Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TaxiarhisGR είπε

500W καταναλωση παμε να φτασουμε αεροθερμο σε λιγο

Το 12αρι κλιματιστικό μου καεί λιγότερα. 

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Ακουστε παιδια. 

Βημα 1:

Περνετε την καρτα 2xMSRP γιατι καλυτερα δεν προκειται να βρειτε. 

Βημα 2:

Κανετε ενα λογαριασμο στο Nicehash.com

Βημα 3:

Ξεκινατε mining οταν δεν παιζετε

Βημα 4:

Καθε μηνα βγαζετε τα χρηματα απο οτι βγαζει η καρτα και σε 9-10 μηνες εχετε κανει αποσβεση την καρτα και σας εχει μεινει και κερδος

Ημουν σε αυτη τη θεση και απο το να κλαιω τη μοιρα μου(ειχα και μια 5700xt η οποια ομως ετρωγε ζορια στα 3440x1440) τσιμπησα 6700xt σε 2xMSRP τον Ιουνιο και μεχρι σημερα 5 μηνες μετα εχω ηδη βγαλει 600 ευρω 70 ευρω ειναι το ρευμα απο αυτα τα αλλα κερδος. Σε 3 μηνες ακομα εχει γινει αποσβεση η καρτα και αν θελω την πουλαω και αυριο ενα 1000αρικο. Μην ξεχναμε οτι το βασικο θεμα ως gamers ειναι να εχουμε να παιξουμε οποτε μην κλαιτε τη μοιρα σας. Η λυση ειναι απλη και προσωπικα με βολεψε καλυτερα και απο πριν με το κερδος που βγαζω και μου βγαινει τσαμπα η καρτα. 

έχεις καταλάβει ότι οι περισσότεροι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να δώσουν 1000+ ευρώ για μία κάρτα γραφικών; τα μετρητά βγαίνουν δύσκολα τώρα για πολλούς.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Molpadia είπε

έχεις καταλάβει ότι οι περισσότεροι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να δώσουν 1000+ ευρώ για μία κάρτα γραφικών; τα μετρητά βγαίνουν δύσκολα τώρα για πολλούς.

Υπάρχουν και κάρτες με 400 500 πχ 6600xt 2060 super οι οποίες βγάζουν και αυτές μια χαρά χρήματα και παίζεις μια χαρά. Επίσης η 6700xt Ιούλιο είχε 700 Ελλάδα άμεσα διαθέσιμη οπότε σε 7 μήνες γινόταν απόσβεση εγώ τα έσκασα γιατί δεν μπορούσα να περιμένω 1 μήνα χωρίς κάρτα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Υπάρχουν και κάρτες με 400 500 πχ 6600xt 2060 super οι οποίες βγάζουν και αυτές μια χαρά χρήματα και παίζεις μια χαρά. Επίσης η 6700xt Ιούλιο είχε 700 Ελλάδα άμεσα διαθέσιμη οπότε σε 7 μήνες γινόταν απόσβεση εγώ τα έσκασα γιατί δεν μπορούσα να περιμένω 1 μήνα χωρίς κάρτα. 

οκ...

Δημοσ.

Αντι για τελη 22 θα κυκλοφορισουν νωριτερα σωστα για να μην πεσει μαζι με το μουντιαλ και γινει πανικος με τις νεες καρτες. Τωρα βγαζει νοημα

Δημοσ.

Βασικά θα είναι απαραίτητη η σειρά 3χχχ και ακόμη περισσότερο οι 4χχχ αν θέλουμε να δούμε σοβαρά γραφικά στο metaverse η στο κάθε παρόμοιο εικονικό κόσμο. Σε λίγα χρόνια (σε πολύ λίγα) πιστεύω θα γελάμε με τις εδώ αναρτήσεις και σχόλια με αυτά που θα ακολουθήσουν. scalpers και gamers θα περάσει και θα τελειώσει η μόδα κάποια στιγμή. Μόλις βγουν headset με 8Κ σε κάθε μάτι με RT και περίπλοκα γραφικά και κόσμους (μόνο έτσι θα έχουμε την αίσθηση του πραγματικού κόσμου και όχι απλά την ψευδαίσθηση) οι 4χχχ θα είναι απαραίτητες για να ξεκινήσει κάποιος σε αυτό το κομμάτι. Βασικά ούτε οι 5χχχ δεν θα αρκούν αλλά οκ έχει να κάνει και με προγραμματισμό καλό να εκμεταλλευτεί την δύναμη.

Δημοσ.
Στις 12/11/2021 στις 3:39 ΜΜ, nick_corobos είπε

Οι 3070 ποτε αναμένεται να κυκλοφορήσουν?

Δεν πήρα χαμπάρι ότι είχε σκοπό η nvidia να τις κυκλοφορήσει... τελικά!

Στις 12/11/2021 στις 4:19 ΜΜ, toxoths73 είπε

Ρε παιδιά μήπως η τεχνολογία στις κάρτες γραφικών έχει προχωρήσει τόσο πολύ που για να δουλέψει μια κάρτα χρειάζεται απλός να την έχεις σαν φόντο στην επιφάνεια εργασίας χωρίς να την συνδέσεις καν στον υπολογιστή???

Μακάρι να γινόταν και αυτό. Αλλά τότε οι scalpers θα είχαν πάρει όλες τις ταπετσαρίες και τα φόντα και θα είχαμε μείνει με τα σεμεδάκια

Στις 12/11/2021 στις 4:31 ΜΜ, TaxiarhisGR είπε

500W καταναλωση παμε να φτασουμε αεροθερμο σε λιγο

Θα έπρεπε να είχαν ήδη ενσωματώσει τη λειτουργία αυτή, ειδικά τώρα που αυξήθηκε η τιμή στο ρεύμα

16 ώρες πριν, Molpadia είπε

το ίδιο ισχύει και για τα κινητά-ναυαρχίδες. Κάποτε έδινες 800 μαξ, τώρα 1200 μινιμουμ

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, SuperNektar said:

Όλα για την οικονομα, να αναγκάζουν το κόσμο να αγοράζει εκ νέου... 

Για το 1st world problem του gaming.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...