d_gkal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Premium add on pack από που συμφέρει να αγοράσω; Το παιχνίδι το έχω από game pass
Despotas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 https://gg.deals/dlc/forza-horizon-5-premium-add-ons-bundle/
roginsky12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 μακραν τα καλυτερα γραφικα ολων των εποχων σε pc φοβερο studio...απιστευτο optimization se pc ολα στα ultra Και τρεχει κλειδωμενα 60 fps χωρις το παραμικρο frame drop 1
vaggos88 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, roginsky12 είπε μακραν τα καλυτερα γραφικα ολων των εποχων σε pc φοβερο studio...απιστευτο optimization se pc ολα στα ultra Και τρεχει κλειδωμενα 60 fps χωρις το παραμικρο frame drop Πρόσφατα έφτιαξα νεο PC και παίζω σε 4κ κλειδωμενα 60fps. Είναι χαρμα οφθαλμών 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 πρώτη φορά παίζω hot wheels, είναι πολύ καλύτερο απ'ότι το περίμενα 1
AntonisKo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Παιδιά το eliminator έχει κάποια συγκεκριμένη τακτική?! Είμαι έτοιμος να πετάξω το PC από τον 2ο 🤬
Xristaras12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, AntonisKo είπε Παιδιά το eliminator έχει κάποια συγκεκριμένη τακτική?! Είμαι έτοιμος να πετάξω το PC από τον 2ο 🤬 Ναι, δεν είναι κάτι απλό. καλό διάβασμα. Τρομερά δύσκολο δεν το λες, πισινοφαρδία χρειάζεται και λίγο να ξέρεις τα οχήματα και που βγαίνουν. 1
DJJordan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, σήμερα έπαιξα τον πρώτο αγώνα στο hot wheels, τελειώνοντας μου έβγαλε στον χάρτη τον επόμενο αγώνα, όπου μπορούσα πατώντας το Α στο χειρηστήριο να επιλέξω, ή να αποεπιλέξω τη διαδρομή, καθώς και να κάνω zoom, οτιδήποτε άλλο δεν λειτουργεί! το παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται σε κανένα άλλο πλήκτρο, ούτε του χειρηστηρίου, ούτε του πληκτρολογίου, κάνει μονο επιλογή διαδρομής και zoom, το κλείνω αναγκαστικά με CTRL - F4, το ξανανοίγω, με βγάζει σε ένα μενού που αφορά το hot wheels, και δεν έχω καμία δυνατότητα να βγω πισω στο αρχικό μενου, παρά μόνο στον χάρτη που δεν δουλεύει τίποτα! Καμία ιδέα πως να το ξεμπλοκάρω;
akisk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πού πήγε το Dynamic Optimization στα Basic Graphics settings που είχε το FH4; Εκεί το είχα βάλει 2560x1440 ultra με target 120fps και τα ρύθμιζε όλα μόνο του. Τώρα πρέπει να κάθομαι να πειράζω ένα-ένα τα settings και να χάνω την ώρα μου σε δοκιμές; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από akisk
SabotazNic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Forza Horizon 5 to add in-game raytracing, NVIDIA DLSS, and AMD FSR 2.0 support on PC 2 1
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Forza Horizon 5 to add in-game raytracing, NVIDIA DLSS, and AMD FSR 2.0 support on PC Yaaaasshhh
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Της πλάκας RT βέβαια αλλά οκ, ήθελε RTGI για απογείωση το παιχνίδι. Κατά τα άλλα θα πάρει και FSR 2.2 υποστήριξη.
AntonisKo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Άλλαξε λίγο η συμπεριφορά των αυτοκινήτων με την σημερινή αναβάθμιση ή έχω καιρό να παίξω?
Nik1239 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Άλλαξε λίγο η συμπεριφορά των αυτοκινήτων με την σημερινή αναβάθμιση ή έχω καιρό να παίξω? Και εγώ το παρατήρησα μετά από 2 μήνες αποχής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα