Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω λάβει ένα χαρτί που αναγράφει πως πρέπει να κάνουμε με MAX 48 ώρες απόσταση, RAPID TEST σε φαρμακείο Δευτέρα + Τετάρτη. Λέει αυτό ισχύει για άτομα που εργάζονται 5 ημέρες την εβδομάδα.

Εγώ που έρχομαι για εργασία και μερικές ώρες το Σάββατο, πρέπει να κάνω ΚΑΙ Παρασκευή το ίδιο πράγμα; 

Ξέρει κάποιος με βεβαιότητα;

Δημοσ.

Από πού έλαβες το χαρτί;

Αυτή την απορία είχα κι εγώ . Δευτέρα Τετάρτη ή Δευτέρα Πέμπτη;

Σε μερικά sites αναφέρεται η Τετάρτη

Δημοσ.

Όταν δουλεύεις από 3 μέρες και πάνω την εβδομάδα υποχρεώνεσαι σε 2 τεστ..αυτά πρέπει να έχουν τουλάχιστον 48 ώρες διαφορα μεταξύ τους

• Like 1
Δημοσ.

^ rotting σε ευχαριστώ, καθώς ήταν ελπιδοφόρο το μήνυμα σου μέχρι να επιβεβαιώσω.

2 τεστ την εβδομάδα μας είπαν στην επίσημη γραμμή για πληροφορίες περί μέτρων ανά εβδομάδα. Η απόσταση μεταξύ τους να είναι minimum 48 ώρες, αλλά δε πειράζει να ξεπερνούν. Δηλαδή όπως μας τα είπε μπορώ να κάνω ένα Δευτέρα και το άλλο Παρασκευή!

Ευχαριστώ! Μπορεί να κλείσει το θέμα από μένα.

* ΣΕΠΕ (Επιθεώρηση εργασίας) ονομάζεται η γυναίκα που μας πληροφόρησε με τα παραπάνω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως minimum ειναι οι 48 ώρες. Αρα για 5ήμερη εργάσια, στη δική μας, υπάρχουν slots Δευτέρα και Πέμπτη, Δευτέρα και Παρασκευή και Τρίτη και Παρασκευή, για να επιλέξουν ότι τους βολέυει.

Επεξ/σία από Georgegr3
  • Like 1
Δημοσ.

Θα πρέπει να κάνει 2 τεστ την εβδομάδα, τις ημέρες Δευτέρα και Πέμπτη.

Το τεστ της Δευτέρας σε καλύπτει από Τρίτη έως και Πέμπτη.
Το τεστ της Πέμπτης σε καλύπτει από Παρασκευή έως και την Δευτέρα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, l337 είπε

είσαι σίγουρος;

γιατί ένας φίλος που δουλεύει και σάββατο μου είπε ότι πρέπει να κανει και 3ο τεστ.

όχι ότι είναι σίγουρος βέβαια.

Δημοσ.
Just now, Bitbit said:

είσαι σίγουρος;

γιατί ένας φίλος που δουλεύει και σάββατο μου είπε ότι πρέπει να κανει και 3ο τεστ.

όχι ότι είναι σίγουρος βέβαια.

Ναι, μόνο 2 τεστ κάνεις και με τον παραπάνω τρόπο, και καλύπτει όσους δουλεύουν 5 μέρες την εβδομάδα, 7ημερο (με ρεπό κλπ)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, l337 είπε

Εμείς το κάνουμε Δευτέρα απόγευμα και Πέμπτη απόγευμα. Κάποιοι δυστυχώς  έχουν κολλήσει στις 48  ώρες και βάζουν άτομα να κάνουν τρία την εβδομάδα. Μιλούσα στο φαρμακείο με κάτι παιδιά από Σχολή κάποιοι κολλημένοι τα βάζουν και κάνουν τρία την εβδομάδα.

Η Υπουργική απόφαση μιλάει για δύο τεστ την εβδομάδα άρα αυτοί που τους λένε για τρίτο θεωρώ ότι είναι παράνομο. Από την άλλη είναι ένα μπάχαλο και τα Υπουργεία που όταν βγάζουν την απόφαση έπρεπε να δίνουν και 2-3 επιλογές ημερών ώστε ο καθένας να διαλέγει τι τον βολεύει. Αλλά τι περιμένεις όταν παίρνουν στα πρόχειρα αποφάσεις όχι για το καλό της υγείας αλλά για εκβιασμό των ανεμβολίαστων με μοναδικό στόχο να τους οδηγήσουν στο εμβόλιο.

• Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, papoys1 said:

Εμείς το κάνουμε Δευτέρα απόγευμα και Πέμπτη απόγευμα. Κάποιοι δυστυχώς  έχουν κολλήσει στις 48  ώρες και βάζουν άτομα να κάνουν τρία την εβδομάδα. Μιλούσα στο φαρμακείο με κάτι παιδιά από Σχολή κάποιοι κολλημένοι τα βάζουν και κάνουν τρία την εβδομάδα.

Η Υπουργική απόφαση μιλάει για δύο τεστ την εβδομάδα άρα αυτοί που τους λένε για τρίτο θεωρώ ότι είναι παράνομο. Από την άλλη είναι ένα μπάχαλο και τα Υπουργεία που όταν βγάζουν την απόφαση έπρεπε να δίνουν και 2-3 επιλογές ημερών ώστε ο καθένας να διαλέγει τι τον βολεύει. Αλλά τι περιμένεις όταν παίρνουν στα πρόχειρα αποφάσεις όχι για το καλό της υγείας αλλά για εκβιασμό των ανεμβολίαστων με μοναδικό στόχο να τους οδηγήσουν στο εμβόλιο.

Συμφωνώ σε ότι γράφεις 100%.
Και ναι, μόνο μόνο 2 τεστ πρέπει να κάνει ο ενδιαφερόμενος.

• Like 1
Δημοσ.

Με δεδομένο ότι δουλεύω και Σάββατα (και με επίσης δεδομένο ότι το όλο θέμα είναι πίπες για πίεση) κάνω το τεστ Δευτέρα και Πέμπτη.

Αφού (για την ώρα ;)) πρέπει να κάνουμε 2 τεστ η λογική (μου) λέει Δευτέρα τεστ, Τρίτη/Τετάρτη κενό, Πέμπτη τεστ, Παρασκευή/Σάββατο κενό. Και την Κυριακή...ανάπαυση.

Δεν το έχω συζητήσει με κανένα (εταιρία, λογιστήριο, κλπ) αλλά  όποιος από αυτούς έχει διαφορετική άποψη μπορεί να έρθει να "συζητήσουμε"🤼‍♀️

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, theodi said:

ψεκοφωλια κανονικη

Ξετύλιξε τον μίτο της σκέψης σου να μην μένουμε σ' αναμμένα κάρβουνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...