iCyd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Incepted είπε Το όνομα του αποστολεα στο email ποιο ειναι? Στο 'δικό ' μου email αναφερει οτι αποστολεας ειναι η "CLS DAFA GmbH" το οποίο ενδεχομένως δεν ειναι το banggood και τα χει κανει σαλατα η DHL Και μένα η CLS DAFA GmbH είναι. Λογικά είναι link service ανάμεσα σε Γερμανία και Κίνα γιατί απ ότι είδα τα γραφεία της είναι στη Μπρούχσαλ, εκεί όπου ξεκίνησε και το tracking του δέματος. 1
Rockavlon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Incepted είπε Μία απο τα ιδια , ακομη processing στο Banggood το email Guten Tag Vitor Nogueira, εγινα Πορτογάλος. Εχει κανεις status - Shipped στο banggood? Guten Tag Ricardo Gomes, Ihre Sendung ist heute am 16.11.2021 von CLS DAFA GmbH Γεια σου συμπατριώτη 😂
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Rockavlon είπε Guten Tag Ricardo Gomes, Ihre Sendung ist heute am 16.11.2021 von CLS DAFA GmbH Γεια σου συμπατριώτη 😂 Εσυ εισαι αφενος ποδοσφαιριστης και αφ'ετερου οχι Πορτογαλλος, αλλα απο το Πρασινο Ακρωτηρι!
VaggD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 3 hours ago, iCyd said: Εμενα μου είχε ρθει το mail της DHL στις 12/11 (παραγγελία 11/11) με το σωστό όνομα. Στο banggood είχε ημερομηνία αποστολής 16/11 , η παραγγελία είναι ακόμα σε στάδιο processing. Στη DHL βάση του tracking number είναι ήδη στο Feucht, Germany . Oπότε λογικά και αν όλα κυλίσουν όπως πρέπει σε μια βδομάδα θα παραλάβω. Και εμένα μου ήρθε mail με σωστό όνομα αλλά μέχρι να παραλάβουμε τπτ δεν είναι σίγουρο 😁😁😂
plasTOST Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά επικρατεί χαμός στο Bangood από τις παραγγελίες της 11/11. Παραγγέλνεις από Ισπανία και αφού δεν έχει φύγει το δέμα εδώ και 5 μέρες, τους ρωτάς και σου λένε ότι δεν μπορούν να στο στείλουν γιατί έχουν μπουκώσει. Ελπίζω τα προιόντα που θα έρθουν να είναι τα σωστά και όχι άλλων. Να έχεις παραγγείλει ας πούμε σκούπα και να σου έρθει διάδρομος
Vault13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Εσυ εισαι αφενος ποδοσφαιριστης και αφ'ετερου οχι Πορτογαλλος, αλλα απο το Πρασινο Ακρωτηρι! Εγω θα ελεγα να παρεις μια! Τρεχει ακομα στα 156€ απ οσο ξερω. Εκτος αν θες να κανεις σκουπισμα μονος σου. Τα υπολοιπα με τα tracking θα τα βρουμε.
Doubt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, iCyd είπε Και μένα η CLS DAFA GmbH είναι. Λογικά είναι link service ανάμεσα σε Γερμανία και Κίνα γιατί απ ότι είδα τα γραφεία της είναι στη Μπρούχσαλ, εκεί όπου ξεκίνησε και το tracking του δέματος. https://www.cls-dafa.de/galerie
Incepted Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, VaggD είπε Και εμένα μου ήρθε mail με σωστό όνομα αλλά μέχρι να παραλάβουμε τπτ δεν είναι σίγουρο 😁😁😂 Στο Banggood τελικά εγινε update το status της αποστολής ή ακομη "order submit" γραφει? Μπας και βγαλουμε κ εμεις οι πορτογαλοι καμια ακρη με το τι συμβαινει 😆 Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από Incepted
VaggD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 12 minutes ago, Incepted said: Στο Banggood τελικά εγινε update το status της αποστολής ή ακομη "order submit" γραφει? Μπας και βγαλουμε κ εμεις οι πορτογαλοι καμια ακρη με το τι συμβαινει 😆 Στο bg είναι σε κατάσταση processing και το δεμα σε λίγο θα φτάσει Ελλάδα...
Incepted Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, VaggD είπε Στο bg είναι σε κατάσταση processing και το δεμα σε λίγο θα φτάσει Ελλάδα... Αρα ενδέχεται να εχουν φυγει και τα δικά μας και απλα να εχει κανει μπέρδεμα η DHL με τα email και τα tracking numbers.🤞 1
zan.kostas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά και εγώ που την τσιμπησα πριν κανενα μηνα , που δεν υπήρχε κανένα μπούκωμα, το bg έδειχνε ότι να είναι κατάσταση αποστολής. Το παρακολουθούσα μέσω dhl.
aloop Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Vault13 είπε Εγω θα ελεγα να παρεις μια! Τρεχει ακομα στα 156€ απ οσο ξερω. Εκτος αν θες να κανεις σκουπισμα μονος σου. Τα υπολοιπα με τα tracking θα τα βρουμε. Επειδή με ενδιαφέρει να πάρω και εδώ και ημέρες δεν μπορώ να πετύχω αυτή την τιμή, εχεις καμία ιδέα που παίζει αυτή η τιμή;
Vault13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, aloop είπε Επειδή με ενδιαφέρει να πάρω και εδώ και ημέρες δεν μπορώ να πετύχω αυτή την τιμή, εχεις καμία ιδέα που παίζει αυτή η τιμή; To link απο το πρωτο ποστ +το κουπονι απο την σελιδα 5? Και μπηκες Vip center να πατησεις στο 5%allowance?; Εχεις ξαναπαρει πραγματα απο BG? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από Vault13
aloop Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Vault13 είπε To link απο το πρωτο ποστ +το κουπονι απο την σελιδα 5? Και μπηκες Vip center να πατησεις στο 5%; Εχεις ξαναπαρει πραγματα απο BG? Ναι έχω ξαναπάρει, το 5% μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να το πετύχω. Και κάποια κουπόνια που τα έβαζα στο checkout, μέχρι 178 ευρώ έφτανε η τιμή που ακόμη και το 5% να έπαιρνα δεν έφτανε τα 156. Θα ξανά προσπαθήσω. Update. Μόλις ξανα προσπάθησα. Το 5% πάλι άφαντο. Με το κουπόνι από τη σελίδα 5, ανεβάζει την τιμή στα 350 και με έκπτωση το πάει στα 175 χωρίς ασφάλεια. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από aloop
Vault13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, aloop είπε Ναι έχω ξαναπάρει, το 5% μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να το πετύχω. Και κάποια κουπόνια που τα έβαζα στο checkout, μέχρι 178 ευρώ έφτανε η τιμή που ακόμη και το 5% να έπαιρνα δεν έφτανε τα 156. Θα ξανά προσπαθήσω. Update. Μόλις ξανα προσπάθησα. Το 5% πάλι άφαντο. Με το κουπόνι από τη σελίδα 5, ανεβάζει την τιμή στα 350 και με έκπτωση το πάει στα 175 χωρίς ασφάλεια. Κανε ενα restart το ρουτερ σου. Και ξαναμπες στο vip center. Βαλε και καμια vpn ισως…και εμενα με βασανισε αλλα τα εβγαλε. Οχι με vpn. δεν ξερω αν βγαζει ακομα 5% βεβαια. για μπες απο υπολογιστη. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από Vault13
Προτεινόμενες αναρτήσεις