DOR1K1N Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, privateer είπε εχουν πει οτι εχουν βελτιωσει το feedback. θα το δοκιμασω την Δευτέρα. στειλε μεσοβδομαδα ενα report. τι τιμονιερα εχεις και σε xbox ή pc? yg. pc +Thurstmaster tspc εχω εγω
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, DOR1K1N είπε υπαρχει ενημερωση για τις τιμονιερες? γιατι στο 4 δεν ειχε καλο customize Το ίδιο περιμένω κι εγώ. Στο 4 ειδικά στα χιόνια ηταν unplayable τα αυτοκίνητα πηγαίνανε σαν βάρκες. Στο 3 που είχα κάνει τις παραμετροποιήσεις ηταν μια χαρά ίσως καλύτερα και απο το 4. Για να δούμε.. 1
AntonisKo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Gamepad για horizon παιδιά, στον καναπέ με καφεδάρα δίπλα! Τιμόνι μαζί με κάθισμα (μόνο) για πιο σοβαρά και ανταγωνιστικά παιχνίδια. 🤜🤛 4 1
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 O Ssd θέλει πολύ management αν μιλάμε για βαριά παιχνίδια(ειδικά και για τα μελλοντικά). Forza Horizon 5 και Call of duty Vanguard με μελλοντικα patch/dlc άνετα θα πιάνουν τον μισό χώρο.
Choutas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Αν δεν πρόκειται να κάνεις βαρύ gaming στην κονσόλα πάρε το S. Τώρα αν θέλεις να παίξεις ΑΑΑ παιχνίδια και να το έχεις πάντα γεμάτο με διαφορετικά πήγαινε στο Χ. Εγώ παίζω τόσα indie στο Xbox που μετανιώνω που πήρα το Χ.
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, AntonisKo είπε Gamepad για horizon παιδιά, στον καναπέ με καφεδάρα δίπλα! Τιμόνι μαζί με κάθισμα (μόνο) για πιο σοβαρά και ανταγωνιστικά παιχνίδια. 🤜🤛 Ε ναι!!! 1
AntonisKo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, AntonisKo είπε Thanks man, κάπου διάβασα ότι διορθώνεται και με reset της εφαρμογής. Θα τα κάνω και τα 2 το απόγευμα και βλέπουμε. 👍 Έπαιξε! Thanks bro 👍 1
enable_your_mind Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Στο extreme 4Κ ειναι το πρωτο παιχνιδι που βλεπω να ζηταει παραπανω απο 16 gb ram .. Βγαζει μυνημα οτι θελει 17 + αλλα τρεχει κανονικα..
d_gkal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Πω ρε παιδιά, δε μπορώ να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα!!!! Φαίνεται υπέροχο!
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Πω ρε παιδιά, δε μπορώ να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα!!!! Φαίνεται υπέροχο! μα μη περιμένεις μέχρι την Δευτέρα ρε συ! Κάνε αυτό
vaggos88 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ το game, Έχει το κάτι παραπάνω από το 4. Μόνο για να το χαρείτε μην κάνετε abuse τα custom races με τα λεφτά κλπ. Αφήστε το game να κυλήσει μόνο του. Αυτά τα ψιλο bugs να φτιάξουν και θα είναι gg. Εχει πολύ content το game και ακόμα δεν έχουν βγει τα dlc.
AntonisKo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Έχω κάνει claim μόνο τα drift cars. Κάνω κάτι λάθος?
vaggos88 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Έχω κάνει claim μόνο τα drift cars. Κάνω κάτι λάθος? Τα drift cars και το welcome pack μας δινει μονο. τα αλλα θα τα πάρουμε απο τα events 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα