d_gkal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 19 minutes ago, mclein² said: με την 488 Pista στη φαση που θελει τα 3 daredevils - ξαφνικα χαθηκαν ολα τ'αμαξια ανυποψιαστων απ'το δρομο... Οντως. Το μονο που βλέπω να κάνω είναι custom αγωνα με full traffic. Σωστα το σκέφτομαι;
konstantin79 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, d_gkal είπε Οντως. Το μονο που βλέπω να κάνω είναι custom αγωνα με full traffic. Σωστα το σκέφτομαι; γυρίστε το από το μενου σε solo. σε 3 λεπτά τελειώσατε.....
Gerara_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, privateer είπε Ωραία αλλά θα περίμενα καλύτερο ήχο από τον ηλεκτρικό κινητήρα. Δεν ακούγεται σαν ufo. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του ήχου;
vaggos88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mclein² είπε με την 488 Pista στη φαση που θελει τα 3 daredevils - ξαφνικα χαθηκαν ολα τ'αμαξια ανυποψιαστων απ'το δρομο... Μια απο τα ιδια, το παρατησα και βγηκα 35 λεπτά πριν, konstantin79 είπε γυρίστε το από το μενου σε solo. σε 3 λεπτά τελειώσατε..... ουτε στο σολο μου εβγαζε εμενα 1
konstantin79 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Μια απο τα ιδια, το παρατησα και βγηκα ουτε στο σολο μου εβγαζε εμενα δεν σου εβγαζε μποτακια στην μεγάλη ευθεία για να το κάνεις?παράξενο! Το ίδιο θεμα είχα και εγω και μολις το γυρισα σε solo μου εμφανισε μποτακια και μια κάποια τυχαία οχηματα
vaggos88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, konstantin79 είπε δεν σου εβγαζε μποτακια στην μεγάλη ευθεία για να το κάνεις?παράξενο! Το ίδιο θεμα είχα και εγω και μολις το γυρισα σε solo μου εμφανισε μποτακια και μια κάποια τυχαία οχηματα Οχι δεν εβγαζε, ελεγα να το κανω restart για να φτιαξει αλλα βαρεθηκα, πολυ αδειο το game, 1 μηνας περασε και ακομα να το φτιαξουν 1
mclein² Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 μ@λακια καταντησε...την περασμενη δεν επιανε το horizon εφε, τωρα δεν εχει αμαξια στο δρομο.... ευτυχως μας εδωσε τους ποντους... ελπιζω να μη γινει καμια ιστορια με τα σειβ καμια στιγμη
vaggos88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Στο horizon solo Παντως που μπηκα για να κανω το daredevil ηταν τιγκα στην κινιση. μαλλον θα παιζω σολο μεχρι να χρειαστώ online η να το φτιαξουν. 1
d_gkal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Σε εσένα είχε συμβεί? Φρίκη να χαθεί αλλά δες το σαν ευκαιρία να παίξεις απ την αρχή 😛
mclein² Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Σε εσένα είχε συμβεί? Φρίκη να χαθεί αλλά δες το σαν ευκαιρία να παίξεις απ την αρχή 😛 ετσι κι αλλιως παιζω απο την αρχη το 4 με λιγο καλυτερα γραφικα...μην παιξω ξανα... υγ - οχι ευτυχως δεν ειχε τυχει σε μενα...
AntonisKo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Σε εσένα είχε συμβεί? Φρίκη να χαθεί αλλά δες το σαν ευκαιρία να παίξεις απ την αρχή 😛 Εμενα μου είχε τύχει στο 4, μου είχαν δώσει όλα τα οχήματα αλλά η πρόοδος από την αρχή.
vaggos88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, d_gkal είπε Σε εσένα είχε συμβεί? Φρίκη να χαθεί αλλά δες το σαν ευκαιρία να παίξεις απ την αρχή 😛 Παθών.
Arkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Εφιαλτικο σεναριο για εναν gamer να χαθει ολη η προοδος ενος παιχνιδιου μεγαλου. Εδω μισαωρο χανουμε πχ σε διακοπη ρευματος η κρασαρισμα και ριχνουμε καντιλια. Για αυτο δεν εμπιστευομαι game pass καλυτερα να τα σκασω στο steam να εχω cloud save σωστο παρα να γινει corrupt καποιο save στο game pass και μετα να το παρατησω απο νευρα.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Από τα πράγματα που δεν μου άρεσουν στο παιχνίδι είναι η μουσική που παίζουν οι σταθμοί, τελείως αδιάφοροι ήχοι! Και η ντε και καλά γλωσική τοπικοποίηση των διαλόγων των Μεξικάνων, που γίνεται βέβαια σε πολλά παιχνίδια, αλλά αξίζει να σημειωθεί και εδώ. Οι μπρούλιδες που έφτιαξαν το παιχνίδι είπαν, νταξ ας φτιάξουμε προτάσεις στα αγγλικά, αλλά ας πετάμε και 1-2 ισπανικές ανάμεσα, στο τέλος ή στην αρχή τους, για να μη χαθεί αυτή η αίσθηση του ντόπιου... ΦΤΑΝΕΙ αγαπητοί μπρούλιδες που φτιάχνετε τα παιχνίδια, δεν είναι ωραίο, δεν είναι COOL ! 1
gregpec2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Από τα πράγματα που δεν μου άρεσουν στο παιχνίδι είναι η μουσική που παίζουν οι σταθμοί, τελείως αδιάφοροι ήχοι! Και η ντε και καλά γλωσική τοπικοποίηση των διαλόγων των Μεξικάνων, που γίνεται βέβαια σε πολλά παιχνίδια, αλλά αξίζει να σημειωθεί και εδώ. Οι μπρούλιδες που έφτιαξαν το παιχνίδι είπαν, νταξ ας φτιάξουμε προτάσεις στα αγγλικά, αλλά ας πετάμε και 1-2 ισπανικές ανάμεσα, στο τέλος ή στην αρχή τους, για να μη χαθεί αυτή η αίσθηση του ντόπιου... ΦΤΑΝΕΙ αγαπητοί μπρούλιδες που φτιάχνετε τα παιχνίδια, δεν είναι ωραίο, δεν είναι COOL ! Είπαμε οι διάλογοι είναι ο ορισμός του cringe σε όλα τα επίπεδα. Συμφωνώ για τη μουσική, αν εξαιρέσεις 1-2 πολύ γνωστα κομμάτια, όλα τ' άλλα είναι αδιάφορα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα