Tigio13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Εγώ με τον αντάπτορα και χωρίς bt στην μητρική έχω σωθεί πάντως. Γιατί και controller και ακουστικά συνδέω ασύρματα ταυτόχρονα και παίζω χωρίς αποσυνδέσεις. 1
vorlon68 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 και με ενα BT dongle δεν κάνεις την ίδια δουλεία? 1
SabotazNic Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, aekoupoli είπε θες αυτον τον ανταπτορα https://www.xbox.com/el-GR/accessories/adapters/wireless-adapter-windows edit δοκιμασε το πρωτα με Bt γιατι εδω λεει αυτο: Μπορείτε να παίξετε πολλά παιχνίδια για υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα Ασύρματο χειριστήριο Xbox, αντί του πληκτρολογίου ή του ποντικιού. Συνδέστε το χειριστήριο σε μια συσκευή Windows χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB, τον Ασύρματο προσαρμογέα Xbox για Windows ή μέσω Bluetooth. Ορισμένες συσκευές Windows διαθέτουν επίσης ενσωματωμένη δυνατότητα Xbox Wireless, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε ένα χειριστήριο απευθείας χωρίς προσαρμογέα. Έχω την gigabyte aorus x570 ultra, οπότε θα το ψάξω λίγο παραπάνω.
makunian Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Έχω την gigabyte aorus x570 ultra, οπότε θα το ψάξω λίγο παραπάνω. Εγώ το έχω συνδέσει στο laptop μου που έχει ενσωματωμένο bluetooth πάντως (χωρίς εξτρά dongle προφανώς). 1
Basilhs1982 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, vorlon68 είπε και με ενα BT dongle δεν κάνεις την ίδια δουλεία? Αν το συνδέσεις με BT δεν μπορείς να περάσεις στερεοφωνικό ήχο και ταυτόχρονα να έχεις και το μικρόφωνο ανοιχτό και αυτό συμβαίνει λόγο περιορισμού στο bandwidth εκτός κι αν υποστηρίζει BT 5. 1
chrisgewrgi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Παντος αν συνηθίσει το ματι σου με το forza και βαλεις άλλο game μετα τρως καλή ήττα. εβαλα far cry 6 και έψαχνα να δω γιατι δειχνει ετσι
KallionJohn Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά χθες επαιξα καμια ώρα fh (quality mod αρχικα) και έχω να πω ότι είναι τρομερό game. Είχα βέβαια ένα delay στην εισαγωγή το οποίο με ανησύχησε αρκετά και με έκανε να οδηγάω με το ζόρι αλλά μετα την εισαγωγή έβαλα performance το έκλεισα τελείως και ξαναμπήκα με αποτέλεσμα να εξαλειφθεί το οποίο πρόβλημα είχα με το quality. Αφού έπαιξα λίγο σε performance το ξαναγύρισα σε quality και δεν είχα κανένα θέμα. Έτυχε και σε κανέναν άλλο το ίδιο θέμα στην εισαγωγή του παιχνιδιού?
dreaming123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, privateer είπε αν σε παει το παιχνιδι...😂 Πωωωωω.2.8εκ έδωσα αλλά πρέπει να είναι από τα καλύτερα που έχει 💯 1
dimosxania Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Σε όλα τα παιχνίδια μόνο performance mode.το 60αρι είναι πολύ γλυκό και πιστεύω είναι ένα από τα ατού των νεξτ Τζεν κονσολών
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, mclein² είπε οποιοι βλεπουν μεγαλυτερο χαρτη - καλυτερη + διαφορετικη οδηγηση απο το 4 παρακαλω να με ενημερωσουν για τον προμηθευτη τους. καταλαβαινω οτι προσπαθειτε να πεισθειτε κι εσεις οτι υπαρχει κατι διαφορετικο περα απο 5 - 10 φωτογραφιες αλλα δυστυχως δεν υπαρχει. ακομη και τα σπιτια που αγοραζεις ιδια ειναι. οι φραχτες, τα τηλεφωνα, τα κολωνακια, η αμμος, η παραλιακη οδος ειναι επισης ιδια. για τα events - τα stunts - τις ταμπελες δε συζηταω. μια τελευταια (για μενα) ταμπελα των 5000xp ηταν σε ακριβως ιδιο σημειο με το 4, επανω στο σκεπαστρο απο θερμοκηπιο ή οτι ηταν αυτο... συγγνωμη αλλα το παιχνιδι ειναι μεν ωραιο - εθιστικο κ θα το παιξω 3000 ωρες οπως το 4 ΑΛΛΑ δεν εχει να προσφερει τιποτα διαφορετικο απο το 4 περαν του location οπου ειναι αυτονοητο οτι θα ειχε και 10 τοπια διαφορετικα. Δεν είναι FH5, είναι FH4S. Πιο ταιριαστό θα ήταν... 1 1 1
Demon Lord Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καμία καλή ιδέα για το πως να κερδίσω τους cross country? Δοκίμασα και με το Bronco αλλά και με το Hoonigan Cosworth αλλά τίποτα. Όλα βελτιωμένα, με καλές ρυθμίσεις. Κλασικά 4-5 μεγάλα άλματα όπου το όχημα μου γίνεται κομμάτια και οι αντίπαλοι είναι ανέγγιχτοι, ό,τι γινόταν στο FH4 με τα οχήματα buggy. Οκ, expert παίζω αλλά δεν μπορεί το επίπεδο να είναι δικαιολογία. Έχει και το arcade όρια. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από Demon Lord
spirit)earth)aflame Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 όταν νοιώθεις ότι σε κλέβει το παιχνίδι, ανεξαρτήτως δυσκολίας, είναι μεγάλη ξενέρα
Demon Lord Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, spirit)earth)aflame είπε όταν νοιώθεις ότι σε κλέβει το παιχνίδι, ανεξαρτήτως δυσκολίας, είναι μεγάλη ξενέρα ειδικά στο 4, υπήρχαν εκατοντάδες αναφορές γι αυτό το ζήτημα.
Tzini_Gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 το game μετρα απλα. 4K @60hz και ολα ultra χωρις κανενα θεμα απο γραφικα μ φυγαν το σαγονι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα