Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 5 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ioannis__ είπε

ή αντίθετα να έχεις 5950Χ/3090 και να λες όλα καλά, ε εντάξει, χαίρω πολύ Χαιρόπουλος.

Spoiler

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που εγώ προσωπικά δεν αναφέρω μετά το CP2077 καθόλου για performance.

Γιατί όταν πολλοί με παρομοια συστήματα λεγαμε ότι το Cyberpunk μας έτρεχε καλα,εκει πολλοί έκραζαν για αυτό ακριβώς τον λόγο με σχόλια του τύπου''αυτό ελειπε να μην σας τρέχει εσας καλά''. Δηλαδή πιο πολύ σαν ποζερία το βλέπαμε,παρά ενημερωτικού χαρακτήρα.

1 ώρα πριν, spirit)earth)aflame είπε

Μετά από κανά μισάωρο επιμονής για ένα speed trap και βλέποντας το μήνυμα ότι θέλω ακόμα είτε 1 είτε 2 mph για το seasonal event (για να κάνει register το reward) μου έκοψε ότι μάλλον απλά δε δουλεύει, μιας και ξεπερνούσα αρκετές φορές το όριο που έθετε. 

ψάχνοντας, επιβεβαιώθηκε και είδα αυτά τα ωραία https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst169571p11_Festival-Playlist-events-and-rewards-Nov--11th-18th--Summer-S1.aspx?= που δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνουν.

είναι να σε πιάνουν λίγο τα νεύρα σου, μιας και όσο χρόνο είχα τον σπατάλησα εκεί από πείσμα, τελικά για το τίποτα. 

Ενα από τα διάφορα θέματα του online στο παιχνίδι,και μου έτυχε και εμένα σε speed trap και Danger zone που δοκίμασα.

Τωρα δοκιμάζω με το νέο patch να δω τι άλλαξε.

• Απαντ. 940
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ένα παιχνίδι έχει θέματα με stutters/frame pacing issues, θα τα έχει σε οποιοδήποτε σύστημα γιατί είναι πρόβλημα της μηχανής γραφικών. Το να αναφέρει κάποιος με 3090/5950Χ ότι του πάει τραίνο ένα παιχνίδι, σημαίνει ότι και τα μικρότερα συστήματα θα το τρέχουν μια χαρά. 

Το Forza Horizon 5 για ακόμη μία φορά είναι βούτυρο ακόμα κι αν τρέχεις με 500χλμ/ω. Είναι φοβερή η δουλειά τους στον τεχνικό τομέα και μιλάμε για cross-gen τίτλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/11/2021 στις 1:21 ΠΜ, xtrmsnpr είπε

add στο xbox: xtrmsnpr

Έφτιαξα ένα gform για να μαζέψουμε τα άτομα που παίζουν το παιχνίδι ώστε να κάνουμε add ο ένας τον άλλον για να παίζουμε μαζί.

Επίσης δημιουργήσαμε club & FB group ( έρχεται και discord server )
Forza Horizon Greece GR

fh5greek.png.551880ee933b03f30995eebf451e59fb.png

ναι

Σε συνέχεια αυτού.

Το ingame club δημιουργήθηκε! Θα το βρείτε με όνομα FH Greece GR.
Είστε ελεύθεροι να κάνετε join.

Για να μην μπερδεύεται ο κόσμος, το προηγούμενο club θα διαγραφτεί! Και θα ισχύει μόνο αυτό,  FH Greece GR

image.png.893e6e77d752a20f0ede9a603333644c.png

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες να ρωτήσω

1)έχω να παίξω racing παιχνίδι από το grand turismo στο ps1. Κυρίως single player ασχολούμαι. Αξίζει το campagn για offline ?

2)εχει subaru impreza? 

3)εχω το κλασσικό κόμπο ryzen-16ram-rx 580 8gb. Θα σηκώνει 1080 στα 60? 

Υγ(έχω gamepass άρα μιλάμε για free δεν το αγόρασα) 

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Παίδες να ρωτήσω

1)έχω να παίξω racing παιχνίδι από το grand turismo στο ps1. Κυρίως single player ασχολούμαι. Αξίζει το campagn για offline ?

2)εχει subaru impreza? 

1)Ναι

2)Ναι(και Lancer/Evo έχει κανονικά)

3)Πιθανώς ναι,βέβαια αφού εχεις gamepass,κατεβάζεις και δοκιμάζεις.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Γιατί τέτοιο όνομα στο Club και όχι GRForGrza HellasGR Greece Hellas? 

ήταν πιασμένα αρκετά ρε bro :P οπότε πάνω στο τρολάρισμα κατέληξα σε αυτό το πανμέγιστο όνομα :P 

@rudigarcia222 απλώς αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το GT,κράτα το σαν δεδομένο αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, rudigarcia222 said:

Παίδες να ρωτήσω

2)εχει subaru impreza? 

το καλυτερο wrx sti σου κανει?😂

BYup410.png

• Like 3
Δημοσ.

Έχει κάποιος θέμα me crash μετά το patch? 

Ενώ έπαιζε κανόνικα μετά το χτεσινό update δεν ξεκινάει ποτέ. Κρασαρει στα 5 δευτερόλεπτα? 

Έχει κανένας καμία ιδέα? Win 11 με i79700 και 1050ti

Update drivers έχω κανει χωρίς αποτελεσμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, imr είπε

Έχει κάποιος θέμα me crash μετά το patch? 

Ενώ έπαιζε κανόνικα μετά το χτεσινό update δεν ξεκινάει ποτέ. Κρασαρει στα 5 δευτερόλεπτα? 

Έχει κανένας καμία ιδέα? Win 11 με i79700 και 1050ti

Update drivers έχω κανει χωρίς αποτελεσμα

Εγώ πριν το patch το είχα αυτό. Την πρώτη μέρα έπαιζα οκ, την 2η CTD μόλις έμπαινα map.
Τώρα με το patch είμαι οκ

Δημοσ.

Δε μπορώ να βρω έναν τελευταίο  δρόμο. Που παίζει να είναι;;;;

Έχω δει άπειρες φορές το χάρτη σπιθαμή προς σπιθαμή

Δημοσ.
Στις 17/11/2021 στις 2:44 ΜΜ, Fulgore είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Καλά γενικά στα περισσότερα παιχνίδια κυρίως στο performance αναφέρεται,γιαυτό στο τέλος όπως λέει και ο ίδιος δεν τον κρατάει κανένα παιχνίδι....

Για Arcade χαβαλε ραλάκι μιλάμε. Who cares για το aliasing ειδικά όταν το παιχνίδι στις αρχές έχει θέματα με το online και με κρασαρίσματα?Αυτά ενδιαφέρουν τον κόσμο. Το Aliasing ενδιαφέρει μόνο το Digital Foundry περισσότερο γιατί αυτή είναι η δουλεία τους να ασχολούνται με αυτά.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αυτό που με ξεπερνάει είναι ότι πάμε για 2022,ορισμένοι είναι όλη μέρα στο forum,αλλα είναι τόσο δύσκολο πριν ξεκινήσει ένα παιχνίδι να αφιερώσει 5 λεπτα να δει αν είναι arcade ή simulator..

Που και πάλι το πρόβλημα δεν είναι αν είναι ή οχι simulator,απλά η κλασσική περίπτωση του''δεν έχω τι να γράψω γιατί με ενδιαφέρουν μόνο τα γραφικά,''.

Το καλύτερο τσάμπα αυτοκίνητο είναι η Buggati Veyron που θέλει απλά να ολοκληρώσεις 10 ή 20παιχνίδια στο Eliminator(ακόμα και τελευταίος να βγεις).

Επίσης ο πιο εύκολος τρόπος για να μαζέψεις χρήματα και οχήματα στο παιχνίδι από όσο ξέρω είναι να αγοράζεις συνέχεια το Jeep Willys με 40.000 και να χαλάς 5 skill points που σου ξεκλειδώνει ένα Super Wheelspin.

Που το βρίσκω αυτό το Jeep Willys;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Gerara_ είπε

Στο autoshow, αλλά μην κάνεις τον κόπο, το κόλπο δεν γίνεται πια γιατί patchαρίστηκε.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gerara_ είπε

Οταν πας να αγοράσεις στο Autoshow ήταν το 2ρο απο το τέλος δεξιά και αν έδινες 5 skill points σε αυτό,σου έδινε ενα super wheel spin.

Στο τελευταίο patch όμως το κόψανε αυτό,όπως σωστά αναφέρεται πιο πάνω.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...