Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θα ηθελα μερικες γνωμες για cpu και ισως και mobo οταν καταληξω. Εχω εναν i5 6500 και θελω να αναβαθμισω, η χρηση που κανω ειναι gaming (2k). Θα μπει στο μελον μια 6600/6600xt/3060. Σε ριβιου εχω δει οτι ενας 11400f ειναι 5-6 fps κατω απο εναν 11600k. Πιστευετε οτι ειναι αρκετος ο 11400f? Θα προτεινατε καποιον αλλο? Η διαφορα με εναν 5600χ η τον 11600κ ειναι στο 100ικο +-10. Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, nick0lis είπε

Έλεγξε και την σειρά 12ΧΧΧ.

ο πιο "μικρος" ειναι ο 12600κ στα 300+ η δεν εχουν βγει οι υπολοιποι η εγω δεν τους βρισκω

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nick0lis είπε

Τώρα κυκλοφόρησαν,  αν έχεις χρόνο να περιμένεις θα έρθουν και τα υπόλοιπα μοντέλα.

καπου διαβασα οτι θα βγουν μεσα στο 22 οι υπολοιποι, το θεμα μου ειναι αν εχει τοσο μεγαλη διαφορα ενας 1Χ400f με εναν 1Χ600k που να αξιζει η διαφορα στη τιμη, και αν αξιζει ειναι προτιμοτερο ενας 1Χ600κ αντι του 5600χ μιας και παιζουν κοντα σε τιμη?

• Like 1
Δημοσ.

Από Ιανουάριο κι εγώ έχω διαβάσει για την υπόλοιπη 12η σειρά.

Αν θες να γλιτώσεις χρήματα, σε 2k ανάλυση θα δεις πολύ μικρές διαφορές.

Νομίζω οτι η πιο σοφή επίλογη θα ήταν ο 11400f, μην σου πω ακόμη και ο 10400f μαζί με μια μητρική που χρονίζει μνήμες (z490/b560)

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nickol-us είπε

Από Ιανουάριο κι εγώ έχω διαβάσει για την υπόλοιπη 12η σειρά.

Αν θες να γλιτώσεις χρήματα, σε 2k ανάλυση θα δεις πολύ μικρές διαφορές.

Νομίζω οτι η πιο σοφή επίλογη θα ήταν ο 11400f, μην σου πω ακόμη και ο 10400f μαζί με μια μητρική που χρονίζει μνήμες (z490/b560)

μαλλον ετσι θα γινει, αν ηταν νορμαλ οι τιμες στις gpu δε θα το σκεφτομουν καν αλλα ετσι οπως ειναι τωρα αν μπορουμε να κοψουμε απο καπου δεν ειναι ασχημα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Στο πόσο μέΛΛον ? 

Τι κάρτα έχει τώρα? 

Λογικά μέχρι τέλος του χρόνου, δεν έχω τώρα 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, geopaok είπε

Όταν είσαι έτοιμος για την καρτα τότε ξανά κοίτα και το θεμα cpu. Δεν έχει νόημα να αλλάξεις κάτι τώρα 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχεις αδικο απλως θελω να ξερω τι θα βαλω, μπορει να πετυχω καποια προσφορα, ισως black friday στο amazon (που αλλες χρονιες πετυχα καποια πραγματα)

Δημοσ.
Στις 13/11/2021 στις 1:39 ΠΜ, geopaok είπε

Αν δεν έχεις καμία κάρτα τώρα, πρόσεξε γιατί οι "F" δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά. Μην βρεθείς με σύστημα χωρίς εικόνα!

Δημοσ.
Στις 13/11/2021 στις 1:38 ΜΜ, geopaok είπε

Δεν εχεις αδικο απλως θελω να ξερω τι θα βαλω, μπορει να πετυχω καποια προσφορα, ισως black friday στο amazon (που αλλες χρονιες πετυχα καποια πραγματα)

Δημοσ.
10 ώρες πριν, TopCLR είπε

Αν δεν έχεις καμία κάρτα τώρα, πρόσεξε γιατί οι "F" δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά. Μην βρεθείς με σύστημα χωρίς εικόνα!

ναι το γνωριζω, οπως και οι ryzen

10 ώρες πριν, 3DJIN είπε

παρε πρωτα καρτα γραφικων και μετα τα ξαναλεμε,τωρα στον αερα μιλαμε.

Γιατι μιλαμε στον αερα? Αλλος επεξεργαστης θα μπει αν βαλω 6600χτ και αλλος αν βαλω 3060? Το ιδιο πραγμα ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...