Προς το περιεχόμενο

Πως είναι η ζωή στην Φιλανδία;

Geltreo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Άμα πάρω καμιά κληρονομιά θα πάω να μείνω στην Κροατία.

Συνεχίστε.

58 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Ναι αλλά πως; Με διαθήκη; 

Δεν σας λαμβάνω

Ξηγηθείτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, Geltreo είπε

Συζητήστε. 

Αναρωτιέμαι πραγματικά πως δεν βαριούνται κάποιοι να φτιάχνουν προφίλ (ξανά και ξανά) και τι κερδίζουν από αυτό.

Εκτός πια αν βάζουν σημαδάκια πάνω σ' ένα board όπου σημειώνουν πόσα topics άνοιξαν (κι έκλεισαν). Κάτι σαν τους πιλότους του WWII με τις καταρρίψεις :P

• Like 1

2 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Αναρωτιέμαι πραγματικά πως δεν βαριούνται κάποιοι να φτιάχνουν προφίλ (ξανά και ξανά) και τι κερδίζουν από αυτό.

Μπορεί να είμαστε τα πειραματόζωα κάποιου κοινωνικού πειράματος

12 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Είναι εθισμένοι  στη συζήτηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, TuXaKoS said:

Ναι αλλά πως; Με διαθήκη; 

και αν την προσβάλει ο αδερφός της τριτης ξαδερφη του μπατζανάκη του θειου απο την μεριά του πατέρα σου που τυγχάνει στρατιωτικός;

Επεξ/σία από marmagia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα πω ότι εχω συναντήσει 2 Φινλανδούς για επαγγελματικούς λόγους με τους οποίους έπρεπε να συναναστραφώ σε μια "Social" έξοδο για 20 λεπτά μέχρι να φτάσουν κι άλλοι καθυστερημένα. Το μόνο που έχω να πώ είναι 1) ότι ηταν οι μόνοι μαζί με εμένα στην ώρα τους (σε συνάντηση στην Πορτογαλία με άτομα απ' όλη την Ευρώπη), 2) αυτά τα 20 λεπτά μου φάνηκαν σαν να κράτησαν 1 ώρα... Κάθε προσπάθεια μου να ανοίξω κάποιο θέμα συζήτησης τελείωνε σε λιγότερο απο λεπτό μέχρι που μετά από κανα δεκάλεπτο δεν ήξερα τι να πώ και επικράτησε μια αποπνικτική σιγή.

Επεξ/σία από Babis_allos

4 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Εγώ θα πω ότι εχω συναντήσει 2 Φινλανδούς για επαγγελματικούς λόγους με τους οποίους έπρεπε να συναναστραφώ σε μια "Social" έξοδο για 20 λεπτά μέχρι να φτάσουν κι άλλοι καθυστερημένα. Το μόνο που έχω να πώ είναι 1) ότι ηταν οι μόνοι μαζί με εμένα στην ώρα τους (σε συνάντηση στην Πορτογαλία με άτομα απ' όλη την Ευρώπη), 2) αυτά τα 20 λεπτά μου φάνηκαν σαν να κράτησαν 1 ώρα... Κάθε προσπάθεια μου να ανοίξω κάποιο θέμα συζήτησης τελείωνε σε λιγότερο απο λεπτό μέχρι που μετά από κανα δεκάλεπτο δεν ήξερα τι να πώ και επικράτησε μια αποπνικτική σιγή.

Λες να ειναι Φινλανδος ο φίλος που το άνοιξε;Το ίδιο ομιλητικός δείχνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...