Tzeni a. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος από εδώ που να έχει δώσει για το LTE στα Αγγλικά εξ αποστάσεως; Είναι αλήθεια ότι δεν βάζουν σχεδόν καθόλου γραμματική; Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με τα Αγγλικά κ στοχευω σε ένα Β2. Απλά δεν ξέρω πως να διαβάσω. Αυτά που μου έστειλαν είναι ένας αχταρμάς από τεστ που επειδή πιάνει όλα τα επίπεδα γίνεται κουραστικό και νομίζω μη αποδοτικό.😟
Thaninho Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Tzeni a. είπε Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος από εδώ που να έχει δώσει για το LTE στα Αγγλικά εξ αποστάσεως; Είναι αλήθεια ότι δεν βάζουν σχεδόν καθόλου γραμματική; Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με τα Αγγλικά κ στοχευω σε ένα Β2. Απλά δεν ξέρω πως να διαβάσω. Αυτά που μου έστειλαν είναι ένας αχταρμάς από τεστ που επειδή πιάνει όλα τα επίπεδα γίνεται κουραστικό και νομίζω μη αποδοτικό.😟 Έδωσα για c2 και ήταν δύσκολο πολύ και κουραστικό. Παίζει το τεστ να είναι adaptive, μου ξεκίνησε από 2-3 αστείες ερωτήσεις και μετά στα πολύ βαθιά. Β2 ερωτήσεις βρήκα ελάχιστες
Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Tzeni a. είπε Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος από εδώ που να έχει δώσει για το LTE στα Αγγλικά εξ αποστάσεως; Είναι αλήθεια ότι δεν βάζουν σχεδόν καθόλου γραμματική; Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με τα Αγγλικά κ στοχευω σε ένα Β2. Απλά δεν ξέρω πως να διαβάσω. Αυτά που μου έστειλαν είναι ένας αχταρμάς από τεστ που επειδή πιάνει όλα τα επίπεδα γίνεται κουραστικό και νομίζω μη αποδοτικό.😟 Προτιμότερο να δώσεις ένα LRN που έχει βάση 50% και είναι εύκολο. Τη γραμματική δε θα τη γλιτώσεις σε καμία περίπτωση αλλά κακώς τη φοβάσαι, ο γραμματικός κανόνας μαθαίνεται μια φορά, το λεξιλόγιο είναι που θέλει συστηματική απομνημόνευση. 1
Tzeni a. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δυστυχώς έκανα το λάθος να πληρώσω και το έχω μετανιώσει που επέλεξα αυτό το συγκεκριμένο πτυχίο.. Απ' ότι καταλαβαίνω αν δεν έχεις ήδη ένα σοβαρό επίπεδο η αποτυχία είναι δεδομένη.
MarikaPiou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δεν έχει καθόλου γραμματική. Δες το thread εδώ
ThanosR92 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Σκέφτομαι να δώσω για LTE στο Golearn με τα 111€. Γενικά πιστεύεται τα Mock Tests αξίζουν η τσάμπα τα λεφτά; Το B2 σε τι ποσοστό επιτυχίας το παίρνεις; Ανάλογο με το ποσοστό που θα βγάλεις παίρνεις η B2, C1 η C2;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα