Alex-V Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Ενας φιλος μου ειναι οδηγος νταλικας κανοντας μεγαλα δρομολογια εντος ελλαδας. Ψαχνει να βρει gps αποτι μου ειπε για νταλικα για android. Τι προτεινετε; Υπαρχει κατι;
jim_p Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Τι διαφορα εχει ενα τετοιο "νταλικα-specific" gps απο ενα κανονικο? 2
GATE123 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 48 λεπτά πριν, Alex-V είπε Ενας φιλος μου ειναι οδηγος νταλικας κανοντας μεγαλα δρομολογια εντος ελλαδας. Ψαχνει να βρει gps αποτι μου ειπε για νταλικα για android. Τι προτεινετε; Υπαρχει κατι; Να πάρει ένα Garmin με 100€.
koutsis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Alex-V είπε Ενας φιλος μου ειναι οδηγος νταλικας κανοντας μεγαλα δρομολογια εντος ελλαδας. Ψαχνει να βρει gps αποτι μου ειπε για νταλικα για android. Τι προτεινετε; Υπαρχει κατι; Κινητό με Google maps δεν έχει; 🤔
mak3don Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Υπάρχουν δρόμοι που απαγορεύεται να πάνε φορτηγά π.χ γέφυρες που δεν αντέχουν πολύ βάρος οι δρόμοι κάτω από γέφυρες με ύψος μικρότερο από αυτό του φορτηγού και γενικά απαγορευτικά για αρκετούς και διάφορους λόγους. Ένα GPS που είναι για φορτηγά βγάζει μια διαδρομή που έχει μέσα αυτές τις παραμέτρους και είναι αρκετά ακριβά 200/300€ ανάλογα την μάρκα. Δυστυχώς για αντροιντ δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερα να πάρει ένα επαγγελματικό GPS που θα του μείνει κ όλας και δεν θα εξαρτάται από το κινητό ( είχα διαδρομή στο GPS του κινητού και με πήρε κάποιος τηλέφωνο, το κινητό ήταν συνδεδεμένο με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μέσω Bluetooth άρχισα να μιλάω όμως λόγω της κλήσης δεν μου έδειχνε την διαδρομή και έχασα την έξοδο μου στον αυτοκινητόδρομο)
stark Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mak3don είπε ( είχα διαδρομή στο GPS του κινητού και με πήρε κάποιος τηλέφωνο, το κινητό ήταν συνδεδεμένο με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μέσω Bluetooth άρχισα να μιλάω όμως λόγω της κλήσης δεν μου έδειχνε την διαδρομή και έχασα την έξοδο μου στον αυτοκινητόδρομο) Απλά να αναφέρω ότι για το συγκεκριμένο πρόβλημα που ανάφερες, υπάρχει η λύση του Android Auto for phone screens. Ή ...υπήρχε, καθότι δεν ξέρω αν είναι ακόμα διαθέσιμο. Ίσως εδώ: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto-for-phone-screens/android-auto-for-phone-screens-1-1-release/android-auto-for-phone-screens-1-1-android-apk-download/ Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από stark
babis69 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Sygic GPS Truck...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.truck Αλλά και στο iGO (Luna ή Avic) υπάρχει επιλογή κατηγορίας οχήματος φορτηγό. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από babis69
NiKoSmile Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Τα έχω δοκιμάσει όλα, μακράν καλύτερο σε ενημέρωση χαρτών είναι το Here WeGo app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα