GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 σκεφτομαι την αγορα μιας 2ης κονσολας για την μικρη στο δωματιο της . Ειμαι ηδη κατοχος του Series X απο Day 1 και η μικρη ειναι 10 1/2 ετων και gamer . Στο δωματιο της εχει μια 23 αρα FHD τηλεοραση . Σαν κυριο μηχανημα εχουμε το X στο σαλονι σε 55 αρα 4Κ . Αν καταληξω να την παρω κονσολα για το δωματιο της θα μπορει να κανει χρηση του game pass Που εχω εγω στο Series X ταυτοχρονα με εμενα ; Δηλαδη θα μπορω να παιζω εγω πχ στο σαλονι Forza 5 απο το X μου και ταυτοχρονα η μικρη να παιζει Minecraft απο το δικο της μεσω του ιδιου game pass ? Αν ναι ειμαι οκ αλλιως δεν μπαινω στην διαδικασια της διπλης συνδρομης . Αν μπορει να γινει σε τι κονσολα να καταληξω ; Αξιζει να παρω απο αγγελια ενα προηγουμενης γενιας ; ή να ψαχτω με το Series S ?
vaggos88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, M4tR1x είπε Κάποια bugs που έχω συναντήσει Όταν έχεις controller δεν φεύγει ο κέρσορας από το ποντίκι και φαίνεται συνέχεια στην οθόνη. Το rev engine στο upgrade μπαγκαρει μερικές φορές(το έπαθα και σήμερα με το που βγήκα από το house). Ενώ είσαι στο free roam και τρέχεις μπορεί να κοκαλωσει το αμάξι. Στο supra (old) στο cockpit view όταν αλλάζεις ταχύτητα δεν κουνάει το χέρι. (δεν γνωρίζω αν το κάνει και σε άλλα) Low streaming bandwidth (ισως φταίει ότι το έχω στον hdd, αλλά έχουν αναφέρει ότι παίζει να μην φταίει παντα αυτό.) Disconnects από το online (το διόρθωσαν) Το παιχνίδι πάντως είναι πανέμορφο έχει αρκετή λεπτομέρεια. Θα ήθελα μεγαλύτερο airport και highway. Ένιωσα προσωπικά ότι το μέγεθος τους είναι λίγο και μέτριο αντίστοιχα. Το Μεξικό πιστεύω ότι ταιριάζει γάντι στο παιχνίδι Ολα αυτα + το navigate με την ANNA όταν ζητάω να μου βρει races κλπ δεν βγάζει το route. Πατάω να κανει lock τα fps στα 60 και δεν το κανει.
jokul7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε σκεφτομαι την αγορα μιας 2ης κονσολας για την μικρη στο δωματιο της . Ειμαι ηδη κατοχος του Series X απο Day 1 και η μικρη ειναι 10 1/2 ετων και gamer . Στο δωματιο της εχει μια 23 αρα FHD τηλεοραση . Σαν κυριο μηχανημα εχουμε το X στο σαλονι σε 55 αρα 4Κ . Αν καταληξω να την παρω κονσολα για το δωματιο της θα μπορει να κανει χρηση του game pass Που εχω εγω στο Series X ταυτοχρονα με εμενα ; Δηλαδη θα μπορω να παιζω εγω πχ στο σαλονι Forza 5 απο το X μου και ταυτοχρονα η μικρη να παιζει Minecraft απο το δικο της μεσω του ιδιου game pass ? Αν ναι ειμαι οκ αλλιως δεν μπαινω στην διαδικασια της διπλης συνδρομης . Αν μπορει να γινει σε τι κονσολα να καταληξω ; Αξιζει να παρω απο αγγελια ενα προηγουμενης γενιας ; ή να ψαχτω με το Series S ? Μπορείς κανονικά να χρησιμοποιήσεις την ίδια συνδρομή. Χαρακτηρίζεις το νέο xbox ως home console (δηλαδή ότι είναι 2η κονσόλα του σπιτιού) και παίζει κανονικά. Μην πάρεις last gen. Δεν αξίζει. Πάρε SeS (μεταχειρισμένα παίζουν στα 220-230). 2
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, tsofras είπε sorry man έκανα edit one s ήθελα να γράψω Οπότε αφού μπορεί να γίνει κοινή χρήση του account ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ έτσι ; το τονίζω το ταυτόχρονα δεν με ενδιαφέρει να πρέπει να κλείσω εγώ για να μπει η μικρή ή το ανάποδο θα προχωρήσω σε Series S . Ευχαριστώ
konstantin79 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, M4tR1x είπε Κάποια bugs που έχω συναντήσει Όταν έχεις controller δεν φεύγει ο κέρσορας από το ποντίκι και φαίνεται συνέχεια στην οθόνη. Το rev engine στο upgrade μπαγκαρει μερικές φορές(το έπαθα και σήμερα με το που βγήκα από το house). Ενώ είσαι στο free roam και τρέχεις μπορεί να κοκαλωσει το αμάξι. Στο supra (old) στο cockpit view όταν αλλάζεις ταχύτητα δεν κουνάει το χέρι. (δεν γνωρίζω αν το κάνει και σε άλλα) Low streaming bandwidth (ισως φταίει ότι το έχω στον hdd, αλλά έχουν αναφέρει ότι παίζει να μην φταίει παντα αυτό.) Disconnects από το online (το διόρθωσαν) Το παιχνίδι πάντως είναι πανέμορφο έχει αρκετή λεπτομέρεια. Θα ήθελα μεγαλύτερο airport και highway. Ένιωσα προσωπικά ότι το μέγεθος τους είναι λίγο και μέτριο αντίστοιχα. Το Μεξικό πιστεύω ότι ταιριάζει γάντι στο παιχνίδι Το κοκάλωμα μου γίνεται συνήθως όταν βγάζει μύνημα οτι έκανε disconnect από το online Στο super 7 όταν πάω να κάνω την 7η αποστολή κρασάρει στο φόρτωμα και με πεταει εντελώς
tsofras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Μπορείς να μου πεις τι διαφορά έχει ποιο από τα 2 θα βάλεις home? Εγώ έχω κάνει τη συνδρομή σε ένα series x καο έχω και ένα one s στο χωριό. Το είχα φέρει πρόσφατα σπίτι για να του κάνω και τα updates και το είχα ορίσει home. Σε μια φάση που τα είχα ταυτόχρονα με ρωτούσε αν θέλω να διακόψω από το series x και να συνεχίσω στο one s. (Πραγματικά με τις ονομασίες τα έχει κάνει χάλια η microsoft όμως.) Η διαφορά που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι θα σε πετάει έξω αν έχεις ένα προφιλ με το που κάνεις σύνδεση σε xbox που δεν το έχεις ορίσει ως home. Οπότε στο παράδειγμα του φίλου που ρωτάει Αν έχει φτιάξει προφιλ στο παιδί του αλλά θέλει να έχει πρόσβαση και στο game pass που είναι στο δικό του προφιλ , για να μην κάνει logout το προφιλ του απο το Xbox Series S του παιδιού , πρέπει να το ορίσει ως home xbox. Έτσι θα κάνει login και στο Xbox Series X στο σαλόνι του και θα έχουν και οι 2 το gamepass Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός
d_gkal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Όσοι βάλατε νέα Ζηλανδία παίζετε απ' τις 13.:00; Άνοιξε;
naruto14 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Friendly reminder: Αλλάζοντας region σε νέα Ζηλανδία μπορείτε και οι υπόλοιποι από game pass να ανοίξετε το Γκειμ από σήμερα. 1
Lobo10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν μπαίνετε σε διαφορετικές κονσόλες με το ίδιο xbox account δεν χρειάζεται να πειράξετε τα home xbox. Εννοείται ότι το ίδιο account δεν μπορεί να είναι ενεργό σε 2 κονσόλες ταυτόχρονα. Με 2ο account χρειάζεται το συγκεκριμένο xbox να είναι home από το λογαριασμό που έχει ultimate. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από Lobo10
Tigio13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Οπότε σε μένα δεν έπαιζε γιατί είχα μπει από το ίδιο προφίλ και στις 2 κονσόλες? Σωστά κατάλαβα?
Lobo10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Οπότε σε μένα δεν έπαιζε γιατί είχα μπει από το ίδιο προφίλ και στις 2 κονσόλες? Σωστά κατάλαβα? Ναι φίλε μου.
nikos5800 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Ξεκίνησα και εγώ! Στα 1440π με extreme settings περίπου 50fps με την gtx 1080, αλλά τα visuals είναι υπέρ εντυπωσιακά , απίστευτη γεωμετρία και φωτισμούς , ως παιχνίδι είναι κλασικό Forza horizon ,μπορείς να διασκεδάζεις ατελείωτες ώρες ! 1
vagosvts7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όποιος έχει το forza horizon 5 κατεβασμένο και βιάζεται να το παίξει γιατί θα ανοίξει στης 12 το βράδυ ώρα Ελλάδος, να γυρίσει από το xbox στις ρυθμίσεις στο σύστημα Γλώσσα και τοποθεσία και να βάλει Νέα Ζηλανδία Τοποθεσία και στην ώρα - Ζώνη ώρας +11:00 Νησιά Σολομώντα, Νέα Ζηλανδία να κάνει έπειτα επανεκκίνηση και είναι έτοιμος να το παίξει το παιχνίδι.. Μόλις το δοκίμασα και εγώ σε series x.. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από vagosvts7 2 2
d_gkal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Έπαιξα καμιά ώρα ίσως και παραπάνω. Χειρισμός και κρατήματα πολύ πολύ καλύτερα του 4. Φάνηκε απ' την αρχή ακόμη. Eliminator κορυφη! 2ο game βγήκα πρώτος!!!! Μπαμ μπαμ το achievement Τα events/daily, και λοιπά σε εσάς παίζουν κανονικά; Πήρα πχ το 350Ζ και δε το αναγνώρισε για να κάνω το weekly. Σαν πρώτη γεύση μπορώ να πω ότι ο χαρτης είναι μίξη 3+4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα