btriad Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Μετά από εγκατάσταση καινούργια κάρτας ήχου (SixPack5.1+ της Terratec), και εγκατάστασης του λογισμικού της, άρχισα να μην μπορώ να ακούσω αρχεία Avi (DivX3, ACM - Tag 55). Έχω δοκιμάσει ότι λύση έχω βρει στο internet, απεγκατάσταση όλων των codecs, μέσω Προσθαφαίρεσης προγραμμάτων, μέσω αφαίρεσης από Device Manager/Sound, Video Game Controllers/Audio Codecs, από το Registry αλλά και σβήνοντας αρχεία από το C:\Windows\System32. Επίσης έχω δοκιμάσει πολλά πακέτα με decoders συνδυάζοντας τα, ή αυτόνομα όπως το Nimo 5.0.9, Tsunami 3.9.9, kcodec205f και πολλά άλλα. Επαναλαμβάνω έχω προσπαθήσει να τα εγκαταστήσω αυτόνομα (χωρίς άλλους codec στο σύστημα) αλλά και σε συνδυασμούς ακολουθώντας οδηγίες από διάφορα site. Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο. Το Gspot να με πληροφορεί ότι όλα είναι οκ, το Windows Media Player & to TMPGenc να αρνούνται να δουν ήχο αλλά το Nero Player να παίζει κανονικά τον ήχο. Επίσης έχω βγάλει τους drivers της κάρτας ήχου, και την ίδια την κάρτα και την επανεγκατέστησα. Μήπως γνωρίζει κάποιος το -προφανώς- μοναδικό πράγμα που δεν έχω κάνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Βασίλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Mipos xrisimopoieis to powerdvd? otan pirazo tis epiloges gia ta ixeia sto powerdvd kai vazo 6 speakers anti gia 4(pou exo), tote xanetai o ixos... Mipos ginetai kati tetoio? gia psakse tis epiloges sou sta peri ixeia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btriad Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Ναι είχα το PowerDvd αλλά το έχω βγάλει όπως και κάθε αναφορά σχετικά με αυτό στο registry. Ο ήχος που έχω βάλει είναι για 2 κανάλια και δεν παίζει μόνο όταν έχει συμπίεση ACM. Σε άλλα είδη δεν έχω διαπιστώσει πρόβλημα. Ευχαριστώ πάντως για το tip... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badvariemai Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Exeis dokimasei me allon player (px bsplayer) i sou symvainei se olous tous player? Dokimases na ta paixeis me powerdvd? Telos sta dvd emfanizete to idio provlima i mono sta avi? Yparxei periptwsi an exeis perasmeno kapoio programma anaparagwgis DVD (px powerdvd i windvd) na erxete se kontra me tous codec pou pernas. Dokimase xwris kanena apo auta ta programmata k vale gia paradeigma to klcodec pou oses fores ton exw dokimasei douleuei mia xara... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btriad Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Το PowerDvd δεν έχει πρόβλημα να παίξει DVD disk. Τo Media Player δεν παίζει τον ήχο στα Dvd disk. To PowerDvd δεν παίζει τον ήχο στα Avi αρχεία με ACM. Έχω δοκιμάσει και έχω απεγκαταστήσει από το σύστημα το PowerDvd. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Έχω δοκιμάσει χωρίς κανένα πρόγραμμα και μόνο (ένα ένα, ή με συνδιασμούς αυτών) με τα codec pack που αναφέρω (και κάποια ακόμα). Και εγώ με τον kcodec205f δούλευα μέχρι τώρα, αλλά πλέον δεν μου κάνει δουλειά ούτε αυτός. Ευχαριστώ πάντως... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 http://home.hccnet.nl/h.edskes/download/ dokimase kapion pio kainourgio apo edw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btriad Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Τα ίδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Eχει αναφερεθει πολλες φορες σε αυτο το forum πως τα codec-packs περισσοτερα προβληματα δημιουργουν παρα λυνουν.. Αρκει το ffdshow για τα xvid-divx σου και ο media player classic για τα mpeg και τα dvd σου με ac3 και DTS ηχο μεσω της (open source libdts) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btriad Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Έχεις δίκιο, αυτό γράφει και αυτό το φόρουμ και αρκετά άλλα φόρουμ. Όμως, όπως έγραψα και πιο πάνω όλα δούλευαν μια χαρά (με kcodec205f) μέχρι την εγκατάσταση της νέας κάρτας ήχου και των προγραμμάτων της (drivers, Control Panel & WinDVD, όχι Codecs) οπότε και άρχισαν τα προβλήματα. Επίσης έχω γράψει ότι δοκίμασα διάφορους συνδιασμούς αφού πρώτα απεγκατέστησα όλους τους codec που είχα στον υπολογιστή. Συνδιασμούς που διάβασα σε αυτό αλλά και σε άλλα φόρουμ, με πλήρη αποτυχία. Ένας από αυτους ffdshow/ac3 codecs δεν με βοήθησαν να λύσω το πρόβλημα. Επαναλαμβάνω ότι πριν δοκιμάσω οποιονδήποτε νέο συνδιασμό βρήκα πρώτα έσβηνα τους codec από: Device Manager/Sound, Video Game Controllers/Audio Codecs, από το Registry αλλά και σβήνοντας αρχεία από το C:\Windows\System32 Επίσης ο AC3 ήχος δεν έχει πρόβλημα, μόνο ο ACM. Ευχαριστώ για την απάντησή σου, Βασίλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.