Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθέσιμο budget:

Μέχρι 700

Απόσταση και γωνία θέασης:

2.5 μέτρα, γωνία θέασης τώρα δεν ξέρω να σας πω μοίρες για αυτούς που κάθονται στην άκρη του καναπέ αλλά ο καναπές θα είναι ακριβώς μπροστά από την τηλεόραση

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]:

Netflix, πολύ 1080p gaming σε pc μέχρι να βρεθεί κάρτα γραφικών ή ps5 στην έσχατη περίπτωση 🤣🤣 όπως επίσης και για pc monitor για να βλέπω κανένα stream, YouTube και browsing γενικότερα

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters :devil: "):

55 ιντσες

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων:

Κανένα

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ):

Όχι

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν :

Όχι 

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά):

Οχι

Καλησπέρα στο φόρουμ.

Μόλις μετακόμισα στο νέο μου σπίτι θα ήθελα μερικές προτάσεις για τηλεόραση γτ πραγματικά έχω χαθεί. όπως καταλάβατε οι απαιτήσεις στο gaming (cinematic παιχνίδια θα παίζονται στην tv όχι ποδόσφαιρο όχι FPS)δεν είναι τρελές όχι ότι περιμένω και κάτι τρελό με 700 ευρω αλλά αν πάνε καλά τα πράγματα ίσως ανέβουν λίγο για αυτό θα ήθελα να είναι λίγο future proof απλώς θελω στις ταινίες να είναι όσον το δυνατόν καλύτερη και για αυτό θα ήθελα μερικές προτάσεις για να έχω το νου μου στο black Friday και γενικότερα σε προσφορές επίσης θέλω να πω ότι ότι με φοβάμαι σε oled γτ σίγουρα θα με παίρνει ο ύπνος το βράδυ άμα βλέπω καμιά ταινία η σειρά, σίγουρα θα χτυπήσει το τηλέφωνο θα την ξεχάσω ανοιχτή και θα φύγω (όχι στην αρχή βέβαια αλλά μετά το 6 μηνο σίγουρα)

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

Γενικα σε αυτα τα χρηματα σε αυτη την περιοδο δεν βλεπω κατι αξιολογο εκτος απο τα σαπακια της lg.

Κανεις λιγο υπομονη μεχρι black friday και παιρνεις μια απο αυτες της τρεις.

https://www.skroutz.gr/s/27686680/Sony-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-KE-55XH9096-HDR-55.html

https://www.skroutz.gr/s/28859641/Sony-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-XR-55X90J-HDR-55.html

https://www.skroutz.gr/s/22631565/Samsung-Smart-Τηλεόραση-QLED-4K-UHD-QE55Q80T-HDR-55.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tην 1.5 χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,βεβαια την πηρα στα 430 τοτε και δεν πολυκυκλοφορει πια ενα μαγαζι την εχεδι μονο και ...βεβαια τσιμπησε τιμη οπωσ ολες αλλωστε

https://www.bestprice.gr/item/2155564004/samsung-ue55ru7402.html

Επεξ/σία από blackhill66
Δημοσ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΧΩ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ TCL C728, SAMSUNG Q80 ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ MIA LG NANO916NA ΟΛΟΙ ΣΤΑ 65 "...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..... 
Δημοσ.
26 minutes ago, ody1966 said:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΧΩ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ TCL C728, SAMSUNG Q80 ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ MIA LG NANO916NA ΟΛΟΙ ΣΤΑ 65 "...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..... 

Samsung q80 με κλειστα ματια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ody1966 είπε

Καλησπερα.

Εδω ενα συγκριτικο και των 3 για να εχεις μια πιο σφαιρικη αποψη

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/6cca1dae4c

Γενικα οι Samsung και TCL φορανε VA panel ενω η LG IPS,που ειναι και περσινο μοντελο(γιατι οχι αυτην,την φετινη 65NANO926PB ;), με οτι διαφορα συνεπαγεται αυτου στα μαυρα,στην αντιθεση και στις γωνιες θεασης.

Στις δυο απο Κορεα αγοραζεις και το brandname με την αντιστοιχη υποστηριξη(αν και εδω υπαρχουν πολλες ενστασεις) ενω στην TCL στο aftersales τα πραγματα ειναι λιγο πιο θολα.

Στην εικονα η Samsung γενικα ειναι πιο ζωντανη,της LG ερχεται πιο φυσικη και δεν εχω αποψη για την TCL.Σημαντικο,ενδεχομενως,οτι Dolby Vision δεν εχει η Samsung αλλα εχει το HDR10+ που δεν εχει η περσινη LG,ενω η TCL τα εχει ολα.

Και οι τρεις φορανε κατοσταρι πανελ αρα gaming δυνατοτητες για next gen consoles εχουν επισης ολες αλλα απο ηχο ειναι μετριως μετριες,με ισως λιγο καλυτερη την LG οποτε πας για μπαρα ή για home cinema σε καποια μορφη.

3 διαφορετικα λειτουργικα οπου των Samsung και των LG(επισης περσινη εκδοση) φημιζονται για την ταχυτητα τους αλλα το ευρος των εφαρμογων ειναι πιο περιορισμενο ενω το Android tv (οχι Google tv προς στιγμην τουλαχιστον) ειναι γενικως πιο αργο αλλα με πολυ περισσοτερες δυνατοτητες σε εφαρμογες.

Απο τις τρεις...δυσκολη ερωτηση..μαλλον Samsung αλλα οχι με κλειστα ματια.Θα τις εβλεπα πρωτα αν γινεται φυσικα και αφου τσεκαρα και οτι ακομη θελω να κουμπωσω πανω τους ή να χρησιμοποιησω,μετα θα επαιρνα μια τελικη αποφαση.

Φιλικα Βασιλης.

Επεξ/σία από bill36
Δημοσ.
9 ώρες πριν, waveparticle είπε

Η LG ειναι OLED,αν και 50αρι πανελ, και αγοραζεις ολα τα πλεονεκτηματα αυτης της τεχνολογιας.Κατα τα λοιπα ομως,ειναι το πιο απλο μοντελο της σειρας.

Η Sony ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση με VA panel,πιο πληρη συνολικα χαρακτηριστικα(100αρι panel,dts κλπ) αλλα οχι OLED.

Η Samsung,απο τις  τρεις ειναι το πιο απλο μοντελο,με πολυ καλα χαρακτηριστικα για το κοστος της αλλα οι αλλες δυο ειναι καλυτερες τηλεορασεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...