Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα έχω την ψυχτρα την Wraith of Prism την οποία πήρα πρόσφατα και βλέπω ότι δεν ταιριάζει στην βάση που ήταν η απλή ψυχτρα μήπως έχει κάποιος τις βάσης; Είμαι Θεσσαλονίκη ευχαριστώ

• Confused 1
Δημοσ.

Τι εννοείς και τι ζητάς;

Γίνε πιο συγκεκριμένος.

Η wraith of prism είναι στοκ ψύκτρα των Ryzen, κατ'επέκταση είναι για Am4 socket, που θες να την βάλεις και τι βάσεις ζητάς;

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Τι εννοείς και τι ζητάς;

Γίνε πιο συγκεκριμένος.

Η wraith of prism είναι στοκ ψύκτρα των Ryzen, κατ'επέκταση είναι για Am4 socket, που θες να την βάλεις και τι βάσεις ζητάς;

Θα δουμε Νικολα , ειμαι περιεργος αλλα για παν ενδεχομενο ετοιμασε μια ηλεκτροκολληση. 😊

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Μήπως έχασες τα μαύρα πλαστικά που μπαίνουν κάποιες ψύκτρες; 

Δημοσ.
Στις 12/11/2021 στις 6:03 ΜΜ, triplex1 είπε

Θα δουμε Νικολα , ειμαι περιεργος αλλα για παν ενδεχομενο ετοιμασε μια ηλεκτροκολληση. 😊

Χαχα

Στις 12/11/2021 στις 6:09 ΜΜ, Nik1239 είπε

Μήπως έχασες τα μαύρα πλαστικά που μπαίνουν κάποιες ψύκτρες; 

Στις 12/11/2021 στις 5:39 ΜΜ, nickol-us είπε

Τι εννοείς και τι ζητάς;

Γίνε πιο συγκεκριμένος.

Έχω ένα pc με ryzen 5 και αγόρασα την ψυχτρα με τα RGB από ryzen 7 και δεν ταιριάζει το κουμπομα από μια έρευνα που έκανα θέλει άλλα πλαστικά εκεί που κουμπώνει η ψυχτρα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NikosDantilis είπε

Χαχα

Έχω ένα pc με ryzen 5 και αγόρασα την ψυχτρα με τα RGB από ryzen 7 και δεν ταιριάζει το κουμπομα από μια έρευνα που έκανα θέλει άλλα πλαστικά εκεί που κουμπώνει η ψυχτρα

Ανέβασε φωτογραφία

• Like 1
Δημοσ.

Ένταξη παιδιά βρήκα καινούργια βάση έχει ένα μαγαζί στο Κορδελιό εδώ Θεσσαλονίκη ebuy.gr λέγετε έχει τα πάντα

• Like 1
Δημοσ.

Wraith ΑΜ4 bracket λέγεται και κανονικά έρχονται όλες οι μητρικές με αυτό βιδωμένο πάνω. Τώρα λόγω ότι η wraith spire του 1600 δε το χρειάζεται γιατί κουμπώνει απευθείας με βίδες στο backplate, αυτός που σου κούμπωσε το pc το αφαίρεσε και ξέχασε να στο ξαναδώσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...