papadimakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το android box Xiaomi TV Box Mi Box S 4K UHD. Προσπαθω να παιξω καποια ταινια μεσω usb stick και δεν εχω προσβαση μεσα στο usb. Μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα οτι πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα file explorer ωστε να εχω προσβαση. Οταν παω να μπω στον εξωτερικο δισκο μου βγαζει το μηνυμα This device does not appear to support the Android Storage Access Framework. (Error: ACTION_OPEN_DOCUMENT_TREE not implemented by device)" Το φορματ του δισκου ειναι NTFS. Μπορει να φταιει αυτο; Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα ; Δεκτες ολες οι αποψεις και οι βοηθειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Τον δίσκο τον βλέπει?Αν OXI κοίτα μήπως έχεις ενεργοποιήσει το Network Debugging η στην επιλογή διαμόρφωσης USB έχεις επιλέξει κάτι άλλο εκτός από MTP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadimakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, nakata1954 είπε Τον δίσκο τον βλέπει?Αν OXI κοίτα μήπως έχεις ενεργοποιήσει το Network Debugging η στην επιλογή διαμόρφωσης USB έχεις επιλέξει κάτι άλλο εκτός από MTP. Τον δισκο τον βλεπει. προσβαση δεν εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 δοκιμασε το εξης μπες μεσα απο το tv box και κανε διαμορφωση τον δισκο και μετα περνα την ταινια που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Ο δίσκος είναι με δικό του τροφοδοτικό η τροφοδοτείται από το mi? Με ποιον player προσπαθείς να κάνεις αναπαραγωγή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα