SabotazNic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Οποτε πηραν το horizon wilds, εβαλαν rally career και co-driver και το εκαναν paid dlc? 1
Steele Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Οποτε πηραν το horizon wilds, εβαλαν rally career και co-driver και το εκαναν paid dlc? Συμπεριλαμβάνεται στην premium edition ή στο addon bundle αν έχεις μόνο GP Ultimate - αλλιώς 19.99 αν το θες stand-alone. Αλήθεια είδες τι προσθέτει? Forza Horizon 5 Rally Adventure Available March 29 - Xbox Wire Μαζί με γραφικές βελτιώσεις που "άλλοι" χρεώνουν.
AntonisKo Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Έχει παρατηρήσει κανείς, αλλαγή στην απόδοση? Έδω και 2 μέρες έχει γ@μηθει το σύμπαν, έγινε τελείως unplayable.
d_gkal Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Αλλάξε κάτι τελευταία στην συμπεριφορά των αυτοκινήτων σε βρεγμένο οδό στρώμα;
d_gkal Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Χτες έπαιξα σε βροχή και γλιστρουσε αρκετά. Με ότι αυτοκίνητο δοκίμασα τα ίδια.
rossi48 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα χθες κατέβασα το παιχνίδι αλλά εχει πρόβλημα με το gamepad μια βγάζει συνέχεια επιλογή για πληκτρολόγιο και μια για χειριστήριο άσε στο παιχνίδι που δεν παίζει στρίβω το τιμόνι στρίβει και η κάμερα μαζί υπάρχει καμιά λύση ; Μπορεί να φταίει το gamepad το έχω χρόνια ειναι η αλήθεια απο το '09 !! Αν και στο FH4 παίζει κανονικά . Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από rossi48 1
d_gkal Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Να πάρω την ultimate στα 55 ευρώ η όχι;;;;;; Ήδη έχω την απλή έκδοση στο gamepass
LIGHT1NG Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 19 ώρες πριν, d_gkal είπε Να πάρω την ultimate στα 55 ευρώ η όχι;;;;;; Ήδη έχω την απλή έκδοση στο gamepass αν σου περισευουν και παίζεις αρκετά φορζα ναι. 1
d_gkal Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δεν έχω αρκετό χρόνο αλλά όταν είναι να παίξω κάτι αυτό θα είναι το forza. Δε θα τα κλαψω τα 55 ευρώ αλλά δε καιγομαι να τα δώσω κιόλας. Θα δω αν βρεθεί πιο φθηνα (παίζω σε xbox)
grigoros36 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Στις 19/5/2023 στις 6:01 ΜΜ, rossi48 είπε Καλησπέρα χθες κατέβασα το παιχνίδι αλλά εχει πρόβλημα με το gamepad μια βγάζει συνέχεια επιλογή για πληκτρολόγιο και μια για χειριστήριο άσε στο παιχνίδι που δεν παίζει στρίβω το τιμόνι στρίβει και η κάμερα μαζί υπάρχει καμιά λύση ; Μπορεί να φταίει το gamepad το έχω χρόνια ειναι η αλήθεια απο το '09 !! Αν και στο FH4 παίζει κανονικά . Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ ακόμα δεν βρήκα λύση εμένα όταν παταω τον αριστερό μοχλό μου βγάζει το πληκτρολόγιο στην οθόνη και παίζει κανονικά αλλά κόβει την εικόνα, ακόμα κάτι άσχετο με το χειριστήριο στο forza και στο rdr2 βγάζει στην οθόνη αριστερά ένα γκρι τετράγωνο μόνο σε αυτά τα 2 παιχνίδια το κάνει ! Μάλλον θα παω για καινούριο χειριστήριο .
AntonisKo Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Εγώ την είχα πάρει day 1 και έχει βγάλει κάθε ευρώ με τόσες ώρες που έχω ασχοληθεί. Τώρα μετά από τόσο καιρό, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει. 1
Arkin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Για τους μερακληδες Barbie Crossover Content Available Now in Forza Horizon 5 https://www.techpowerup.com/310573/barbie-crossover-content-available-now-in-forza-horizon-5
totomis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 ρε παιδιά τι φάση με το τελευταίο car pack που έβγαλαν; δεν περιλαμβάνεται λέει, ούτε στην premium έκδοση, ούτε στο car pass, ούτε πουθενά... τι νταβατζιλίκι είναι αυτό;
d_gkal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Έχει Θέμα και σε εσάς το the trial; μετά τον πρώτο αγώνα με πετάει εκτός (χωρίς να εμφανίσει κάποιο error ή κάτι άλλο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα