dera Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Eλαβα κι εγω email απο dhl στα Γερμανικα, με αριθμο αποστολης χωρις αλλες λεπτομεριες. Επειδη δεν περιμενω κατι αλλο, πιστευω οτι ειναι η σκουπα. Στο banggood η διαδικασια ειναι ακομα στο order processing και εχει εκτιμωμενη ημερομηνια αποστολης αυριο 17/11. Το μονο προβήμα που βλεπω ειναι οτι το email ελαβα απο dhl, δεν ειναι στο ονομα μου αλλα σε καποιον Στεφανο Σ. Συγκεκριμενα το email ξεκιναει ως εξης: Guten Tag Stefanos S........ To επιθετο δεν το γραφω ολο για ευνοητους λογους. Θε ενημερωσω τι θα γινει.
aGka8l Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, dera είπε Eλαβα κι εγω email απο dhl στα Γερμανικα, με αριθμο αποστολης χωρις αλλες λεπτομεριες. Επειδη δεν περιμενω κατι αλλο, πιστευω οτι ειναι η σκουπα. Στο banggood η διαδικασια ειναι ακομα στο order processing και εχει εκτιμωμενη ημερομηνια αποστολης αυριο 17/11. Το μονο προβήμα που βλεπω ειναι οτι το email ελαβα απο dhl, δεν ειναι στο ονομα μου αλλα σε καποιον Στεφανο Σ. Συγκεκριμενα το email ξεκιναει ως εξης: Guten Tag Stefanos S........ To επιθετο δεν το γραφω ολο για ευνοητους λογους. Θε ενημερωσω τι θα γινει. εμενα λεει Guten Tag Vladimír Vavrek, και στο site της DHL λεει για Χώρα/περιοχή προορισμού: Σλοβακία οτι ναναι!!
millboc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 ουπς!!! θα γεμίσει σκούπες η Ευρώπη πληρωμένες από Έλληνες
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, dera είπε Eλαβα κι εγω email απο dhl στα Γερμανικα, με αριθμο αποστολης χωρις αλλες λεπτομεριες. Το μονο προβήμα που βλεπω ειναι οτι το email ελαβα απο dhl, δεν ειναι στο ονομα μου αλλα σε καποιον Στεφανο Σ. Συγκεκριμενα το email ξεκιναει ως εξης: Guten Tag Stefanos S........ To επιθετο δεν το γραφω ολο για ευνοητους λογους. Θε ενημερωσω τι θα γινει. 1 ώρα πριν, aGka8l είπε εμενα λεει Guten Tag Vladimír Vavrek, και στο site της DHL λεει για Χώρα/περιοχή προορισμού: Σλοβακία οτι ναναι!! Ενω εισαι ο Στεφανος;;;! Περιμενουμε με αγωνια να μας πειτε τι παραλαβατε οταν φτασει το πακετο σας.
samniotis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 και σε μένα ήρθε mail στα γερμανικά απο DHL σε όνομα κάποιου Constantinos Kolo****eas τσέκαρα το τράκινγκ αλλά επειδή βάζω το δικό μου ΤΚ βγαίνει λάθος προφανώς κάποιος έχει πάρει το δικό μου τράκινγκ.....ίσως ο Vladimir, ποιός ξέρει? πάλι κουλουβάχατα τα έκαναν.....
dimopc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Και εμενα μου ηρθε το email με λαθος ονομα Ioannis Kon***s καλα θα παει αυτο...NOT
thanasis00 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Ελπίζω μόνο να έδωσαν απλά λάθος tracking numbers, και το δικό σας απλά να το έχει άλλος και να παραλάβετε κομπλέ. Εμένα τα κατάφεραν και μου δωσαν το σωστό πάντως! 1
Incepted Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μία απο τα ιδια , ακομη processing στο Banggood το email Guten Tag Vitor Nogueira, εγινα Πορτογάλος. Εχει κανεις status - Shipped στο banggood? Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από Incepted
tsampouros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dimopc είπε Και εμενα μου ηρθε το email με λαθος ονομα Ioannis Kon***s καλα θα παει αυτο...NOT Έχεις το δικό μου tracking number μάλλον. Εγώ πήρα μιας κροάτισσας! Σου έστειλα pm! Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από tsampouros
Vault13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν εχουν γινει shipped οι 2 παραγγελιες μου,και εχω 2 tracking numbers. To ενα λαθος. Το αλλο το πετυχαν. πολλα κουφα. Πως γινεται να μην ειμαστε shipped αλλα να ερχονται λαθος tracking numbers Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από Vault13
VaggD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Εχετε επικοινωνήσει με το support σχετικά με το πρόβλημα, αν ναι τι σας απάντησαν?
Vault13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μου ειπαν οτι ειναι απο αλλη παραγγελια και οχι απο αυτους. Κατι που δεν παιζει. πιθανως το λαθος να μην εχει γινει απο αυτους αλλα απο την DHL.
VaggD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 21 minutes ago, Vault13 said: Μου ειπαν οτι ειναι απο αλλη παραγγελια και οχι απο αυτους. Κατι που δεν παιζει. πιθανως το λαθος να μην εχει γινει απο αυτους αλλα απο την DHL. Βασικά είναι λίγο δύσκολο να γίνει λάθος από BG, αντε αν έχεις δηλώσει 2 addresses να γίνει εκεί μπέρδεμα.. Η DHL τα σκότωσε, στείλε ένα mail με μαγικές λέξεις, προσωπικά δεδομένα κλπ...
iCyd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Εμενα μου είχε ρθει το mail της DHL στις 12/11 (παραγγελία 11/11) με το σωστό όνομα. Στο banggood είχε ημερομηνία αποστολής 16/11 , η παραγγελία είναι ακόμα σε στάδιο processing. Στη DHL βάση του tracking number είναι ήδη στο Feucht, Germany . Oπότε λογικά και αν όλα κυλίσουν όπως πρέπει σε μια βδομάδα θα παραλάβω.
Incepted Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, iCyd είπε Εμενα μου είχε ρθει το mail της DHL στις 12/11 (παραγγελία 11/11) με το σωστό όνομα. Στο banggood είχε ημερομηνία αποστολής 16/11 , η παραγγελία είναι ακόμα σε στάδιο processing. Στη DHL βάση του tracking number είναι ήδη στο Feucht, Germany . Oπότε λογικά και αν όλα κυλίσουν όπως πρέπει σε μια βδομάδα θα παραλάβω. Το όνομα του αποστολεα στο email ποιο ειναι? Στο 'δικό ' μου email αναφερει οτι αποστολεας ειναι η "CLS DAFA GmbH" το οποίο ενδεχομένως δεν ειναι το banggood και τα χει κανει σαλατα η DHL
Προτεινόμενες αναρτήσεις