Dead-Poet Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Και γιατί να μην επεκταθεί η απαγόρευση πώλησης ανταλλακτικών για αυτοκίνητα/μοτοσυκλέτες σε όσους δεν έχουν ΑΦΜ συνεργείου; Ή η πώληση χρωμάτων σε όσους δεν έχουν ΑΦΜ ελαιοχρωματιστή; Αφού κι αυτοί μια χαρά μπορούν να έρθουν στο σπίτι σου "μαύρα" και να σου φτιάξουν το όχημα ή να σου βάψουν το δωμάτιο. Και έτσι να διασπείρουν τον ιό στην κοινότητα, είναι να παίζουμε με τέτοιους κινδύνους τώρα; Με τέτοια "φιλελεύθερα" μέτρα, μέχρι κι ο Στάλιν θα ανασταινόταν από τον τάφο και θα γελούσε κάτω απ΄ τα μουστάκια του. 10 1
cumulus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε Και γιατί να μην επεκταθεί η απαγόρευση πώλησης ανταλλακτικών για αυτοκίνητα/μοτοσυκλέτες σε όσους δεν έχουν ΑΦΜ συνεργείου; Ή η πώληση χρωμάτων σε όσους δεν έχουν ΑΦΜ ελαιοχρωματιστή; Αφού κι αυτοί μια χαρά μπορούν να έρθουν στο σπίτι σου "μαύρα" και να σου φτιάξουν το όχημα ή να σου βάψουν το δωμάτιο. Και έτσι να διασπείρουν τον ιό στην κοινότητα, είναι να παίζουμε με τέτοιους κινδύνους τώρα; Με τέτοια "φιλελεύθερα" μέτρα, μέχρι κι ο Στάλιν θα ανασταινόταν από τον τάφο και θα γελούσε κάτω απ΄ τα μουστάκια του. Γιατι απλουστατα ο τεχνικος του συνεργειου δε θα ερθει στο σπιτι να σου φτιαξει το αμαξι.Απο την αλλη ο ελαιοχρωματιστης οτι και να γινει στο σπιτι θα σου ερθει για να στο βαψει,δεν υπαρχει περιπτωση να τους πας εσυ το σπιτι στο δικο του χωρο για να στο βαψει. 21 ώρες πριν, vins είπε Νομίζω η λέξη κλειδί που δε φαίνεται κάνεις να καταλαβαίνει είναι το "επαγγελματικά". Τουλάχιστον εγώ αντιλαμβάνομαι ότι προϊόντα οικιακής χρήσης δε θα σταματήσουν να πωλούνται. Δλδ λακ, βαφές απλές κλπ. Οπότε ποιο το προβλημα; Εκτος αν παίρνατε κι από πριν επαγγελματικά προϊόντα και σας κάνανε χαλάστρα.. Τι να πω; Τρίχες 😂 Σίγουρα κουρείο από κομμωτήριο διαφέρει, όπως και κομμωτήριο από κομμωτήριο. Ωστόσο δεν παύουν να είναι επιπρόσθετα έξοδα που αυτοί που κουρεύουν μαύρα φυσικά δεν τα έχουν. Εκεί είναι το θέμα, όχι στο να συγκρίνουμε μαγαζί με μαγαζί, αλλά μαγαζί με μαύρα. Το 99% το καταλαβαινουν,αλλα πουλανε τρελιτσα για ευνοητους λογους.Το ωραιο ειναι οτι αυτη η τρελιτσα πωλειται παντοτε απο τα ιδια ατομα. 1
Dead-Poet Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, cumulus είπε Γιατι απλουστατα ο τεχνικος του συνεργειου δε θα ερθει στο σπιτι να σου φτιαξει το αμαξι.Απο την αλλη ο ελαιοχρωματιστης οτι και να γινει στο σπιτι θα σου ερθει για να στο βαψει,δεν υπαρχει περιπτωση να τους πας εσυ το σπιτι στο δικο του χωρο για να στο βαψει. Προφανώς δύο πρόχειρα παραδείγματα ανέφερα, για να αναδείξω τον παραλογισμό τέτοιων φετφάδων. Στη θέση τους μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε επάγγελμα.
cumulus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε Προφανώς δύο πρόχειρα παραδείγματα ανέφερα, για να αναδείξω τον παραλογισμό τέτοιων φετφάδων. Στη θέση τους μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε επάγγελμα. Δυο παραδειγματα εντελως ασχετα για να δειξεις τον παραλογισμο,αν και αυτος που παραλογιζεται μαλλον αλλος ειναι. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από cumulus
DrLo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, cumulus είπε Γιατι απλουστατα ο τεχνικος του συνεργειου δε θα ερθει στο σπιτι να σου φτιαξει το αμαξι.Απο την αλλη ο ελαιοχρωματιστης οτι και να γινει στο σπιτι θα σου ερθει για να στο βαψει,δεν υπαρχει περιπτωση να τους πας εσυ το σπιτι στο δικο του χωρο για να στο βαψει. Δε με νοιάζει τι θα κάνει ο τεχνικός. Εγώ τη βρίσκω να πατάω κουμπάκια αναλυτων καυσαερίων. και μετά να τους κοπανάω με ένα μπασοτύνι του baseball ή θέλω να κάνω συλλογή από εργαλεία φανοποιών, είναι το φετίχ μου ρε παιδί μου. Ποιό είναι το πρόβλημα; Επίσης ένας οδοντίατρος δε θα φέρει την καρέκλα του στο σπίτι ούτε ένας ιατροδικατής το "νεκροκρέβατο" που κάνει τις νεκροτομές. Εγω μπορεί να είμαι βιτσιόζος και να γουστάρω να το κάνω πάνω σε καρέκλες οδοντίατρων ή να παίζω νεκροφιλικά role-playing με τον/την γκόμενό/κόμενά μου. Ποιό είναι το θέμα; Μπορεί να μην έχω τίποτα καλύτερο να κάνω στη ζωή μου ή να είμαι ψιχαναγκαστικός και να θέλω νε μετράω ο ίδιος τα καυσαέρια του αμαξιού μου κάθε πρωι πριν παω στη δουλειά μου. Ποιό είναι το πρόβλημα; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από DrLo 1
cumulus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Δε με νοιάζει τι θα κάνει ο τεχνικός. Εγώ τη βρίσκω να πατάω κουμπάκια αναλυτων καυσαερίων. και μετά να τους κοπανάω με ένα μπασοτύνι του baseball. Ποιό είναι το πρόβλημαq Επίσης ένας οδοντίατρος δε θα φέρει την καρέκλα του στο σπίτι ούτε ένας ιατροδικατής το "νεκροκρέβατο" που κάνει τις νεκροτομές. Εγω μπορεί να είμαι βιτσιόζος και να γουστάρω να το κάνω πάνω σε καρέκλες οδοντίατρων ή να παίζω νεκροφιλικά role-playing με τον/την γκόμενό/κόμενά μου. Ποιό είναι το θέμα; Δυστυχως δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν αυτα που γραφεις μα αυτα που εγραψα.Σου απαγορευει κανεις να κανεις ολα αυτα που γραφεις; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από cumulus
DrLo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, cumulus είπε Δυστυχως δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν αυτα που γραφεις μα αυτα που εγραψα.Σου απαγορευει κανεις να κανεις ολα αυτα που γραφεις; Όχι δε μου το απαγορεύει. Ακριβώς αυτο λέμε. Είναι τόσο βλακεία να στο απαγορέψει όσο να σο απαγορέψει αγορά ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ επαγγελματικού εξοπλισμού (ακόμα και αν δεχθούμε ότι μπορεί κάτι να όριστεί ως τέτοιος). ontopic Το μόνο στο οποίο μπορώ να καταλάβω αυτόν που το σκέφτηκε, ειναι να του είχαν πρίξει τα ούμπαλα οι κομμώτριες/κομμωτές και να είπε "ας γράψουμε μια μαλακία σε ενα ΦΕΚ" να τους ξεφορτωθούμε για λίγο καιρό, έχοντας πλήρη συνείδηη ότι είναι χαζομάρα. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από DrLo 4
cumulus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, DrLo είπε Όχι δε μου το απαγορεύει. Ακριβώς αυτο λέμε. Είναι τόσο βλακεία να στο απαγορέψει όσο να σο απαγορέψει αγορά ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ επαγγελματικού εξοπλισμού (ακόμα και αν δεχθούμε ότι μπορεί κάτι να όριστεί ως τέτοιος). Οτι πεις εσυ ...
papoys1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Αν αυτό το μέτρο έχουν την εντύπωση ότι θα κόψει το κούρεμα και χτένισμα στο σπίτι είναι μακριά νυχτωμνένοι.😜 Τρέχεις στο κομωτήριο , μπορεί να περιμένεις στην καρέκλα να πάρεις σειρά , πληρώνεις για βαφή π.χ. 50 ευρώ. Έρχεται η άλλη σπίτι στο ραχάτι σου την άνεσή σου σου κάνει βαφή με 20. Τώρα αν σου πει 23 γιατί θα ζοριστεί να βρει τα υλικά ή θα της κοστίσουν λίγο παραπάνω θα πεις πάω κομωτήριο;;; όχι βέβαια αυτά είναι μέτρα της πλάκας να γελάμε και λίγο. 2
Nayiaderm Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Εγώ είμαι υπάλληλος σε κομμωτήριο 10 χρόνια... Γελάω με το μέτρο.. αυτό που έχω καταλάβει πλέον είναι πως αν ο πελάτης θέλει μια συγκεκριμένη κομμώτρια αυτή θα πάρει είτε είναι νόμιμη είτε δουλεύει σε σπίτια.. επίσης το δικό μου αφεντικό ωραιότατα πάει στα σπίτια αυτών που αρνούνται να κάνουν ραπίντ για να μην χάσει τους πελάτες του .. και φαντάζομαι ένα μεγάλο ποσοστό ειδικά από συνοικιακά κομμωτήρια το ίδιο κάνει .. είμαι περίεργη για την συνέχεια... 3
DownUNDERground Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Nayiaderm είπε είμαι περίεργη για την συνέχεια... Κούρεμα με την ψιλή στους παρανομούντες και δημόσια περιφορά.😛
cumulus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nayiaderm είπε Εγώ είμαι υπάλληλος σε κομμωτήριο 10 χρόνια... Γελάω με το μέτρο.. αυτό που έχω καταλάβει πλέον είναι πως αν ο πελάτης θέλει μια συγκεκριμένη κομμώτρια αυτή θα πάρει είτε είναι νόμιμη είτε δουλεύει σε σπίτια.. επίσης το δικό μου αφεντικό ωραιότατα πάει στα σπίτια αυτών που αρνούνται να κάνουν ραπίντ για να μην χάσει τους πελάτες του .. και φαντάζομαι ένα μεγάλο ποσοστό ειδικά από συνοικιακά κομμωτήρια το ίδιο κάνει .. είμαι περίεργη για την συνέχεια... Επισης υπαρχουν ποινες αν κλεψεις ,αν βιασεις, αν δολοφονησεις αλλα καποιοι το κανουν.Αρα γελας και με αυτα τα μετρα. Συμφωνα λοιπον με τη λογικη σου αφου παντα καποιοι θα παραβιαζουν τα μετρα,τους νομους κλπ δε χρειαζεται να υπαρχουν νομοι,ουτε μετρα και να κανει ο καθενας οτι γουσταρει,αφου ειπαμε οτι καποιος παντα θα παραβιαζει. 1
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δε νομίζω ότι είπε αυτό, απλά μάλλον το βλέπει ρεαλιστικά. Εσύ κάτσε και κοίτα τι λέει ο κάθε νόμος και ήλπιζε να εφαρμοστεί. 1
manapa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Τι σχέση έχουν τα εργαλεία και τα αναλώσιμα με τις πρώτες ύλες ; Εργαλεία και ανταλλακτικά μπορεί να αγοράσει οποίος θέλει, στην τιμή λιανικής του όμως ,αν θες να το πάρεις χονδρική θέλει αφμ Κανένας επαγγελματίας δεν πάει σε σούπερ μάρκετ για να προμηθευτεί πρώτες ύλες, προϊόντα οικιακής χρήσης θα βρεις εκεί Τό μέτρο δεν νομίζω ότι είναι υπέρ των κομμωτηρίων αφού θα αναγκαστούν να κόβουν περισσότερα τιμολόγια. Αυτοί πού κουρεύουν στα σπίτια δεν κέρδιζαν επειδή αγόραζαν "μαυρα" τις πρώτες ύλες αλλά επειδή δεν πληρώνουν νοικι, ρεύμα, εφκα κ.λ.
cumulus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, phanispal είπε Δε νομίζω ότι είπε αυτό, απλά μάλλον το βλέπει ρεαλιστικά. Εσύ κάτσε και κοίτα τι λέει ο κάθε νόμος και ήλπιζε να εφαρμοστεί. Δεν μου κανει καμια εκπληξη η σταση σου ,να θελεις να μην τηρουμε τους νομους .Βεβαια αμα οι νομοι μας συμφερουν ουρλιαζουμε ... Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από cumulus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα