Geltreo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Συζητήστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 https://www.euronews.com/2020/12/10/how-has-finland-s-female-led-government-fared-in-its-first-year Προοδευτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Geltreo είπε Συζητήστε. Δωσε λίγο το context . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Geltreo είπε Συζητήστε. Άστα κι εκεί κρίση, ακρίβεια τα ξέρεις... Άσε που έχει κρύο μπουφάν να πάρεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Geltreo είπε Συζητήστε. Άμα πάρω καμιά κληρονομιά θα πάω να μείνω στην Κροατία. Συνεχίστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TuXaKoS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Nabuko είπε Άμα πάρω καμιά κληρονομιά θα πάω να μείνω στην Κροατία. Συνεχίστε. Ναι αλλά πως; Με διαθήκη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Geltreo είπε Συζητήστε. Συζητήσαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Geltreo είπε Συζητήστε. εχει κρυο. case closed. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Άμα πάρω καμιά κληρονομιά θα πάω να μείνω στην Κροατία. Συνεχίστε. 58 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Ναι αλλά πως; Με διαθήκη; Δεν σας λαμβάνω Ξηγηθείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Geltreo είπε Συζητήστε. Αναρωτιέμαι πραγματικά πως δεν βαριούνται κάποιοι να φτιάχνουν προφίλ (ξανά και ξανά) και τι κερδίζουν από αυτό. Εκτός πια αν βάζουν σημαδάκια πάνω σ' ένα board όπου σημειώνουν πόσα topics άνοιξαν (κι έκλεισαν). Κάτι σαν τους πιλότους του WWII με τις καταρρίψεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, haris_216 είπε Αναρωτιέμαι πραγματικά πως δεν βαριούνται κάποιοι να φτιάχνουν προφίλ (ξανά και ξανά) και τι κερδίζουν από αυτό. Μπορεί να είμαστε τα πειραματόζωα κάποιου κοινωνικού πειράματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, haris_216 είπε Αναρωτιέμαι πραγματικά πως δεν βαριούνται κάποιοι να φτιάχνουν προφίλ (ξανά και ξανά) και τι κερδίζουν από αυτό. Είναι εθισμένοι στη συζήτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, TuXaKoS said: Ναι αλλά πως; Με διαθήκη; και αν την προσβάλει ο αδερφός της τριτης ξαδερφη του μπατζανάκη του θειου απο την μεριά του πατέρα σου που τυγχάνει στρατιωτικός; Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis_allos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ θα πω ότι εχω συναντήσει 2 Φινλανδούς για επαγγελματικούς λόγους με τους οποίους έπρεπε να συναναστραφώ σε μια "Social" έξοδο για 20 λεπτά μέχρι να φτάσουν κι άλλοι καθυστερημένα. Το μόνο που έχω να πώ είναι 1) ότι ηταν οι μόνοι μαζί με εμένα στην ώρα τους (σε συνάντηση στην Πορτογαλία με άτομα απ' όλη την Ευρώπη), 2) αυτά τα 20 λεπτά μου φάνηκαν σαν να κράτησαν 1 ώρα... Κάθε προσπάθεια μου να ανοίξω κάποιο θέμα συζήτησης τελείωνε σε λιγότερο απο λεπτό μέχρι που μετά από κανα δεκάλεπτο δεν ήξερα τι να πώ και επικράτησε μια αποπνικτική σιγή. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από Babis_allos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Εγώ θα πω ότι εχω συναντήσει 2 Φινλανδούς για επαγγελματικούς λόγους με τους οποίους έπρεπε να συναναστραφώ σε μια "Social" έξοδο για 20 λεπτά μέχρι να φτάσουν κι άλλοι καθυστερημένα. Το μόνο που έχω να πώ είναι 1) ότι ηταν οι μόνοι μαζί με εμένα στην ώρα τους (σε συνάντηση στην Πορτογαλία με άτομα απ' όλη την Ευρώπη), 2) αυτά τα 20 λεπτά μου φάνηκαν σαν να κράτησαν 1 ώρα... Κάθε προσπάθεια μου να ανοίξω κάποιο θέμα συζήτησης τελείωνε σε λιγότερο απο λεπτό μέχρι που μετά από κανα δεκάλεπτο δεν ήξερα τι να πώ και επικράτησε μια αποπνικτική σιγή. Λες να ειναι Φινλανδος ο φίλος που το άνοιξε;Το ίδιο ομιλητικός δείχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις