Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το κουμπί οι χρήστες θα μπορούν να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν χειροκίνητα τη λειτουργία Macro απευθείας από την εφαρμογή της Κάμερας, χωρίς να περιορίζονται στην αυτόματη ενεργοποίησή της.

Η νέα δυνατότητα, προσθέτει στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης των iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max ένα εικονίδιο λουλουδιού, με το οποίο ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει τη λειτουργία Macro όταν ο αισθητήρας βρίσκεται κοντά σε ένα αντικείμενο.

Για να αποκτήσει αυτή τη δυνατότητα εναλλαγής ο χρήστης, θα πρέπει μέσα από τις Ρυθμίσεις της Κάμερας, να απενεργοποιήσει τη λειτουργία Auto Macro. Στη συνέχεια, όταν είναι αρκετά κοντά σε ένα αντικείμενο, η λειτουργία εναλλαγής θα εμφανιστεί αυτόματα. Υπάρχουν επίσης νέες Ρυθμίσεις Διατήρησης (Preserve Settings) για τη λειτουργία Auto Macro.

Από προεπιλογή, το iPhone 13 Pro μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία Macro όταν βρίσκεται αρκετά κοντά σε ένα αντικείμενο, πράγμα που σημαίνει ότι η λειτουργία Macro ενεργοποιείται μερικές φορές σε ανεπιθύμητες περιστάσεις. Η νέα δυνατότητα είναι μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με την τρέχουσα εφαρμογή στο iOS 15.1, όπου οι χρήστες πρέπει να μεταβούν στις Ρυθμίσεις της εφαρμογής για να απενεργοποιήσουν εντελώς τη λειτουργία Macro αν θέλουν να την απενεργοποιήσουν προσωρινά.

Η δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.2 πρόσθεσε επίσης μια σειρά από άλλες βελτιώσεις, όπως Legacy Contacts, σάρωση χαμένων αντικειμένων Find My Lost item, Ασφάλεια Επικοινωνίας (Communication Safety) κι άλλα. Αυτές οι βελτιώσεις έρχονται επιπλέον των λειτουργιών της πρώτης έκδοσης iOS 15.2 beta, οι οποίες περιλαμβάνουν την Αναφορά Απορρήτου (App Privacy Report), τροποποιήσει στο Emergency SOS και μια επανασχεδιασμένη περίληψη ειδοποιήσεων (Notification Summary).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lakis73 είπε

καθε φορα που κανω update μειωνεται η υγεια της μπαταριας

Σε τι τηλέφωνο; Είσαι στο πρόγραμμα beta?

Δημοσ.
28 minutes ago, lakis73 said:

και σε μενα το  ιδιο με ενα 11 προ

Δημοσ.

Πήγα από την 13 απευθείας στην 15... και δεν δουλεύει η εφαρμογή της winbank! Τι να το κάνω τώρα το παπατζοκούμπι; Ελπίζω σε λίγους μήνες να είναι έτοιμο το unc0ver γιατί μόνο έτσι θα βγάλω άκρη.

Δημοσ.

Με την έκδοση 15.1 έχω πρόβλημα όταν κάνω Wi-Fi hotspot σε μη apple συσκευές. Μερικές φορές αποσυνδέεται εντελώς η συσκευή ή δεν έχω καθόλου πρόσβαση στο Ίντερνετ. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lakis73 είπε

Δηλαδή ;
στο δικό μου 
Οκτώβριος 2019 - Νοέμβριος 2021 υγεία 88% σε 11 απλό. Και έχω κάθε χρόνο με τις Beta update σίγουρα 1-2 μήνα = 12-24 update 
φορτιση στο 15% μέχρι το 100% 

τέτοιο φαινόμενο δεν έχω δει 2 χρόνια σε Beta ή κανονική έκδοση. 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, PeggyV είπε

Δηλαδή ;
στο δικό μου 
Οκτώβριος 2019 - Νοέμβριος 2021 υγεία 88% σε 11 απλό. Και έχω κάθε χρόνο με τις Beta update σίγουρα 1-2 μήνα = 12-24 update 

Μια από τα ιδια και γω, σε Χ. Με την διαφορά, 20% με 100%.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, PeggyV είπε

Δηλαδή ;
στο δικό μου 

Με την 14 σε mini 98%, με την 15.0 97%, με την 15.1 94%… ίδιος τρόπος φόρτισης από την αρχή…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, AtiX είπε

Με την 14 σε mini 98%, με την 15.0 97%, με την 15.1 94%… ίδιος τρόπος φόρτισης από την αρχή…

20-100% ή και το φορτίζεις και όποτε να ναι ; 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, PeggyV είπε

Προσπαθώ 25-90 με ελάχιστες φορές να έχει πέσει κάτω από 20%…

Δημοσ.
12 ώρες πριν, AtiX είπε

iphone 12 100% με φόρτιση 40%-80% και ελαχιστες φορες φορτιση μεχρι 100%. Προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, PeggyV είπε

Δεν έχει να λέει το φόρτιση όποτε να είναι !

Ποιος σας το είπε πως αυτό σε αυτό του τύπου μπαταρίες κάνει κακό ;

Ίσα ίσα η μικρές συχνές φορτίσεις κάνουν πολύ καλό στην μπαταρία ειδικά αν παίζεις 35-75% 

Ζέστη και παιχνίδια ο μεγαλύτερος εχθρός .

12 pro Max 11 μήνες χρήση παραθέτω και τα στοιχεία για επιβεβαίωση .

Ποτέ ασύρματη φόρτιση σπάνια χρήση ταχύ φορτιστή (και αν γίνει θα είναι για πολύ λίγο ) φόρτιση με τον απλό τον 5 w (ναι αυτόν που όλοι κοροϊδεύουν)

και το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ όχι αστεία 5 μισή ώρες ενεργή οθόνη έχω κατά μέσω όρο την μέρα 

364008C0-BA60-4F08-9C9F-5BCC48192358.png

C6A7543C-4FC3-448B-AEF3-65DF4A24249E.png

Επεξ/σία από Chris_BMW
Δημοσ.
19 ώρες πριν, lakis73 είπε

Με κάθε update μετριέται από το λογισμικό και υπολογίζει πόσους ολοκληρωμένους κύκλους φόρτισης έχεις κάνει

Εννοείται ότι το λογισμικό δεν μπορεί προβλέψει ακριβώς πόσο υγεία μπαταρίας έχει απομείνει.Όλα γίνονται κατά προσέγγιση

Το λογισμικό πχ μπορεί να σου δείχνει 92% αλλά η πραγματική υγεία να είναι 98%

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...