Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα νέο μέτρο αποφασίστηκε από σήμερα από την αγαπητή μας κυβέρνηση. Ήταν λέει πάγιο αίτημα των κομμωτών κι έτσι αποφασίστηκε ότι από όλο το λιανεμπόριο δεν θα πωλούνται είδη κομμωτηρίου σε μη επαγγελματίες, δηλαδή σε όλους εμάς τους κοινούς θνητούς. Ξεχάστε τις λακ, τις βαφές στο σπίτι, τις μηχανές κουρέματος-ξυρίσματος, τους αφρούς και τα τζελ. Όσοι πρόλαβαν, πήραν. Οι άλλοι θα πάνε θέλουν δε θέλουν κομμωτήριο! Η κυβέρνηση αποφάσισε ότι είναι παράνομο να ασχολούμαστε μόνοι μας με τα μαλλιά μας!!

Το φεκ λέει ότι θα ισχύει ως 22 Νοεμβρίου. Βέβαια πολλές φορές αντίστοιχα μέτρα πήραν πολύ μεγάλη παράταση. Εδώ γράφει για 6 μήνες.

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Τραγικό, όντως.

Πάντως υπάρχει και η παραγγελία από εξωτερικό.

Που ένας Θεός ξέρει πόσο καιρό θα κάνει και με τι δασμούς θα χρεωθείς επιπλέον. 

Το μέτρο είναι απαράδεκτο. Δεν είναι δυνατόν να επηρεάζεται όλη η κοινωνία επειδή θέλουν να μειώσουν τις επισκέψεις παράνομων κομμωτών σε σπίτια. 

• Like 2
Δημοσ.

Το για "επαγγελματική χρήση" θέλει πολύ ανάλυση. Έτσι όπως το αναφέρει στο ΦΕΚ είναι πολύ ασαφές.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσα μαγαζιά θα κλείσουν με αυτή την απαράδεκτη απόφαση;

Και δεν νομίζω ότι θα είναι για 10 μερες,μονο το μέτρο για τον συνωστισμό θα είναι . 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Weiss είπε

Το για "επαγγελματική χρήση" θέλει πολύ ανάλυση. Έτσι όπως το αναφέρει στο ΦΕΚ είναι πολύ ασαφές.

«Τα επαγγελματικά είδη κομμωτηρίου, όπως λακ, πιστολάκια μαλλιών, θα πωλούνται προσωρινά μόνο από κομμωτές και όχι από το σύνολο του εμπορίου» εξηγεί στο insider.gr ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ , Γιώργος Καββαθάς που συμμετείχε στη συνάντηση. πηγη

Βάσει αυτού, εγώ καταλαβαίνω ότι θα απαγορευτούν όλα. Γιατί όλα τα χρησιμοποιούν επαγγελματίες στα κομμωτήρια (λακ, ζελε κλπ). Το ότι θα απαγορευτούν μέχρι και τα πιστολάκια ελπίζω να μην ισχύει. Θα είναι τραγικό. 

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πόσα μαγαζιά θα κλείσουν με αυτή την απαράδεκτη απόφαση;

Και δεν νομίζω ότι θα είναι για 10 μερες,μονο το μέτρο για τον συνωστισμό θα είναι . 

Στο insider λέει Η εφαρμογή του μέτρου αποτελεί απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα έχει διάρκεια έξι μηνών, ενώ αναμένεται να δώσει μια σημαντική ανάσα στον κλάδο της κομμωτικής που μαστίζεται από την παραοικονομία.

Στο φεκ βέβαια λέει ως 22 Νοεμβρίου. Θα δούμε. Αν ισχύσει για 6 μήνες, θα είναι όντως καταστροφικό. 

Δημοσ.

άλλο οι επαγγελματικές σειρές προϊόντων που υπάρχουν σε όλα τα είδη του εμπορίου και όχι μόνο στα κομμωτήρια άλλο οι σειρές για οικιακή χρήση που θα εξακολουθήσουν να είναι διαθέσιμες σε ιδιώτες.

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.

Είναι πολλά άτομα που αγοράζουν τις επαγγελματικές σειρές πχ της LOreal   και τις WELLA ,φάρμακα περμαναντ,ντεκαπάζ .

Καποια καταστήματα βασίζονται σε αυτούς μονο.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nvel είπε

άλλο οι επαγγελματικές σειρές προϊόντων που υπάρχουν σε όλα τα είδη του εμπορίου και όχι μόνο στα κομμωτήρια άλλο οι σειρές για οικιακή χρήση που θα εξακολουθήσουν να είναι διαθέσιμες σε ιδιώτες.

Ακριβως... τα μάρκετ συνεχίζουν και πουλάνε. Και ο skroutz. H απαγόρευση αφορά επαγγελματικά προϊόντα.

• Thanks 2
Δημοσ.

Ναι αλλά πώς κρίνεις πχ ότι μια κουρευτική μηχανή ή ένα πιστολάκι είναι για επαγγελματική ή μη χρήση?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Weiss είπε

Ναι αλλά πώς κρίνεις πχ ότι μια κουρευτική μηχανή ή ένα πιστολάκι είναι για επαγγελματική ή μη χρήση?

Δεν νομίζω ότι μπορεί να επεκταθεί σε αυτά.Μονο σε βαφες κλπ μάλλον.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Weiss είπε

Υπάρχουν σειρές Professional που το αναγράφουν ξεκάθαρα. 

Δημοσ.

Όποιος πάει σήμερα σουπερμαρκετ ας μας πει τι απαγορεύεται και τι όχι. Μαγαζιά σκρουτζ, ιντερνετικά προφανώς δεν υπάρχει λόγος να τα τσεκάρουμε από την πρώτη μέρα. Σε ένα τοπικό που πήρε η μάνα μου να ρωτήσει αν πωλούνται βαφές, ούτε που το ήξεραν. Είναι πολύ νωρίς. 

Δημοσ.

Παιδιά δε νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Δε θα απαγορευτούν ξυραφάκια , αφρός ξυρίσματος και ξυριστικη μηχανή.

Δε ξέρω ποια είναι τα επαγγελματικά είδη μιας και δεν ασχολούμαι αλλά λογικά θα επηρεάσουν τις γυναίκες.

Και πάλι δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Η κομμώτρια που πήγαινε στα σπίτια να κουρεψει πάλι θα πάει. Οι βαφές μαλλιών θα απαγορευτούν ή θα απαγορευτούν μόνο επαγγελματικές σειρές. Αλλά κι έτσι να γίνει, δε μπορεί η κομμώτρια να χρησιμοποιήσει μια απλή βαφή;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...