Dubstepforum.gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα, δεν μπορεσα να βρω bios για την μητρικη ωστε να παρει τον 3470 (λογικα θα τον υποστηριξει). ΑΝ υπαρχει καποιος με το bios (η εστω καποιο αξιοπιστο λινκ) θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω!
GATE123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Γιατί να θες update αφού τον υποστηρίζει. Τον βάζεις και κάνεις μετά μια καθαρή εγκατάσταση των Windows.
triplex1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Αν εννοεις 3470 σε Xeon , εγω ξερω οτι η μητρικη σου δεν τον υποστηριζει. αν εχεις το C12F1P04 ειναι το τελευταιο , δεν υπαρχει κατι αλλο
Dubstepforum.gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Τον εβαλα , και δεν τον υποστηριζει. Θελω bios update αν υπαρχει που να υποστηριζει κ 3η γενια. (εχω δοκιμασει την λειτουργικοτητα της μητρικης με αλλο επεξεργαστη) Οχι δεν θελω να βαλω xeon
GATE123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, triplex1 είπε Αν εννοεις 3470 σε Xeon , εγω ξερω οτι η μητρικη σου δεν τον υποστηριζει. αν εχεις το C12F1P04 ειναι το τελευταιο , δεν υπαρχει κατι αλλο Όχι i5 λέει. 3 λεπτά πριν, Dubstepforum.gr είπε Τον εβαλα , και δεν τον υποστηριζει. Θελω bios update αν υπαρχει που να υποστηριζει κ 3η γενια. (εχω δοκιμασει την λειτουργικοτητα της μητρικης με αλλο επεξεργαστη) Οχι δεν θελω να βαλω xeon Σου βγάζει update? Μήπως δεν έχει κουμπώσει καλά? Socket 1155 δεν έχεις?
triplex1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Dubstepforum.gr είπε Τον εβαλα , και δεν τον υποστηριζει. Θελω bios update αν υπαρχει που να υποστηριζει κ 3η γενια. (εχω δοκιμασει την λειτουργικοτητα της μητρικης με αλλο επεξεργαστη) Οχι δεν θελω να βαλω xeon τι φορας bios?
Dubstepforum.gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 AN δεν κανω λαθος (πρεπει να κατεβω να το διπλοτσεκαρω) εχει A92PGS01, 01/28/2011. Foxconn website δεν υπαρχει, και ολα αυτα τα drivers/bios/downloads site ειναι για τον **** , οποτε αν παρελπιδα καποιος ειχε/εχει την μητρικη αυτη και εχει καταφερει να βαλει 3ης γενιας I5 με bios update ας μου πει. Διαβασα καπου στο φορουμ ( εδω ) για μια παρομοια μητρικη , δεν ειναι αυτη ομως.
triplex1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Dubstepforum.gr είπε AN δεν κανω λαθος (πρεπει να κατεβω να το διπλοτσεκαρω) εχει A92PGS01, 01/28/2011. Foxconn website δεν υπαρχει, και ολα αυτα τα drivers/bios/downloads site ειναι για τον **** , οποτε αν παρελπιδα καποιος ειχε/εχει την μητρικη αυτη και εχει καταφερει να βαλει 3ης γενιας I5 με bios update ας μου πει. Διαβασα καπου στο φορουμ ( εδω ) για μια παρομοια μητρικη , δεν ειναι αυτη ομως. το cpu που θες να βαλεις δουλευει με το C12F1P04 Αυτο που σε δινω ειναι για Foxconn H61MXV
GATE123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Dubstepforum.gr είπε AN δεν κανω λαθος (πρεπει να κατεβω να το διπλοτσεκαρω) εχει A92PGS01, 01/28/2011. Foxconn website δεν υπαρχει, και ολα αυτα τα drivers/bios/downloads site ειναι για τον **** , οποτε αν παρελπιδα καποιος ειχε/εχει την μητρικη αυτη και εχει καταφερει να βαλει 3ης γενιας I5 με bios update ας μου πει. Διαβασα καπου στο φορουμ ( εδω ) για μια παρομοια μητρικη , δεν ειναι αυτη ομως. Κάτσε ρε συ εγώ έβαλα σε 4ης γενιάς i7 από i5 που είχε και δεν ήθελε bios update. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από GATE123
Dubstepforum.gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) @triplex1Σε ευχαριστω για την απαντηση και την βοηθεια σου. Δυο ερωτησεις: 1) ΕΙναι σιγουρα για αυτη την μητρικη? Γιατι ειναι φαση ,μητρικης της σειρας ,με turbox στο first screen το οποιο απενεργοποιησα. Και στο λινκ που σου εδειξα, ειναι αυτη η μητρικη αλλα αλλαγμενη λιγο (καποιες θεσεις απτα πινακια για εκκινηση , το clear cmos klp) 2) Θελει bootable stikaki για να το περασω? Η απλα με το αρχειακι στο qflash Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από Dubstepforum.gr
triplex1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Dubstepforum.gr είπε @triplex1Σε ευχαριστω για την απαντηση και την βοηθεια σου. Δυο ερωτησεις: 1) ΕΙναι σιγουρα για αυτη την μητρικη? Γιατι ειναι φαση ,μητρικης της σειρας ,με turbox στο first screen το οποιο απενεργοποιησα. Και στο λινκ που σου εδειξα, ειναι αυτη η μητρικη αλλα αλλαγμενη λιγο (καποιες θεσεις απτα πινακια για εκκινηση , το clear cmos klp) 2) Θελει bootable stikaki για να το περασω? Η απλα με το αρχειακι στο qflash Για αυτην που σ'εγραψα ειναι , μεσα στο στο αρχειο αν ξεζιπαρεις εχει3 φακελους για dos , ftp & afundos exe sto system απ'οτι θυμαμαι γιατι μιλαμε για μητρικη του '13 με το afundos θα το κανεις , ναι θες καθαρο στικακι σε fat32
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, GATE123 είπε Κάτσε ρε συ εγώ έβαλα σε 4ης γενιάς i7 από i5 που είχε και δεν ήθελε bios update. Και εμείς τι φταίμε; Ο κατασκευαστής τι αναφέρει.
triplex1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Η συγκεκριμενη δεχεται και Sandy & Ivy οποτε ναι μπαινει ο 3470 https://www.cpu-upgrade.com/mb-Foxconn/H61MX.html
Dubstepforum.gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, βρεθηκε μελος με το ιδιο προβλημα και την ιδια μητρικη και με λυση!!! Για το αρχειο, αν χρειαστει καποιος στο μελλον ας μου στειλει μηνυμα. Καλο βραδυ 1 1
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dubstepforum.gr είπε Για το αρχειο, αν χρειαστει καποιος στο μελλον ας μου στειλει μηνυμα. Γιατί δεν το αναρτάτε εδώ να είναι διαθέσιμο και σε εκείνους που δεν είναι μέλη του site; Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα