Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετο με το εξοικονομώ θεμα αλλα σχετικό με άδειες, διαδικασίες κλπ. Κάνω ανακαίνιση σε ενα wc και απομένει η σύνδεση των υδραυλικών.  Επειδή δεν έχω καλούς γείτονες τυπικά χρειάζομαι ακόμα και για αυτό βεβαίωση μηχανικού?  Αν δεν βγάλω και μου στείλουν αστυνομία...ξερει κανείς ποιες είναι οι κυρώσεις? 

Επεξ/σία από g_f
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, g_f είπε

Άσχετο με το εξοικονομώ θεμα αλλα σχετικό με άδειες, διαδικασίες κλπ. Κάνω ανακαίνιση σε ενα wc και απομένει η σύνδεση των υδραυλικών.  Επειδή δεν έχω καλούς γείτονες τυπικά χρειάζομαι ακόμα και για αυτό βεβαίωση μηχανικού?  Αν δεν βγάλω και μου στείλουν αστυνομία...ξερει κανείς ποιες είναι οι κυρώσεις? 

Για άδεια δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται εκτός αν έχει αλλαγή διαρρύθμισης . Ρωτά μηχανικό.

Από ένσημα πως πας;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, ikucic said:

Για άδεια δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται εκτός αν έχει αλλαγή διαρρύθμισης . Ρωτά μηχανικό.

Από ένσημα πως πας;

Δεν χρειάζεται άδεια, εννοώ μικρής κλίμακας.  Δεν άλλαξα τπτ. Απλή αντικατάσταση πλακιδίων και υδραυλικών.  Τα πλακάκια έχουν τελειώσει και μένει η σύνδεση υδραυλικών ( λεκάνη κ βρύσες) .  Μιλάω για την ηλεκτρονική βεβαίωση μηχανικού ( που καθιερώθηκε φέτος το Μάιο) για εργασίες που δεν χρειάζονται άδεια του νόμου 4495. 

Ενσημα?  Αν εννοείς του υδραυλικού λέει είναι ασφαλισμένος.  Το πολύ πολύ να του κόψω λανα εργοσημο. 

Επεξ/σία από g_f
Δημοσ.
1 ώρα πριν, g_f είπε

Δεν χρειάζεται άδεια, εννοώ μικρής κλίμακας.  Δεν άλλαξα τπτ. Απλή αντικατάσταση πλακιδίων και υδραυλικών.  Τα πλακάκια έχουν τελειώσει και μένει η σύνδεση υδραυλικών ( λεκάνη κ βρύσες) .  Μιλάω για την ηλεκτρονική βεβαίωση μηχανικού ( που καθιερώθηκε φέτος το Μάιο) για εργασίες που δεν χρειάζονται άδεια του νόμου 4495. 

Ενσημα?  Αν εννοείς του υδραυλικού λέει είναι ασφαλισμένος.  Το πολύ πολύ να του κόψω λανα εργοσημο. 

Ρωτά τον μηχανικό για την βεβαίωση.  Εγω για το εξοικονομω (ΑΘ δώμα μόνωση και ΦΒ) την έβγαλα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Και κόψε και κάνα εργοσημο και ας σου στείλουν όσες υπηρεσίες θέλουν.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να βγαλεις αδεια για μια λεκάνη και μπαταρίες μου φαίνεται υπερβολικό...αστο οπως ειναι αφου ξηλωσες και έβαλες ηδη τα πλακάκια ..

Επεξ/σία από alx301
  • Like 1
Δημοσ.

Τυπικά χρειάζεται δυστυχώς...και είμαι σίγουρος ότι μίνιμουμ 1 επισκεψη από αστυνομία θα έχω...ίσα ίσα να μαθει ο ενδιαφερόμενος τι εργασία κάνω....τεσπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...