Stavros2345 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Αγαπητοί Φίλοι, Για μεσιτικό γραφείο χρειάζεται ένα laptop το οποίο να είναι πολύ ελαφρύ εάν γίνεται (για να μπορείς να το παίρνεις εύκολα μαζί στα διάφορα ακίνητα και να μην είναι κάτι βαρύ για να το κουμαντάρεις. Επίσης να έχει touchscreen οθόνη ώστε να μπορείς εύκολα να κινήθεις μεσα στο πρόγραμμα και να μην χρειάζεται ποντικί και πληκτρολόγιο,(εάν θες να σημειώσεις κάποια πληροφορία/παρατήρηση για το κάθε ακίνητο να εμφανίζεται αναδυόμενο πληκτολόγιο (όπως γίνεται με τα smart κινητά) Επίσης να έχει μεγάλη οθόνη για να μπορείς άνετα να δεις διάφορες πληρφορίς για κάθε ακίνητο η γενικά μέσα στο πρόγραμμα, Να έχει καλή κάρτα γραφικών (θα έλεγα κάποιο μόντελο από Nvidia) Επεξεργάστη από i7 και πάνω, τουλάχιστον 16gb ram, SSD δίσκο τουλάχιστον 500gb. Και να είναι 2 σε 1 , να αναδειπλώνεται ώστε να μοιάζει σαν να έχει μόνο οθόνη, Κοιταξα διάφορα μοντέλσα του στύλ LG Gram 16 αλλά και πάλι έαν μπορούσατε να μου προτείνατε κάποιο/ια με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικα θα βοηθούσε πολυ, Σας Ευχαριστώ, το LG Gram 16 που είδα είναι στα 1,46 kg(και ίσως από τα πιο ελαφρία στην κατηγορία βάση ότι έχει 16 ιντσών οθόνη) αλλά και πάλι ίσως σχετικά βαρύ για πολλές μετακίνησεις και ίσως να μην έχει αναδυόμενο πληκτρολόγιο (όπως στα κινητα). Ίσως να χρειάζεται κάτι σε μεγάλο tablet που και ελαφρύτερο θα είναι σίγουρα και ίσως να μπορείς να σημειώσεις κάτι με χρήση αναδυόμενου πληκτολόγιου. Μόνο που δεν ξέρω εάν κατα πόσο θα μπορούσε να εγκτασταθει πρόγραμμα για υπολογίστη σε tablet μέσω cd η εάν υπήρχε tablet με μεγάλη οθόνη τουλάχιστον 15.6 ίντσες. Γιατι που είδα τα tablet το μεγαλύτερο είναι στις 13 ίντσες, Δεν ξέρω μια πρόταση γενικά να μου λέγατε, Σας Ευχαριστώ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα