Προς το περιεχόμενο

SEAT IBIZA 1.0 TSI 110 HP 2016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Αγοράσαμε πρόσφατα ένα seat ibiza 1.0 tsi 110hp του 2016. Δυστυχώς το χτύπησε ο γιος μου.

Ψάχνουμε ανταλλακτικά - μπροστινή μούρη και ταμπλό με αερόσακους - και δεν βρίσκουμε πουθενά στην Ελλάδα. (φυσικά και ο φαναρτζής που το έχουμε πάει)

Είναι ένα μοντέλο που όπως έχω καταλάβει δεν έχει κυκλοφορήσει και πολύ, ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

Μπορείτε να με βοηθήσετε; Που μπορούμε να απευθυνθούμε στο εξωτερικό; Είμαστε άσχετοι οικογενειακώς ...

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ασφαλώς και έχει κυκλοφορήσει και αρκετά μάλιστα.

Απλα ως πενταετίας μοντέλο, βάλε και 2 χρόνια καραντίνα, δεν θα βρεις εύκολα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. 

Δες car.gr για τρακαρισμένα ή πάρε τηλ σε μαντράδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ετών αυτοκίνητο και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά;
Δε διευκρινίζεις αν ψάχνεις καινούρια ή μεταχειρισμένα,
και για να ψάχνεις και στο εξωτερικό σημαίνει πως πιστεύεις ότι δεν βρίσκεις στην Ελλάδα ούτε καινούρια.

Καινούρια υπάρχουν κανονικά στην αντιπροσωπεία.
Και μεταχειρισμένα ρίξε μια ματιά με τους κωδικούς

πχ ταμπλό
κωδικός ανταλλακτικού
6P1857003KLZF (μαύρο-μπεζ)
6P1857003KLZS (μαύρο-κόκκινο)
6P1857003KLKP, 6P1857003KLKR (μαύρο-γκρι)
6P1857003KLKQ (μαύρο-χρώμιο)
6P1857003KMAL (μαύρο-ασημί-κόκκινο)
6P1857003KMJW, 6P1857003KMJW, 6P1857003KMKD (μαύρο-μπλε)

Επεξ/σία από nemom
Δημοσ.

Ειστε σίγουροι ότι σας συμφέρει να το επισκευάσετε από το να το πουλήσετε όσο πιανει και να αγοράσετε ένα άλλο το οποίο δε θα είναι και τρακαρισμένο ... Τι κόστος σας έβγαλε ο φανοποιός πάνω κάτω ?

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, nik0laus είπε

Ειστε σίγουροι ότι σας συμφέρει να το επισκευάσετε από το να το πουλήσετε όσο πιανει και να αγοράσετε ένα άλλο το οποίο δε θα είναι και τρακαρισμένο ... Τι κόστος σας έβγαλε ο φανοποιός πάνω κάτω ?

Ο φανοποιός είναι φίλος και θα μας χρεώσει την δουλειά του για περίπου 1500 ευρώ. Το αγοράσαμε 9200 ευρω. Συν τα ανταλλακτικά ... που δεν υπάρχουν μεταχειρισμένα όσο περίεργο και αν φαίνεται  

20 ώρες πριν, nemom είπε

5 ετών αυτοκίνητο και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά;
Δε διευκρινίζεις αν ψάχνεις καινούρια ή μεταχειρισμένα,
και για να ψάχνεις και στο εξωτερικό σημαίνει πως πιστεύεις ότι δεν βρίσκεις στην Ελλάδα ούτε καινούρια.

Καινούρια υπάρχουν κανονικά στην αντιπροσωπεία.
Και μεταχειρισμένα ρίξε μια ματιά με τους κωδικούς

πχ ταμπλό
κωδικός ανταλλακτικού
6P1857003KLZF (μαύρο-μπεζ)
6P1857003KLZS (μαύρο-κόκκινο)
6P1857003KLKP, 6P1857003KLKR (μαύρο-γκρι)
6P1857003KLKQ (μαύρο-χρώμιο)
6P1857003KMAL (μαύρο-ασημί-κόκκινο)
6P1857003KMJW, 6P1857003KMJW, 6P1857003KMKD (μαύρο-μπλε)

Ψαχνω για μεταχειρισμένα... ιδανικά για ιδιο αυτοκίνητο τρακαρισμένο πίσω... ή τροπετο. Υπάρχει ένα ίδιο στο car αλλά πωλείται σαν κανονικό αυτοκίνητο. Οπότε ανεβαίνει πολύ η τιμή του. 

Οσο και αν φαίνεται περίεργο δεν υπάρχουν ανταλλακτικά!!!! Καινούργια δεν συμφέρει οικονομικά!

Δυστυχώς δεν βρίσκουμε τίποτα... 

21 ώρες πριν, Peugeot208 είπε

Καλησπέρα. Ασφαλώς και έχει κυκλοφορήσει και αρκετά μάλιστα.

Απλα ως πενταετίας μοντέλο, βάλε και 2 χρόνια καραντίνα, δεν θα βρεις εύκολα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. 

Δες car.gr για τρακαρισμένα ή πάρε τηλ σε μαντράδες.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, elsaps είπε

Ψαχνω για μεταχειρισμένα... ιδανικά για ιδιο αυτοκίνητο τρακαρισμένο πίσω... ή τροπετο. Υπάρχει ένα ίδιο στο car αλλά πωλείται σαν κανονικό αυτοκίνητο. Οπότε ανεβαίνει πολύ η τιμή του. 

Οσο και αν φαίνεται περίεργο δεν υπάρχουν μεταχειρισμένα ανταλλακτικά!!!! Καινούργια δεν συμφέρει οικονομικά!

επειδή δεν έγινε η διευκρίνιση απάντησα και για τους επόμενους που θα απαντήσουν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nemom είπε

επειδή δεν έγινε η διευκρίνιση απάντησα και για τους επόμενους που θα απαντήσουν

Ευχαριστώ πολύ!

9 λεπτά πριν, elsaps είπε

Ο φανοποιός είναι φίλος και θα μας χρεώσει την δουλειά του για περίπου 1500 ευρώ. Το αγοράσαμε 9200 ευρω. Συν τα ανταλλακτικά ... που δεν υπάρχουν μεταχειρισμένα όσο περίεργο και αν φαίνεται  

Οσο και αν φαίνεται περίεργο δεν υπάρχουν ανταλλακτικά!!!! Καινούργια δεν συμφέρει οικονομικά!

Δυστυχώς δεν βρίσκουμε τίποτα... 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, elsaps είπε

Καλησπέρα σας

Αγοράσαμε πρόσφατα ένα seat ibiza 1.0 tsi 110hp του 2016. Δυστυχώς το χτύπησε ο γιος μου.

Ψάχνουμε ανταλλακτικά - μπροστινή μούρη και ταμπλό με αερόσακους - και δεν βρίσκουμε πουθενά στην Ελλάδα. (φυσικά και ο φαναρτζής που το έχουμε πάει)

Είναι ένα μοντέλο που όπως έχω καταλάβει δεν έχει κυκλοφορήσει και πολύ, ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

Μπορείτε να με βοηθήσετε; Που μπορούμε να απευθυνθούμε στο εξωτερικό; Είμαστε άσχετοι οικογενειακώς ...

Ευχαριστώ πολύ

Εχει παρει ραμφη σε βαθμο που δεν επισκευαζονται???

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό... ο φαναρτζής το έχει "φέρει" όπως μας είπε και ψάχνουμε ανταλλακτικά (μούρη και ταμπλό με τους αερόσακους) για να τα κουμπώσει.

Από μηχανή δεν έχουμε θέμα... μόνο το ιντερκουλερ και το ψυγείο χρειαζόμαστε.

Δημοσ.
Στις 13/11/2021 στις 4:23 ΜΜ, elsaps είπε

Καλησπέρα σας

Ευχαριστώ πολύ

Υπάρχει μάντρα στο Κορωπί Αττικής μάντρα για τη μάρκα σου . Μπορείς να τους τηλεφωνήσεις και να ρωτήσεις . Δουλεύει μόνο με Γερμανικά οχήματα . Παλιότερα είχα ψωνίσει.

https://www.pothos-parts.gr/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elsaps είπε

Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό... ο φαναρτζής το έχει "φέρει" όπως μας είπε και ψάχνουμε ανταλλακτικά (μούρη και ταμπλό με τους αερόσακους) για να τα κουμπώσει.

Από μηχανή δεν έχουμε θέμα... μόνο το ιντερκουλερ και το ψυγείο χρειαζόμαστε.

Δηλαδη μουρη θες τα εξωτερικα οπως πχ καπο,φαναρια,προφυλακτηρα,μασκα,φτερα  ή σου ειπε τροπετο με σκοπο να σου ερθει πιο οικονομικα?

Περα απο την μετωπη εχει παρει και τα εσωτερικα-σασι?

https://www.economycarparts.gr/ανταλλακτικά/SEAT/IBIZA/IBIZA-2015-2017_cat_1702.html

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/11/2021 στις 4:38 ΜΜ, meletis_m είπε

Υπάρχει μάντρα στο Κορωπί Αττικής μάντρα για τη μάρκα σου . Μπορείς να τους τηλεφωνήσεις και να ρωτήσεις . Δουλεύει μόνο με Γερμανικά οχήματα . Παλιότερα είχα ψωνίσει.

https://www.pothos-parts.gr/

Σας ευχαριστώ πολύ. Εχω επικοινωνήσει. Δυστυχώς δεν εχει. Και για να φέρουμε απ εξω μου ειπε από Ιανουάριο!

Στις 14/11/2021 στις 4:55 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε

Δηλαδη μουρη θες τα εξωτερικα οπως πχ καπο,φαναρια,προφυλακτηρα,μασκα,φτερα  ή σου ειπε τροπετο με σκοπο να σου ερθει πιο οικονομικα?

Περα απο την μετωπη εχει παρει και τα εσωτερικα-σασι?

https://www.economycarparts.gr/ανταλλακτικά/SEAT/IBIZA/IBIZA-2015-2017_cat_1702.html

Καλησπέρα.

Ευτυχώς δεν εχει πάρει εσωτερικά. Λίγο το σασί αλλά το έχει "φέρει" ο φαναρτζής. Και είναι έτοιμο για να κουμπώσουν τα ανταλλακτικά.

Τροπέτο θα ήταν ιδανικά να βρούμε για πιο οικονομικά. Γιατί διαφορετικά ανεβαίνει πολύ.

Σας ευχαριστώ για το Iink.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...