Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 5 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μ@λακια καταντησε...την περασμενη δεν επιανε το horizon εφε, τωρα δεν εχει αμαξια στο δρομο....

ευτυχως μας εδωσε τους ποντους...

ελπιζω να μη γινει καμια ιστορια με τα σειβ καμια στιγμη

• Απαντ. 940
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο horizon solo Παντως που μπηκα για να κανω το daredevil ηταν τιγκα στην κινιση. μαλλον θα παιζω σολο μεχρι να χρειαστώ online η να το φτιαξουν.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Σε εσένα είχε συμβεί? Φρίκη να χαθεί αλλά δες το σαν ευκαιρία να παίξεις απ την αρχή 😛

ετσι κι αλλιως παιζω απο την αρχη το 4 με λιγο καλυτερα γραφικα...μην παιξω ξανα...

υγ - οχι ευτυχως δεν ειχε τυχει σε μενα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Σε εσένα είχε συμβεί? Φρίκη να χαθεί αλλά δες το σαν ευκαιρία να παίξεις απ την αρχή 😛

Εμενα μου είχε τύχει στο 4, μου είχαν δώσει όλα τα οχήματα αλλά η πρόοδος από την αρχή.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, d_gkal είπε

Παθών.

Δημοσ.

Εφιαλτικο σεναριο για εναν gamer να χαθει ολη η προοδος ενος παιχνιδιου μεγαλου. Εδω μισαωρο χανουμε πχ σε διακοπη ρευματος η κρασαρισμα και ριχνουμε καντιλια. Για αυτο δεν εμπιστευομαι game pass καλυτερα να τα σκασω στο steam να εχω cloud save σωστο παρα να γινει corrupt καποιο save στο game pass και μετα να το παρατησω απο νευρα. 

Δημοσ.

Από τα πράγματα που δεν μου άρεσουν στο παιχνίδι είναι η μουσική που παίζουν οι σταθμοί, τελείως αδιάφοροι ήχοι!
Και η ντε και καλά γλωσική τοπικοποίηση των διαλόγων των Μεξικάνων, που γίνεται βέβαια σε πολλά παιχνίδια, αλλά αξίζει να σημειωθεί και εδώ. 
Οι μπρούλιδες που έφτιαξαν το παιχνίδι είπαν, νταξ ας φτιάξουμε προτάσεις στα αγγλικά, αλλά ας πετάμε και 1-2 ισπανικές ανάμεσα, στο τέλος ή στην αρχή τους, για να μη χαθεί αυτή η αίσθηση του ντόπιου...
ΦΤΑΝΕΙ αγαπητοί μπρούλιδες που φτιάχνετε τα παιχνίδια, δεν είναι ωραίο, δεν είναι COOL :P !

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Από τα πράγματα που δεν μου άρεσουν στο παιχνίδι είναι η μουσική που παίζουν οι σταθμοί, τελείως αδιάφοροι ήχοι!
Και η ντε και καλά γλωσική τοπικοποίηση των διαλόγων των Μεξικάνων, που γίνεται βέβαια σε πολλά παιχνίδια, αλλά αξίζει να σημειωθεί και εδώ. 
Οι μπρούλιδες που έφτιαξαν το παιχνίδι είπαν, νταξ ας φτιάξουμε προτάσεις στα αγγλικά, αλλά ας πετάμε και 1-2 ισπανικές ανάμεσα, στο τέλος ή στην αρχή τους, για να μη χαθεί αυτή η αίσθηση του ντόπιου...
ΦΤΑΝΕΙ αγαπητοί μπρούλιδες που φτιάχνετε τα παιχνίδια, δεν είναι ωραίο, δεν είναι COOL :P !

Είπαμε οι διάλογοι είναι ο ορισμός του cringe σε όλα τα επίπεδα. Συμφωνώ για τη μουσική, αν εξαιρέσεις 1-2 πολύ γνωστα κομμάτια, όλα τ' άλλα είναι αδιάφορα.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω την κλεινω την μουσικη. Θελω να ακουω τους ηχους της μηχανης μονο. Αν εχω ορεξη καμια φορα βαζω το spotify να παιζει (σπανια)

Δημοσ.

Ανακάλυψα πρόσφτα το είδος phonk και βάζω στο spotify και παίζει από πίσω.
Το διάβασα το hotfix στα ingame μυνήματα μόλις τώρα.

Νομίζω κάποιος ρωτούσε αν έχει peugeot 207 το παιχνίδι, μόλις το ξεκλείδωσα.

s207.jpg.67c2979af3dad8294008d61a4bff2078.jpg

Δημοσ.
10 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

...

image.png.ed4e70bfab0035d229c540d8b506a42a.pngNice 😏

Τωρα δεν θυμαμαι αν το ειχα διαβασει εδω, ή reddit, αλλα απο καποιους υπηρχε συγχυση στο πως να προχωρησουν το campaign. Θεωρω λαθος που δεν εχουν οι αγωνες requirements (περα το προφανες αν θες road ή offroad). Θα επρεπε να εχουν min class ωστε να υπαρχει μια σειρα στους αγωνες. Λιγο πολυ εχω παιξει αρκετους αγωνες με αυτο το αμαξι που σου δινει και γραφει hooligan (logo) απο πισω. Τουλαχιστον υπαρχουν τα seasonal events και με "πιεζει" καπως το παιχνιδι να ψαξω και να modαρω αμαξια

Δημοσ.
12 hours ago, xtrmsnpr said:

Ανακάλυψα πρόσφτα το είδος phonk και βάζω στο spotify και παίζει από πίσω.
Το διάβασα το hotfix στα ingame μυνήματα μόλις τώρα.

Νομίζω κάποιος ρωτούσε αν έχει peugeot 207 το παιχνίδι, μόλις το ξεκλείδωσα.

s207.jpg.67c2979af3dad8294008d61a4bff2078.jpg

Έχω την εντύπωση ότι ρωτούσε για το 206 και Όχι το 207...

Δημοσ.

Μετά το HOTFIΧ το παιχνίδι με πετάει πίσω στο μενού όταν προσπαθεί να κάνειτο αρχικό load. Πρέπει να προσπαθήσω 3-4 φορές για να παίξω. Αυτό σε xbox series s. 

Δημοσ.
Στις 8/12/2021 στις 12:22 ΜΜ, SabotazNic είπε

image.png.ed4e70bfab0035d229c540d8b506a42a.pngNice 😏

I saw what you did there 😌😝😝!

Στις 8/12/2021 στις 2:57 ΜΜ, d_gkal είπε

Έχω την εντύπωση ότι ρωτούσε για το 206 και Όχι το 207...

Ναι δίκιο έχεις, τον βρήκα και στο fb να ρωτάει για 206... Oh well! Εδώ η λίστα:

Forza Horizon 5 | Confirmed Car List

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...