TriLoBiTe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Εγώ θα πω ότι εχω συναντήσει 2 Φινλανδούς για επαγγελματικούς λόγους με τους οποίους έπρεπε να συναναστραφώ σε μια "Social" έξοδο για 20 λεπτά μέχρι να φτάσουν κι άλλοι καθυστερημένα. Το μόνο που έχω να πώ είναι 1) ότι ηταν οι μόνοι μαζί με εμένα στην ώρα τους (σε συνάντηση στην Πορτογαλία με άτομα απ' όλη την Ευρώπη), 2) αυτά τα 20 λεπτά μου φάνηκαν σαν να κράτησαν 1 ώρα... Κάθε προσπάθεια μου να ανοίξω κάποιο θέμα συζήτησης τελείωνε σε λιγότερο απο λεπτό μέχρι που μετά από κανα δεκάλεπτο δεν ήξερα τι να πώ και επικράτησε μια αποπνικτική σιγή. Να το φιξάρω λίγο με βάση τα standards του θρεντ όπως ο ίδιος ο νηματοθέτης τα έθεσε; "Στην ώρα τους, λακωνικοί και μετά σιγή οι Φινλανδοί" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Geltreo είπε Συζητήστε. Στη βόρεια Φιλανδία ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 24 minutes ago, GREGORYMO said: Στη βόρεια Φιλανδία ? Αν είναι για Βόρεια δεν ξέρω.. Για Νότια όμως τρομερή νυχτερινή ζωή, παρέες, μπιτσόμπαρα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Φινλανδία Fin-land 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Είναι εθισμένοι στη συζήτηση Μα δε συζητανε καν,προτρυνουν εμας να συζητησουμε. Να προστεθει ενα Ν στον τιτλο,γιατι θα εχουμε θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 12 hours ago, Geltreo said: Συζητήστε. Μίλα καλά μίλα ωραία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Ήξερα ένα παιδί που είχε πάει Εράσμους στο Τούρκου (μια πόλη εκεί) και γύρισε τρέχοντας, απαλευτο κρυο. Η γλώσσα τους δεν είναι σκανδιναβικη. Το ευχαριστώ είναι "kitos". Αυτα ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Nabuko είπε Άμα πάρω καμιά κληρονομιά θα πάω να μείνω στην Κροατία. Συνεχίστε. Πρώτα θα πρέπει να δεις πόσα τμ είναι το σπίτι και αν είναι πληρωμενη η εδώ ΔΕΗ. Ο ΔΕΔΔΗΕ καραδοκεί σε όλη την Ευρώπη πλέον για να σου φορτώσει το χρέος στο ΑΦΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Πρώτα θα πρέπει να δεις πόσα τμ είναι το σπίτι και αν είναι πληρωμενη η εδώ ΔΕΗ. Ο ΔΕΔΔΗΕ καραδοκεί σε όλη την Ευρώπη πλέον για να σου φορτώσει το χρέος στο ΑΦΜ. Συνέχισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Geltreo είπε Συζητήστε. Πώς είναι η ζωή στην πέρα μαγουλα ? Συζητηστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Πώς είναι η ζωή στην πέρα μαγουλα ? Συζητηστε. Μην αλλάζεις το θέμα πάνω που πήρε τα πάνω του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3M3SiS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Για αρχή, ειναι Φινλανδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, N3M3SiS είπε Για αρχή, ειναι Φινλανδία. Ποια αρχή !!! 13 ώρες συζητάμε !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δεν είναι χώρα αυτή για εμάς. δεν έχουν ήλιο και ζέστη και τοποθέτησαν σάουνες στα σπίτια τους. εδω εμείς μπαίνουμε στο λεωφορείο που έχει καθυστερήσει μια ώρα και κάνουμε σάουνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 1 hour ago, Michelanjelo said: Ήξερα ένα παιδί που είχε πάει Εράσμους στο Τούρκου (μια πόλη εκεί) και γύρισε τρέχοντας, απαλευτο κρυο. Η γλώσσα τους δεν είναι σκανδιναβικη. Το ευχαριστώ είναι "kitos". Αυτα ξερω. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο Turku δεν είναι το κρύο αλλά οι ρατσιστές. Κάτι που συμβαίνει σε όλη την Φινλανδία βέβαια και επεκετείνεται και στην αστυνομία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις