Και αν δεν θες εδώ στείλτω σε πμ.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Να αποδείξεις ότι είναι δικό σου και όχι κλεμμένο.

Για να το δώσω στο service?

• Moderators
Δημοσ.
17 ώρες πριν, drone50 είπε

οπότε και να ειχα έχω αλλάξει κωδικό οπότε δεν νομίζω να δουλεύει.

Και να εχεις αλλαξει κωδικο δεν παιζει αγχος, θελει τον τελευταιο σου κωδικο για να ξεκλειδωσει, οχι απαραιτητα αυτον που ειχες τοτε.

Αποδειξη και στο Service για ξεκλειδωμα, μην ψαχνεσαι με εφαρμογες, θα τα κανεις μανταρα και δεν υπαρχει και λογος απο την στιγμη που ειναι δικο σου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stormrain είπε

Και να εχεις αλλαξει κωδικο δεν παιζει αγχος, θελει τον τελευταιο σου κωδικο για να ξεκλειδωσει, οχι απαραιτητα αυτον που ειχες τοτε.

Αποδειξη και στο Service για ξεκλειδωμα, μην ψαχνεσαι με εφαρμογες, θα τα κανεις μανταρα και δεν υπαρχει και λογος απο την στιγμη που ειναι δικο σου.

Δεν καταλαβαίνω, πιο κωδικό που είχα τότε, του Samsung account;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...