Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βέβαια εγώ δεν είπα κάπου ότι επιθυμώ να μην εφαρμόζονται οι νόμοι, αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα.

Το ότι βλέπω ρεαλιστικά ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ένας νόμος, δε συνεπάγεται ότι δε θέλω και να εφαρμοστεί. Μπορεί να συνεπάγεται ότι θέλω να εφαρμοστεί, αλλά δυστυχώς δεν το θεωρώ πιθανό.

• Like 1
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cumulus είπε

Επισης υπαρχουν ποινες αν κλεψεις ,αν βιασεις, αν δολοφονησεις αλλα καποιοι το κανουν.Αρα γελας και με αυτα τα μετρα.  Συμφωνα λοιπον με τη λογικη σου αφου παντα καποιοι θα παραβιαζουν τα μετρα,τους νομους κλπ δε χρειαζεται να υπαρχουν νομοι,ουτε μετρα και να κανει ο καθενας οτι γουσταρει,αφου ειπαμε οτι καποιος παντα θα παραβιαζει.

Φυσικά δεν εννοώ να μην υπάρχουν νόμοι κτλ κτλ... Αλλά πόσο νόμιμο είναι κ αυτό που λέω? Είναι το ίδιο... Θέλω να πω ότι δεν αλλάζει πολλά αυτό το μέτρο.. εγώ δε δουλεύω στα σπίτια άλλωστε το ανέφερα...είμαι υπάλληλος..θα συνεχίσω να δουλεύω. Αλλά επειδή το βλέπω από μέσα δεν θα αλλάξει σχεδόν τίποτα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, cumulus είπε

Επισης υπαρχουν ποινες αν κλεψεις ,αν βιασεις, αν δολοφονησεις αλλα καποιοι το κανουν.Αρα γελας και με αυτα τα μετρα.  Συμφωνα λοιπον με τη λογικη σου αφου παντα καποιοι θα παραβιαζουν τα μετρα,τους νομους κλπ δε χρειαζεται να υπαρχουν νομοι,ουτε μετρα και να κανει ο καθενας οτι γουσταρει,αφου ειπαμε οτι καποιος παντα θα παραβιαζει.

Είμαι βέβαιαος ότι δεν είσαι ικανός να καταλάβεις τη διαφορά αλλά δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω τα επόμενα 2-3 λεπτά όπότε θα προσπαθήσω να μάθω σε γουρούνι να τραγουδάει ...

Ναι φυσικά θα γελάγαμε αν για να μη βιάσει κάποιος απαγορευόταν στους ανθρώπους να πλησιάζουν σε απόσταση 10 μέτρα ο ένας από τον άλλο.

Μπορεί να σου είναι δύσκολο να το καταλάβεις, δε γελάμε με το ότι δε πρέπει να γίνονται παράνομα πράγματα, γελάμε με τις χαζομάρες κάποιου που είτε με αυτές βαφτίζει κάτι ως παράνομο είτε πιστευει ότι μια μαλακία που σκέφτηκε θα μπορεί να σταματήσει κάτι παράνομο.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, DrLo είπε

Είμαι βέβαιαος ότι δεν είσαι ικανός να καταλάβεις τη διαφορά αλλά δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω τα επόμενα 2-3 λεπτά όπότε θα προσπαθήσω να μάθω σε γουρούνι να τραγουδάει ...

Ναι φυσικά θα γελάγαμε αν για να μη βιάσει κάποιος απαγορευόταν στους ανθρώπους να πλησιάζουν σε απόσταση 10 μέτρα ο ένας από τον άλλο.

Μπορεί να σου είναι δύσκολο να το καταλάβεις, δε γελάμε με το ότι δε πρέπει να γίνονται παράνομα πράγματα, γελάμε με τις χαζομάρες κάποιου που είτε με αυτές βαφτίζει κάτι ως παράνομο είτε πιστευει ότι μια μαλακία που σκέφτηκε θα μπορεί να σταματήσει κάτι παράνομο.

Βασικα απο οτι εχω καταλαβει ποτε δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις ,απο το να συχναζεις εδω μεσα ,αν κρινω απο τον αριθμο των μηνυματων σου.Τωρα με το να βαφτιζεις εμενα και πολλους αλλους χαζους δειχνει ποσα προβληματα κουβαλας .

Επεξ/σία από cumulus
Δημοσ.

Αμφιβάλλω αν κομμωτήριο έχει προνοήσει να μπορεί να κόβει τιμολόγια.Και ποιος θα παει σε κομμωτήριο να αγοράσει;Σε τι τιμή;Για τις αγορές υπάρχουν οι αποθήκες με τα είδη κομμωτηρίου.Δαφνης ,Χαρμάνης κλπ.Και πολλά μικρά μαγαζιά που φυτοζωούν και τώρα θα πεθάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μας ξαφνιάζει πλέον τίποτα με όλα αυτά τα παράλογα που συμβαίνουν! Δηλαδή αν κάποιος, θέλοντας να κάνει οικονομια επειδή δεν μπορεί να τα σκάει κάθε μήνα στα κομμωτήρια, είναι ικανός και κάνει ένα ωραίο χρώματακι στα μαλλιά του μόνος του, απαγορεύεται? 

Δημοσ.

Δηλαδή ρε μάγκες η γυναίκα μου η γυναίκα του γείτονα η η οποιαδήποτε γυναίκα που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει σε κομμωτήριο και έπαιρνε μια βαφή να βάψει σπίτι μόνη τα μαλλιά της την υποχρεώνουν η να γίνει σαν γουεργουλφ η να σκάσει σε μια κομμώτρια τουλάχιστον ενα πενηνταρι και εσείς αυτό το βρίσκεται λογικο και δημοκρατία;

Δεν κλέβει ούτε το κράτος ουτε την δουλειά κανενός, εδώ μιλάμε για αφαίρεση του δικαιώματος του να φροντίζουμε μόνοι μας τον εαυτό μας αλλά να πρέπει να τα σκαμε κάθε φορά , νταβατζιλικια με το έτσι θέλω, άντε με το καλό να απαγορεύσουν και τα μπιφτέκια απο τα κρεοπωλεία σε μη επαγγελματίες μπας και γεμίσουν τα εστιατόρια, σε λίγο θα μας βάζουν να πληρώνουμε για να μας σκουπίσουν τον κωλο!!!

Την αποτυχία τους να ελέγξουν ορισμένα πράγματα την μετατρέπουν σε απαγόρευση προσωπικής ελευθερίας, νταβατζιλικι, και γλυψιμο σε συγκεκριμένες ομάδες της κοινωνίας μπας και σώσουν κάνα ψήφο

Ένα πράγμα έχω να πω, ντροπή δεν είναι όλοι πλούσιοι ούτε όλοι άχρηστοι να μη μπορούν να βάλουν μια βαφή στο κεφάλι τους μόνοι τους και να πρέπει να πληρώσουν, αντί να κοιτάξουν να βάλουν ενα πλαφόν στις εξωφρενικές τιμές κομμωτηρίου που ζητάνε λες και κάνουν εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς τους πάνε και δείπνο στο πιάτο... 

• Like 1
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, revyien said:

Δηλαδή ρε μάγκες η γυναίκα μου η γυναίκα του γείτονα η η οποιαδήποτε γυναίκα που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει σε κομμωτήριο και έπαιρνε μια βαφή να βάψει σπίτι μόνη τα μαλλιά της την υποχρεώνουν η να γίνει σαν γουεργουλφ η να σκάσει σε μια κομμώτρια τουλάχιστον ενα πενηνταρι και εσείς αυτό το βρίσκεται λογικο και δημοκρατία;

Αναλόγως τι βαφή έπαιρνε, κατά πάσα πιθανότητα θα μπορεί να την αγοράζει ακόμα.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, revyien είπε

Ρε αμα ξανα ψηφίσω αυτό τον αλήτη να με κοπεί το χερ!!!

Spoiler

Ευχομαι μονο να μην το κανεις εκδικητικα το τελευταιο οταν ερθει ωρα,για να τιμωρησεις τον..αλητη,και καταληξεις να τιμωρησεις ολους εμας.

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 14/11/2021 στις 7:29 ΜΜ, LIGHT1NG είπε

sorry αν στο χαλάω αλλά δουλειές υπάρχουν, όρεξη δεν έχουν να δουλέψουν... το θέμα είναι να κάνεις κάτι που να σου αρέσει ώστε να έχεις κίνητρο για να το κάνεις(συγκεκριμένα καλύτερα από τους άλλους ) και ποτέ δεν περιμένεις από μια δουλειά με το 1ο μισθό να μπορέσεις να πάρεις φερραρι κλπ.

Σαββα Πουμπουρα , εσυ???

Δημοσ.

Εγω πιστεύω ανοιξανε τον ασκο του Αιόλου. Πολλοι κλαδοι θα απαιτησουν το ιδιο. 

Εγω πχ αν πιανουν τα χερια μου θα πάρω λαδια μπουζί φίλτρα και θα κανω σερβις το αμαξι, αν ομως τα συνεργεία απαιτήσουν να μην πουλανε τα καταστήματαε ανταλλακτικά αυτοκινήτων στον ιδιώτη, τοτε αναγκαστικά θα πρέπει να το πάω συνεργείο. Και εκει δεν μπορεις να πεις αυτα ειναι επαγγελματικα προϊόντα. 

Το κουρεμα πλεον ακομα και του άντρα έγινε πολυτέλεια. Και ενα προιον που σου δινει ενα τουπε. Κοιταξτε με ειμαι μαματος, με κουρεψε ο ταδε. 

Η κοστολογιση των υπηρεσιών τους εφτασε ταβανι και στραφηκε ο κοσμος στο παραδοσιακό βαψιμο και κουρεμα στο σπιτι.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πω με λύπη μου πως βλέπω σε αρκετές  ιστοσελίδες ότι  ο καινούργιος Νόμος της Κυβέρνησης για διασπορά ψευδών ειδήσεων έχει ενεργοποιήσει πολλούς "Αρτέμηδες"  οι οποίοι θα φορέσουν τη γνωστή κουκούλα και θα κάνουν πάταγο στο διαδίκτυο. Για αυτό παιδιά φυλαχτείτε.

Κάποιοι είχαν το διαδίκτυο (μέσα και εγώ) να ξεσπάμε εναντίον των Κυβερνήσεων έστω και με υπερβολές μερικές φορές,  προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να αντιδράσουμε και να τους κάνουμε καλύτερους.

Μακάρι να μην κυκλοφορούν στο insomnia (σιγά που δεν κυκλοφορούν) αλλά από μένα καληνύχτα διαδίκτυο  όπως το ξέραμε.  

Δημοσ.
3 ώρες πριν, iwnas28 είπε

Σαββα Πουμπουρα , εσυ???

Κατακουζινα εσύ?

Σορρυ αν πονάει η αλήθεια αλλά με τόσα χρόνια στην εστίαση οι περισσότεροι φοιτητές όλο για τα μαθήματα που έμειναν λένε και στο καπάκι πως θα βγουν το βράδυ.

Τέλος πάντων όταν κάποιος προσωπικά αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα κοιτάει να βρει λύση και όχι να κάθεται και να τα ρίχνει αλλού ώστε να νιώθει ότι δεν φταίει καθόλου. 

@papoys1 αυτά τα site είναι τα κλικ baits για να παίρνουν views πετάνε εκεί και 2-3 παπατζες μπαίνεις ξέρω γω σε κάποιο να λέει για νέα μέτρα και μέσα ξέρω γω σου λέει τα μέτρα που έτρεχε ο Μπολτ πριν covid.

Παρόλα αυτά μσ το θέμα κούρεμα και βάψιμο σε μαγαζί θα μπορείς κιόλας να έχεις την απαίτηση,οου είναι τκ πτυχίο κομμωτικής του υπαλλήλου?κάνει πρακτική άσκηση? Ερε τροφή που έχει η κατάσταση και θα γελάει και το παρδαλο κατσίκι...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Thresh είπε

Αναλόγως τι βαφή έπαιρνε, κατά πάσα πιθανότητα θα μπορεί να την αγοράζει ακόμα.

Πάντως εμένα η αδερφή της πεθεράς μου είναι συνταξιούχος κομμώτρια 

Πηγε χτες να πάρει βαφή για την γυναίκα μου και έφαγε άκυρο 

Τελικά δόθηκε ραντεβού στον γειτονικό Σκλαβενίτη όπου θα πραγματοποιηθεί το παράνομο deal 🤣

• Confused 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...