Προς το περιεχόμενο

Πως είναι η ζωή στην Φιλανδία;

Geltreo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Εγώ θα πω ότι εχω συναντήσει 2 Φινλανδούς για επαγγελματικούς λόγους με τους οποίους έπρεπε να συναναστραφώ σε μια "Social" έξοδο για 20 λεπτά μέχρι να φτάσουν κι άλλοι καθυστερημένα. Το μόνο που έχω να πώ είναι 1) ότι ηταν οι μόνοι μαζί με εμένα στην ώρα τους (σε συνάντηση στην Πορτογαλία με άτομα απ' όλη την Ευρώπη), 2) αυτά τα 20 λεπτά μου φάνηκαν σαν να κράτησαν 1 ώρα... Κάθε προσπάθεια μου να ανοίξω κάποιο θέμα συζήτησης τελείωνε σε λιγότερο απο λεπτό μέχρι που μετά από κανα δεκάλεπτο δεν ήξερα τι να πώ και επικράτησε μια αποπνικτική σιγή.

Να το φιξάρω λίγο με βάση τα standards του θρεντ όπως ο ίδιος ο νηματοθέτης τα έθεσε;

"Στην ώρα τους, λακωνικοί και μετά σιγή οι Φινλανδοί"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

4 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Είναι εθισμένοι  στη συζήτηση

Μα δε συζητανε καν,προτρυνουν εμας να συζητησουμε.

Να προστεθει ενα Ν στον τιτλο,γιατι θα εχουμε θεμα.

Ήξερα ένα παιδί που είχε πάει Εράσμους στο Τούρκου (μια πόλη εκεί) και γύρισε τρέχοντας, απαλευτο κρυο. Η  γλώσσα τους δεν είναι σκανδιναβικη.  Το ευχαριστώ είναι "kitos". Αυτα ξερω.

7 ώρες πριν, Nabuko είπε

Άμα πάρω καμιά κληρονομιά θα πάω να μείνω στην Κροατία.

Συνεχίστε.

Πρώτα θα πρέπει να δεις πόσα τμ είναι το σπίτι και αν είναι πληρωμενη η εδώ ΔΕΗ. Ο ΔΕΔΔΗΕ καραδοκεί σε όλη την Ευρώπη πλέον για να σου φορτώσει το χρέος στο ΑΦΜ. 

4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Πρώτα θα πρέπει να δεις πόσα τμ είναι το σπίτι και αν είναι πληρωμενη η εδώ ΔΕΗ. Ο ΔΕΔΔΗΕ καραδοκεί σε όλη την Ευρώπη πλέον για να σου φορτώσει το χρέος στο ΑΦΜ. 

Συνέχισε.

Δεν είναι χώρα αυτή για εμάς.

δεν έχουν ήλιο και ζέστη και τοποθέτησαν σάουνες στα σπίτια τους.

εδω εμείς μπαίνουμε στο λεωφορείο που έχει καθυστερήσει μια ώρα και κάνουμε σάουνα.

1 hour ago, Michelanjelo said:

Ήξερα ένα παιδί που είχε πάει Εράσμους στο Τούρκου (μια πόλη εκεί) και γύρισε τρέχοντας, απαλευτο κρυο. Η  γλώσσα τους δεν είναι σκανδιναβικη.  Το ευχαριστώ είναι "kitos". Αυτα ξερω.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο Turku δεν είναι το κρύο αλλά οι ρατσιστές. Κάτι που συμβαίνει σε όλη την Φινλανδία βέβαια και επεκετείνεται και στην αστυνομία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...