Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους, 

Θέλω να ξεφορτωθώ ένα παλιό (ηρωικό?) Opel Corsa του '92 που έχει η μητέρα μου, το οποίο παραδόξως λειτουργεί κανονικότατα μηχανικά. Γενικά παρά τα 30 χρόνια έχει οριακά φτάσει τα 200.000 χιλιόμετρα φανταστείτε, με τακτικά σερβις κλπ. Εμφανησιακά βεβαια φαίνεται ξεκάθαρα η ηλικία του, με σκουριές, ξεβαμμένα μέρη ή γρατζουνιές, ηλιοκαμμένα πλαστικά, μέχρι και φθορές στο κάθισμα και να έχουν φύγει οι τσόχες/ύφασμα απο τις πόρτες.

Στην κατάσταση που είναι λοιπόν, αμφιβάλω πολύ αν θα το αγόραζε κάποιος για κανονική, και ούτε με συμφέρει να ρίξω χρήματα να το σουλουπώσω, για να έχω πιθανότητες να το πουλήσω 500€ πχ. Οπότε κοιτάω τι επιλογές έχω απο απόσυρση/"ανακύκλωση" (πχ aposirsi.gr) ή πώληση για ανταλλακτικά. 

Ήθελα να δω αν κάποιος από εσάς είχε σχετική εμπειρία τα τελευταία 1-2 χρόνια, μήπως έχει καμία συμβουλή. Πχ για πώληση για ανταλλακτικά που να απευθυνθώ, car gr?
Σίγουρα δε ψάχνω καποιο σοβαρό κέδρος, αλλά δε μου πάει η καρδιά να το δώσω δωρεάν όταν το όχημα κινείται χωρίς πρόβλημα. 

[upd: εβαλα τα σωστά χιλιόμετρα]

Επεξ/σία από SMARTYN89
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από την στιγμή που το αμάξι κινείται και δεν χρειάζεται κάποια άμεση και ακριβή επισκευή, υπάρχουν ιδιώτες που θα το αγόραζαν για 1-2 κατοστάρικα.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει μια σελίδα στο fb με όνομα <<Αυτοκίνητα έως 999 ευρω>>.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλες, δεν γνωρίζω.

Υπάρχει κόσμος που χρειάζεται αυτοκίνητο και δεν έχει τα χρήματα για να πάρει.

Βάλτο με μια λογική τιμή, και μπορεί να βοηθήσεις και ενα συνανθρωπό μας που εχει ανάγκη.

• Like 5
Δημοσ.

Αν έχεις οικονομική άνεση δώσε το 100-200€ σε γνωστό σου ή γνωστό-γνωστού

Επειδή έχω καεί στο λέω , είχα πουλήσει το παλιό αμάξι (ροβερ 96) ~400€ και το μετάνιωσα , καλύτερα πρέσα

θα καταλάβεις απο τα μηνύματα και τα τηλέφωνα τι έχεις να αντιμετωπίσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, korakios είπε

Επειδή έχω καεί στο λέω , είχα πουλήσει το παλιό αμάξι (ροβερ 96) ~400€ και το μετάνιωσα , καλύτερα πρέσα

όντως παίζει να του ζητήσουν να το πάει σε συνεργείο για έλεγχο😁 και μετά την πώλησή να τον πρήζουν στα τηλέφωνά γιατί τούτο είναι έτσι γιατί τ άλλο είναι αλλιώς

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ziaba είπε

όντως παίζει να του ζητήσουν να το πάει σε συνεργείο για έλεγχο😁 και μετά την πώλησή να τον πρήζουν στα τηλέφωνά γιατί τούτο είναι έτσι γιατί τ άλλο είναι αλλιώς

το λιγότερο, θα έχει κόσμο που θα το θέλει χωρίς χαρτιά , παζάρια φουλ , στησίματα (αν κάνει χαζομάρα και πηγαίνει σε ραντεβού), άτομα που απλά παίρνουν τηλ για να περνά η ώρα και πολλά ακόμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

το λιγότερο, θα έχει κόσμο που θα το θέλει χωρίς χαρτιά , παζάρια φουλ , στησίματα (αν κάνει χαζομάρα και πηγαίνει σε ραντεβού), άτομα που απλά παίρνουν τηλ για να περνά η ώρα και πολλά ακόμα

Για Rover το πρώτο που θα φανταζόμουν θα ήταν να σε κατηγορούν/πρήζουν ότι θέλει φλάντζα κεφαλής και ότι 1 χρόνο πχ μετά εσύ φταις γιατί από κάπου το ήξερες 😀

Επεξ/σία από iml
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iml είπε

Για Rover το πρώτο που θα φανταζόμουν θα ήταν να σε κατηγορούν/πρήζουν ότι θέλει φλάντζα κεφαλής και ότι 1 χρόνο πχ μετά εσύ φταις γιατί από κάπου το ήξερες 😀

μπα, 2 φλάτζες και ένα ρεκτεφιέ κανονικά γραμμένα όλα στο βιβλιαράκι , ήξεραν τι είναι, ημερομηνία λήξης είχε και ευτυχώς εκτός απο τέλη γλύτωσα σασμάν & δίσκο πλατό 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, korakios είπε

μπα, 2 φλάτζες και ένα ρεκτεφιέ κανονικά γραμμένα όλα στο βιβλιαράκι , ήξεραν τι είναι, ημερομηνία λήξης είχε και ευτυχώς εκτός απο τέλη γλύτωσα σασμάν & δίσκο πλατό 😁

Αα οκ, υπήρξαν και άλλοι δηλαδή. Ρεκτιφιέ δεν χρειάστηκε, αλλά βλέπω την τρίτη αλλαγή φλάντζας να μου κουνάει μαντίλι. Στην τελευταία αλλαγή αντιψυκτικού/λαδιών σταμάτησε να τα αναμειγνύει, μυστήρια πράγματα, θα δείξει.

Στο θέμα, είναι παλιό το μοντέλο για να σου έλεγα ΑΝ έχεις χώρο να το αποθηκεύσεις και διάθεση να πουλήσεις κομμάτι-κομμάτι τα ανταλλακτικά. Μάλλον κάτι στο πλαίσιο αυτού που είπε ο paylidis

Επεξ/σία από iml
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, iml είπε

Αα οκ, υπήρξαν και άλλοι δηλαδή.

γιαυτό και έκλεισε , όλα τα μοτέρ είχαν θέμα . αλλά ήταν αμάξι με πολύ καλό κράτημα και απίστευτο φρένο (το 1600άρι είχα)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

25 λεπτά πριν, iml είπε

21 λεπτά πριν, korakios είπε

4 λεπτά πριν, iml είπε

Αα οκ, υπήρξαν και άλλοι δηλαδή. Ρεκτιφιέ δεν έκανα, αλλά βλέπω την τρίτη αλλαγή φλάντζας να μου κουνάει μαντίλι. Στην τελευταία αλλαγή αντιψυκτικού/λαδιών σταμάτησε να τα αναμειγνύει, μυστήρια πράγματα, θα δείξει.

Στο θέμα, είναι παλιό το μοντέλο για να σου έλεγα ΑΝ έχεις χώρο να το αποθηκεύσεις και διάθεση να πουλήσεις κομμάτι-κομμάτι τα ανταλλακτικά. Μάλλον κάτι στο πλαίσιο αυτού που είπε ο paylidis

2 λεπτά πριν, korakios είπε

γιαυτό και έκλεισε , όλα τα μοτέρ είχαν θέμα . αλλά ήταν αμάξι με πολύ καλό κράτημα και απίστευτο φρένο (το 1600άρι είχα)

Το θέμα είναι ότι έχουν κάποιες ιδιοτροπίες και πρέπει να πηγαίνουν σε μηχανικό που τα γνωρίζει, με μία ματιά στον δρόμο βλέπεις πόσα κυκλοφορούν 20ετιάς σε καλή κατάσταση.

Δημοσ.

Τώρα θα σου ακουστεί κάπως, δεν είμαστε και στο σωστό thread, αλλά εαν είναι κόρσα πρώτης γενειάς facelift και 5πορτο ενδιαφέρομαι για τις βάσεις της εταζέρας εαν δεν έχουν σπάσει εννοείται. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, korakios είπε

Τα μοτέρ ήταν ρόβερ,τα υπόλοιπα χόντα.

Το θυμάμαι λάθος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...