Demon Lord Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, mclein² είπε ναι, λεει οσοι εστειλαν τικετ κ βοηθησαν στο να λυθουν τα προβληματα Εγώ τα πήρα χωρίς να στείλω τίποτα
ChrisN.S. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, mclein² είπε ναι, λεει οσοι εστειλαν τικετ κ βοηθησαν στο να λυθουν τα προβληματα Σε όλους ανεξαιρέτως τους δίνει φίλε μου, πάτα πάνω στο μήνυμα να τους κάνεις claim
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 από τα αμάξια που έφτιαξα και είναι γρήγορα και τόσο σταθερά στον δρόμο και κάπως και στο χώμα! Ορίστε σε 4Κ από το xbox one x. Mitsubishi Lancer Evolution X GSR του 2008 (welcome pack), το setup του το βρήκα έτοιμο στο online library του Porsche 911 GT2 του 1995, αυτό εδώ το setup που έφτιαξα και ανέβασα (speed n steady) θα το βρείτε στο online library Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από xtrmsnpr 3
ChrisN.S. Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε 2 από τα αμάξια που έφτιαξα και είναι γρήγορα και τόσο σταθερά στον δρόμο και κάπως και στο χώμα! Ορίστε σε 4Κ από το xbox one x. Mitsubishi Lancer Evolution X GSR του 2008 (welcome pack), το setup του το βρήκα έτοιμο στο online library του Porsche 911 GT2 του 1995, αυτό εδώ το setup που έφτιαξα και ανέβασα (speed n steady) θα το βρείτε στο online library Εγώ είμαι fan των ηλεκτροκίνητων, ησυχάζει το κεφάλι μου από την φασαρία της μηχανής και κλαδεύω δέντρα πιο ωραία 😄
AntonisKo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Στις 4/12/2021 στις 10:35 ΠΜ, AntonisKo είπε Οντως +30 πήγε εμένα! Παρατηρώ βέβαια τώρα ότι στην ανάλυση αναφέρει 86hz ενώ το monitor παίζει στα 144 🤔 Το μάτιασα. Σήμερα όλη μέρα μου crashαρει..wtf Εχει κάποιος θέμα?
hexenlord Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Το μάτιασα. Σήμερα όλη μέρα μου crashαρει..wtf Εχει κάποιος θέμα? Έχει θέμα το τελευταίο patch που πήρε (γύρω στα 15gb) και περιμένουμε hotfix. Αν παρατηρήσεις θα δεις πως αυξήθηκαν οριακά και οι χρόνοι φορτωματος, μεταξύ άλλων. 1
Gerara_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορούμε να βρούμε στο παιχνίδι;
d_gkal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 39 minutes ago, Gerara_ said: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορούμε να βρούμε στο παιχνίδι; Δες κάποιο vw. Στο 4 ειχε 1
privateer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, Gerara_ said: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορούμε να βρούμε στο παιχνίδι; 1
d_gkal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Σε xbox one x δεν ανοίγει το παιχνίδι. Δε βγάζει κάποιο σφάλμα. Γνωρίζουμε κάτι;
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, d_gkal είπε Σε xbox one x δεν ανοίγει το παιχνίδι. Δε βγάζει κάποιο σφάλμα. Γνωρίζουμε κάτι; Στο θέμα του pc που ρωτάς,πολύ χλωμό.
d_gkal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 30 minutes ago, Fulgore said: Στο θέμα του pc που ρωτάς,πολύ χλωμό. Ρώτησα κυρίως αν έχει κάτι το game και δεν ανοίγει. Τελικά επαιξε πριν λίγο. Δεν εκανα κάτι, απο μονο του έτρεξε. Τέλος πάντων, όλα καλα
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, d_gkal είπε Ρώτησα κυρίως αν έχει κάτι το game και δεν ανοίγει. Τελικά επαιξε πριν λίγο. Δεν εκανα κάτι, απο μονο του έτρεξε. Τέλος πάντων, όλα καλα Εγώ σε seriesX,μου δούλεψε κανονικά εχτές που έβαλα να παίξω,δεν ξέρω λόγω του τελευταίου patch που ακούγονται πολλά παράπονα, τι γίνεται. 1
mclein² Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) με την 488 Pista στη φαση που θελει τα 3 daredevils - ξαφνικα χαθηκαν ολα τ'αμαξια ανυποψιαστων απ'το δρομο... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από mclein²
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα