Tablet Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα σε όλους, Πολλές ώρες στην οθόνη τα μάτια πονάνε, έχει να προτείνει κανείς κάποια γυαλιά που αποροφανε το μπλε φως; δουλεύουν;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Ώρες εργασίας ή και παραπάνω (για να έχουμε ένα μέτρο). Εκτός από γυαλιά, μήπως έχεις και πολύ ψηλά το brightness; Εάν ναι, χαμήλωσέ το αρκετά και δες αν υπάρχει βελτίωση.
deenoo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tablet είπε Καλημέρα σε όλους, Πολλές ώρες στην οθόνη τα μάτια πονάνε, έχει να προτείνει κανείς κάποια γυαλιά που αποροφανε το μπλε φως; δουλεύουν; τα γυαλιά αυτά δεν κάνουν τίποτα. Η Αμερικανική Οφθαλμολογική ακαδημία δεν τα προτείνει, ελλείψει σχετικών ερευνών Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από deenoo 1
ekkli Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Τα γυαλιά και τα φίλτρα που βάζουν στην οθόνη όντως δεν κάνουν τίποτα. Αν δημιουργείται ξηροφθαλμία σταγόνες φυσιολογικού ορού για τα μάτια.
Dante80 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Επίσης, δοκίμασε να κατεβάσεις το brightness λίγο, και να ενεργοποιήσεις τον νυχτερινό φωτισμό στα windows. Μπορεί να είναι και placebo, αλλά νοιώθω προσωπικά πιο ξεκούραστα τα μάτια μου μετά την δουλειά.
Predatorkill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://justgetflux.com βοηθαει πολυ περισσοτερο απο τα «γυαλια» Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από Predatorkill
Stonedreamer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Εγω εχω μεγαλη μυωπια και δουλευω 10+ ωρες την ημέρα μπροστα σε υπολογιστη. Μετα απο συμβουλη του οφθαλμιατρου μου, αγορασα νεο ζευγαρι με αυτη την τεχνολογια https://www.tokaiopt.com/en/html/lutina/ Για εμενα, εκανε τεραστια διαφορα και θα τα ξανααγοραζα σιγουρα, παρα το γεγονος πως ειναι σαφως πολυ πιο ακριβα. Φυσικα, χρησιμοποιω και χαμηλη φωτεινοτητα σε ολες τις οθονες μου και to flux απο τοτε που βγηκε. Δεν θελω να μπω σε κανενα debate, παραθετω την δικη μου εμπειρια και μονο.
Rightman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Πάντως τα γυαλιά υπολογιστή τα προτείνουν οφθαλμίατροι Και εδώ γίνετε αναλυτική αναφορά επ' αυτού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα