Arkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, sarakinos είπε Υπάρχει κάποιο setting για να γίνει χρήση fidelity fx? Υποστηρίζεται κάτι τέτοιο σε pc? Νομιζω η steam εκδοση μπορεις να βαλεις reshade κανονικα. Η εκδοση MS οχι δεν βρισκεις το exe για να το κανεις ειναι αρκετα πιο κλειστο το συστημα τους για την ωρα.
sarakinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Arkin είπε Νομιζω η steam εκδοση μπορεις να βαλεις reshade κανονικα. Η εκδοση MS οχι δεν βρισκεις το exe για να το κανεις ειναι αρκετα πιο κλειστο το συστημα τους για την ωρα. Λέω για το upscalling που έχει η amd σαν το dlss
Arkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, sarakinos είπε Λέω για το upscalling που έχει η amd σαν το dlss Μπορεις να παιξεις με magpie ναι δουλευει σε ολα τα παιχνιδια αλλα δεν ξερω αν δουλευει σε παιχνιδια μεσω game pass. Το δοκιμασα σε αρκετα και δουλευει μια χαρα αλλα οχι σε παιχνιδι UWP. https://github.com/Blinue/Magpie/releases
vaggos88 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Με ποιο αυτοκίνητο και ποιο tune περάσατε το season speed zone; Με λαμπο το περασα εγω. Εχει seasonal tunes
d_gkal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 18 minutes ago, vaggos88 said: Με λαμπο το περασα εγω. Εχει seasonal tunes Δε μπορώ με τίποτα. Δοκίμασα 5-6 διαφορετικά αυτοκίνητα με τα ανάλογα tunes αλλά τζιφος. Πόση ώρα προσπαθούσα.
vaggos88 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, d_gkal είπε Δε μπορώ με τίποτα. Δοκίμασα 5-6 διαφορετικά αυτοκίνητα με τα ανάλογα tunes αλλά τζιφος. Πόση ώρα προσπαθούσα. Από την κάτω μεριά να ξεκινήσεις. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από vaggos88 1
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημιουργήθηκε και steam group https://steamcommunity.com/groups/fhgreecegr Σύντομα και discord server.
tsabasid Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Τί activity είναι αυτό που φαίνεται στο βίντεο;
paulchro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δεν ξέρω αν το έχετε συζητήσει (είναι κ μεγάλο το thread). Σκέφτομαι να πάρω τιμονιερα για το fh5. Είμαι μεταξύ τ150 thurmaster και g29. Βλέπω ότι τα τιμόνια τους είναι πολύ μικρά, δεν είχα ποτέ ξανά. Αξίζει?
d_gkal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Γενικά το παιχνίδι πιστεύω πιο πολύ το απολαμβάνεις αραλικι με χειριστήριο στον καναπέ. Χτες κέρδισα την lambo elemento fe! Πόσο βιδωμενο είναι στον δρόμο;;;; Τάπα πάει! Και μάλιστα με το μανισιο tune 2
AntonisKo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Έχει βγει κανείς πρώτος στο showcase με το buggy και τα monster trucks? Με έχει τεντώσει, τερματίζω κατω από 3:20 πάντα και με βγάζει πάντα 2ο! Το έχω παίξει πάνω από 30 φορές!! Wtf😐 39 λεπτά πριν, paulchro είπε Δεν ξέρω αν το έχετε συζητήσει (είναι κ μεγάλο το thread). Σκέφτομαι να πάρω τιμονιερα για το fh5. Είμαι μεταξύ τ150 thurmaster και g29. Βλέπω ότι τα τιμόνια τους είναι πολύ μικρά, δεν είχα ποτέ ξανά. Αξίζει? ΜΗΝ πάρεις τιμόνι ΜΟΝΟ για το horizon
paulchro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Έχει βγει κανείς πρώτος στο showcase με το buggy και τα monster trucks? Με έχει τεντώσει, τερματίζω κατω από 3:20 πάντα και με βγάζει πάντα 2ο! Το έχω παίξει πάνω από 30 φορές!! Wtf😐 ΜΗΝ πάρεις τιμόνι ΜΟΝΟ για το horizon Πιστευω οτι με καποιο τροπο παντα εβγαινα 1ος στα showcase. Λες να ειμαι τοσο καλος τελικα και να μην ειναι κολπα του παιχνιδιου ? Γιατι οχι μονο για το forza? Η αληθεια ειναι οτι δεν προκειται να το λιωσω για πολυ ακομα, και με το 4 το ιδιο εκανα, επαιξα κανενα 2 μηνο και τελος. Αλλα με ψηνει πολυ. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από paulchro
d_gkal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 13 minutes ago, AntonisKo said: Έχει βγει κανείς πρώτος στο showcase με το buggy και τα monster trucks? Με έχει τεντώσει, τερματίζω κατω από 3:20 πάντα και με βγάζει πάντα 2ο! Το έχω παίξει πάνω από 30 φορές!! Wtf😐 ΜΗΝ πάρεις τιμόνι ΜΟΝΟ για το horizon Αν θυμάμαι καλά σε όλα βγήκα πρώτος, τελευταία στιγμή βέβαια. μόνο με το τρένο έπρεπε να παίξω δεύτερη φορά
AntonisKo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Αν θυμάμαι καλά σε όλα βγήκα πρώτος, τελευταία στιγμή βέβαια. Δεν κόβω πουθενά και βγαίνω συνέχεια 2ος! 😈
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα