Ukforthemoment Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Παντως το κουρεμα στο σπίτι δεν χρειάζεται καμιά αγορά προϊόντος 1
Doubt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, evkar είπε Τώρα που τελείωσαν οι επιδοτήσεις , και δεν πρόκειται να ξανάλθουν (το ελπίζω δηλαδή) προφανώς είχαν πληροφορίες ή ενδείξεις ότι η ιστορία με τα μαύρα συνεχίζεται Εκεί που πηγαίνω, μου το είχε πει η κομμώτρια από την άνοιξη που έληξε το lockdown. "Η δουλειά δεν είναι όπως πριν γιατί.. αυτό κι αυτό.." Οι "κατ' οίκον" έφτιαξαν πελατολόγιο και πλέον δουλεύουν "μαύρα" και τώρα με τα νέα μέτρα και τα QR code παντού, θα ανθίσουν και πάλι. Οπότε τώρα όποιος αγοράζει με τιμολόγιο και δεν έχει κομμωτήριο, σημαίνει πως κλπ κλπ Εφόδους στα σπίτια του καθενός δεν μπορούν να κάνουν.
vins Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Παιδια μην τρελαθούμε τελείως, αν έχεις μαγαζί, έχεις πάγια έξοδα (που εκτοξεύονται πλέον), φόρους, φπα κλπ. Αν κάποιος χρεώνει ανδρικο κούρεμα 10 ευρώ και τα κάνει όλα σωστά και νόμιμα, του μένουν κάτω από τα μισά (24% φπα, 10 έως 22% φόρο, ίσως φόρος επιτηδευματος, νοίκια, ρεύματα, νερά, θέρμανση, εξοπλισμός, υλικά). Ε δεν μπορεί ο αλλος να πηγαίνει σπίτι και να ζητάει 5-7€ για το ίδιο.. Πως να το κάνουμε.. Και τα λέω χωρίς να έχω μαγαζί, απλώς κοινή λογική έχω. Σίγουρα απλά προϊόντα θα συνεχίσουν να πωλούνται, όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί η κάθε πολυεθνική εταιρία που τα πουλάει λιανική έχει μεγαλύτερη δύναμη από τον κομμωτή της γειτονιάς. 1
Raylan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Doubt είπε Χρονομηχανή και ρύθμιση στο 1975. 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε Γιατί έχουν καταστρέψει κόσμο? Αν είσαι σωστός στην δουλειά σου θα τραβήξεις και τον κόσμο. Πχ. Εμάς στα Γιάννενα τα lidl έχουν προμηθευτή την Πινδο στα κοτόπουλα γιατί να μην το πάρω 4.50€ το κιλό από τα lidl και να πάρω από έναν κρεοπολειο που έφερε εισαγωγής από την γουατεμαλα με 1€ και το πουλάει 7.50€? Όταν μένεις σε μια πόλη αρκετά χρόνια μαθαίνεις τα καταστήματα κοιτάς να περάσεις από όλα μια φορά και να πάρεις μια ιδέα για το πως πρέπει να κινηθείς. Οποίος κυνηγάει τα πολλά χάνει και τα λίγα, πόσο μάλλον και όταν η ποιότητα είναι χάλια για να ζητάει πολλά, ελπίζω να καταλαβαίνεις. 1 ώρα πριν, calibri είπε Ουδεπώποτα εσύ; Αχ μακάρι να επαναφέρουν επίσης τον γαλατά και τον παγοπώλη και εννοείται τηλέφωνο μόνο στο περίπτερο της γειτονιάς. Αυτές ήταν εποχές Όταν δεν θα μπορούν να βρουν δουλειά τα παιδιά σας πουθενά, πείτε τους για χρονομηχανές, ουδεπώποτες και διάφορα τέτοια.. 3 1
insomniac01 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Τρικυμία εν κρανιω. Επειδή έχω ζήσει κάποια χρόνια στις αρχές της δεκαετίας ναι οι λογαριασμοί είναι τόσο και μάλιστα στα Villages. Ακομα και η ασφαλεια ειναι φθηνη περιπου 300 το χρονο για φυσικες καταστραφες/πλυμμηρες/φωτια. 11 ώρες πριν, Raylan είπε Προσπαθούν να περιορίσουν τις κομμώτριες που πάνε για κούρεμα κατοίκων, ότι και καλά είναι επικίνδυνες για την εξάπλωση του Covid.. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω οι μηχανές, τα ψαλίδια οι χτένες και τα πιστολάκια είναι εργαλεία και δεν είναι επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου.. Τα προϊόντα κομμωτηρίου είναι: βαφές μαλλιών, conditioner, οξυζενέ, ντεκαπαζ, τέτοια πράγματα.. Το μέτρο θετικό είναι, και πιέζανε πολύ οι επαγγελματίες, δεν μπορεί σου λέει εγώ να πληρώνω ενοίκια, φόρους, ασφαλιστικές εισφορές, προσωπικό, και να είναι οι άλλοι και να δουλεύουν μαύρα στα σπίτια… Τα σουπερμάρκετ έχουν καταστρέψει κόσμο, πρέπει να υπάρχει μια προστασία των επαγγελμάτων: έχουμε.. τρόφιμα, ψιλικά, μανάβικο, φούρνο, ζαχαροπλαστείο, κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, ζωοτροφές, χαρτικά, βιβλιοπωλείο-σχολικά, είδη δώρων, ανθοπωλεία και ένα σωρό άλλες κατηγορίες επαγγελμάτων.. Ήθελαν να βάλουν και φάρμακα αλλά σκοτώθηκαν με τους φαρμακοποιούς.. Ολα σε ένα για να τα κονομάνε 3-4 μεγάλοι και τα καρτέλ.. Με εργαζόμενους σε ημιαπασχόληση για 4 ώρες την ημέρα που γίνονται 6 ώρες για 300€ και κάτι ευρώ.. Ήρθε και το internet με τα e shop και έβαλε και την ταφόπλακα στους ελεύθερους επαγελματιες στο λιανεμπόριο… Πες το αυτό στο UK η στις ΗΠΑ αχαχαχαχα καλά κοιμάσαι φίλε.
dstilio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Εγώ διάβασα το πρώτο μήνυμα στο θέμα και τρόμαξα. πηρα τηλέφωνο αμέσως τους γονείς μου φρικαρισμένος και τους ειπα: σηκωθείτε και τρέχατε να πάρετε σαμπουάν και βαφές! Τώρα πριν τα απαγορεύσουν!!! Βαφες! Σαμπουάν! Ελευθερία!
Raylan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, insomniac01 είπε Πες το αυτό στο UK η στις ΗΠΑ αχαχαχαχα καλά κοιμάσαι φίλε. πήγαινε στις ΗΠΑ στο UK να ζήσεις το καπιταλιστικό όνειρο, και έλα το καλοκαίρι να μας κουνάς τα dollars και να μας διηγείσαι το success story σου!! πες μας και τι δουλειά κάνεις να έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη.. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από Raylan
alexdjx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, calibri είπε Ουδεπώποτα εσύ; Αχ μακάρι να επαναφέρουν επίσης τον γαλατά και τον παγοπώλη και εννοείται τηλέφωνο μόνο στο περίπτερο της γειτονιάς. Αυτές ήταν εποχές Ναι, και τωρα ζουμε φοβερες εποχες. Να φοβασαι να βγεις απο το σπιτι, να δειχνεις παντου barcode για να μπεις καπου, με την μασκα μεσα εξω, με τον κοσμο στα κινητα καθηλωμενος και αποβλακωμενος, με τα καλοκαιρια πλεον να αγγιζουν σχεδον 50αρια. Οκ οκ προοδευσε η τεχνολογια και τα.....smartphone.... Ειμαι σιγουρος οτι αν εδειχνες τι γινεται στην σημερινη εποχη σε εναν ανθρωπο που μεγαλωνε στα 80s θα σου απαντουσε "Τι λες ρε φιλε αστο προτιμω εδω κι ας μην πληρωνω με κινητο την τραπεζα..." Οσο για επιχειρηματα μερικων του να μην επιστρεψουμε στην λιθινη εποχη καταντα πλεον γραφικο. Εννοειται οτι σε μερικα θεματα η τεχνολογια βοηθησε (οικιακες συσκευες, διευκολυνσεις, ιντερνετ) σε αλλα ομως κατεστρεψε τον συγχρονο ανθρωπο. (social media π.χ.). Παλιοτερα ο κοσμος ηταν ποιο χαμογελαστος, ευτυχισμενος. Αυτο τα λεει ολα. Τωρα ο μισος πλανητης την παλευει με αντικαταθλιπτικα. Φοβερες εποχες . Και συμφωνω οταν τα παιδια σας δεν θα βρισκουν δουλεια ουτε με πολιτικο μεσο, ελατε να μας πειτε μετα για το 2021. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από alexdjx 9
gpapadakis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Όλοι οι κομμωτές δούλευαν στην καραντίνα κανονικά και μαύρα σε σπίτια. Και τώρα με τα καταστήματα ανοιχτά δουλεύουν στα μαγαζιά τους χωρίς αποδείξεις αλλά και σε σπίτια μαύρα. Τα μόνα μαγαζιά που ανοίγουν είναι φαρμακείο, δίπλα καφέ (δεν κόβουν ή ανακυκλώνουν αποδείξεις), και δίπλα κομμωτήριο/ νυχαδικο (δεν κόβουν αποδείξεις). 1
ethereum Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) γιατι να μην εχει προσβαση ο ιδιωτης σε μαγαζια που πωλουν επαγγελματικα ειδη , σε ολους τους κλαδους της αγορας και σε ολο το εμποριο , θελω να αγορασω μια χτενα η ενα καλο ψαλιδι γιατι αυτα που πηρα απ τον βασιλοπουλο ειναι πολυ κακης ποιοτητας , γιατι να μην μπορω να μπω σε μαγαζι με επαγγελματικα προιοντα κομμωτικης και να αγορασω κατι καλο Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από ethereum
Charag91 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Ας το κάνουν αλλά ας μειώσουν κ τις τιμές στο κομμωτήριο!!!!250 μπαλαγιαζ.... ανακοπή έπαθα....50€ η βαφή.....ποια μπορεί να δίνει τόσα κάθε μήνα!!!!50€ εννοώ!!!!αυτόματος και ο κομμωτής για να κρατήσει κόσμο θα σ πει μαύρα....άρα στο ίδιο θα έρθουμε αργά ή γρήγορα!!!!!; 1
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vins είπε Παιδια μην τρελαθούμε τελείως, αν έχεις μαγαζί, έχεις πάγια έξοδα (που εκτοξεύονται πλέον), φόρους, φπα κλπ. Αν κάποιος χρεώνει ανδρικο κούρεμα 10 ευρώ και τα κάνει όλα σωστά και νόμιμα, του μένουν κάτω από τα μισά (24% φπα, 10 έως 22% φόρο, ίσως φόρος επιτηδευματος, νοίκια, ρεύματα, νερά, θέρμανση, εξοπλισμός, υλικά). Ε δεν μπορεί ο αλλος να πηγαίνει σπίτι και να ζητάει 5-7€ για το ίδιο.. Πως να το κάνουμε.. Και τα λέω χωρίς να έχω μαγαζί, απλώς κοινή λογική έχω. Σίγουρα απλά προϊόντα θα συνεχίσουν να πωλούνται, όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί η κάθε πολυεθνική εταιρία που τα πουλάει λιανική έχει μεγαλύτερη δύναμη από τον κομμωτή της γειτονιάς. Στα κουρεια που πήγαινα εγώ, ρεύμα νερό θέρμανση κτλ πρέπει να ήταν ελάχιστα και όχι παραπάνω από μια κανονική οικία, υπάρχουν διάφορες βέβαια αν μιλάμε για κομμωτήριο η κουρειο, όσο και για τον εξοπλισμό, νοίκι ασφάλεια και φόροι είναι τα ίδια πάνω κάτω για όλους όσους ανοίγουν μαγαζί. Δεν αντιλέγω φυσικά ότι παραμένουν έξοδα. 1 ώρα πριν, insomniac01 είπε Επειδή έχω ζήσει κάποια χρόνια στις αρχές της δεκαετίας ναι οι λογαριασμοί είναι τόσο και μάλιστα στα Villages. Ακομα και η ασφαλεια ειναι φθηνη περιπου 300 το χρονο για φυσικες καταστραφες/πλυμμηρες/φωτια. Πες το αυτό στο UK η στις ΗΠΑ αχαχαχαχα καλά κοιμάσαι φίλε. Ναι. Και αυτά που λες τι σχέση έχουν με το θέμα αλλά και το προηγούμενο post; Σαν να λέω πόσο κάνει ένα και ένα και να μου λες την αλφαβήτα. 3 λεπτά πριν, Charag91 είπε Ας το κάνουν αλλά ας μειώσουν κ τις τιμές στο κομμωτήριο!!!!250 μπαλαγιαζ.... ανακοπή έπαθα....50€ η βαφή.....ποια μπορεί να δίνει τόσα κάθε μήνα!!!!50€ εννοώ!!!!αυτόματος και ο κομμωτής για να κρατήσει κόσμο θα σ πει μαύρα....άρα στο ίδιο θα έρθουμε αργά ή γρήγορα!!!!!; Εγω ένα κουρεματακι κάνω με 8 ευρώ. Τώρα αν πάμε σε γυναικεία θέματα, κομμωτήρια κτλ, άστο..... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από Basilhs23___
ethereum Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 το προβλημα των κομμωτηριων δεν ειναι τα επαγγελματικα ειδη , ειναι οτι εχουν πλημμυρισει τον κοσμο και επεσε η δουλεια οταν σε ενα δρομο βλεπεις δεκα κομμωτηρια φυσικο ειναι να πεσει η δουλεια και τωρα ο ενας τρωγεται με τον αλλο 1
DrLo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, vins είπε Παιδια μην τρελαθούμε τελείως, αν έχεις μαγαζί, έχεις πάγια έξοδα (που εκτοξεύονται πλέον), φόρους, φπα κλπ. Αν κάποιος χρεώνει ανδρικο κούρεμα 10 ευρώ και τα κάνει όλα σωστά και νόμιμα, του μένουν κάτω από τα μισά (24% φπα, 10 έως 22% φόρο, ίσως φόρος επιτηδευματος, νοίκια, ρεύματα, νερά, θέρμανση, εξοπλισμός, υλικά). Ε δεν μπορεί ο αλλος να πηγαίνει σπίτι και να ζητάει 5-7€ για το ίδιο.. Πως να το κάνουμε.. Και τα λέω χωρίς να έχω μαγαζί, απλώς κοινή λογική έχω. Σίγουρα απλά προϊόντα θα συνεχίσουν να πωλούνται, όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί η κάθε πολυεθνική εταιρία που τα πουλάει λιανική έχει μεγαλύτερη δύναμη από τον κομμωτή της γειτονιάς. Συμφωνώ απόλυτα. Δες παράδειγμα τη Ελένη Βλαχάκη, τη Μαρίνα Μανταρινάκη και τη "Ρομουνα" ... που είχανε ανοίξει παράνομα σαντουιτσαδικο σε ένα σπίτι στο Μαρούσι ... Ε εκεί ας πούμε τι ποιο λογικό θα ήταν από το κράτος να απαγορεύει την πώληση ζαμπόν και μαρουλιών σε μη επαγγελματίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα