Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eλαβα κι εγω email απο dhl στα Γερμανικα, με αριθμο αποστολης χωρις αλλες λεπτομεριες.

Επειδη δεν περιμενω κατι αλλο, πιστευω οτι ειναι η σκουπα.

Στο banggood η διαδικασια ειναι ακομα στο order processing και εχει εκτιμωμενη ημερομηνια αποστολης αυριο 17/11.

Το μονο προβήμα που βλεπω ειναι οτι το email ελαβα απο dhl, δεν ειναι στο ονομα μου αλλα σε καποιον Στεφανο Σ.

Συγκεκριμενα το email ξεκιναει ως εξης:

Guten Tag Stefanos S........ To επιθετο δεν το γραφω ολο για ευνοητους λογους.

Θε ενημερωσω τι θα γινει.

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, dera είπε

Eλαβα κι εγω email απο dhl στα Γερμανικα, με αριθμο αποστολης χωρις αλλες λεπτομεριες.

Επειδη δεν περιμενω κατι αλλο, πιστευω οτι ειναι η σκουπα.

Στο banggood η διαδικασια ειναι ακομα στο order processing και εχει εκτιμωμενη ημερομηνια αποστολης αυριο 17/11.

Το μονο προβήμα που βλεπω ειναι οτι το email ελαβα απο dhl, δεν ειναι στο ονομα μου αλλα σε καποιον Στεφανο Σ.

εμενα λεει Guten Tag Vladimír Vavrek,

και στο site της DHL λεει για 

Χώρα/περιοχή προορισμού: Σλοβακία

οτι ναναι!!

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dera είπε

1 ώρα πριν, aGka8l είπε

εμενα λεει Guten Tag Vladimír Vavrek,

και στο site της DHL λεει για 

Χώρα/περιοχή προορισμού: Σλοβακία

οτι ναναι!!

Ενω εισαι ο Στεφανος;;;! :P

Περιμενουμε με αγωνια να μας πειτε τι παραλαβατε οταν φτασει το πακετο σας. 

Δημοσ.

και σε μένα ήρθε mail στα γερμανικά απο DHL σε όνομα κάποιου Constantinos Kolo****eas

τσέκαρα το τράκινγκ αλλά επειδή βάζω το δικό μου ΤΚ βγαίνει λάθος

προφανώς κάποιος έχει πάρει το δικό μου τράκινγκ.....ίσως ο Vladimir, ποιός ξέρει?

πάλι κουλουβάχατα τα έκαναν.....

Δημοσ.

Ελπίζω μόνο να έδωσαν απλά λάθος tracking numbers, και το δικό σας απλά να το έχει άλλος και να παραλάβετε κομπλέ. Εμένα τα κατάφεραν και μου δωσαν το σωστό πάντως!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία απο τα ιδια , ακομη processing στο Banggood το email Guten Tag Vitor Nogueira, εγινα Πορτογάλος. 

Εχει κανεις status - Shipped στο banggood?

Επεξ/σία από Incepted
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dimopc είπε

Και εμενα μου ηρθε το email με λαθος ονομα Ioannis Kon***s

καλα θα παει αυτο...NOT 

Έχεις το δικό μου tracking number μάλλον. Εγώ πήρα μιας κροάτισσας! Σου έστειλα pm! 

Επεξ/σία από tsampouros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχουν γινει shipped οι 2 παραγγελιες μου,και εχω 2 tracking numbers. To ενα λαθος. Το αλλο το πετυχαν.

πολλα κουφα. Πως γινεται να μην ειμαστε shipped αλλα να ερχονται λαθος tracking numbers

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Μου ειπαν οτι ειναι απο αλλη παραγγελια και οχι απο αυτους. Κατι που δεν παιζει. 
πιθανως το λαθος να μην εχει γινει απο αυτους αλλα απο την DHL.

Δημοσ.
21 minutes ago, Vault13 said:

Μου ειπαν οτι ειναι απο αλλη παραγγελια και οχι απο αυτους. Κατι που δεν παιζει. 
πιθανως το λαθος να μην εχει γινει απο αυτους αλλα απο την DHL.

Βασικά είναι λίγο δύσκολο να γίνει λάθος από BG, αντε αν έχεις δηλώσει 2 addresses να γίνει εκεί μπέρδεμα.. Η DHL τα σκότωσε, στείλε ένα mail με μαγικές λέξεις, προσωπικά δεδομένα κλπ... 

Δημοσ.

Εμενα μου είχε ρθει το mail της DHL στις 12/11 (παραγγελία 11/11) με το σωστό όνομα.

Στο banggood είχε ημερομηνία αποστολής 16/11 , η παραγγελία είναι ακόμα σε στάδιο processing.

Στη DHL βάση του tracking number είναι ήδη στο Feucht, Germany . Oπότε λογικά και αν όλα κυλίσουν όπως πρέπει σε μια βδομάδα θα παραλάβω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iCyd είπε

Εμενα μου είχε ρθει το mail της DHL στις 12/11 (παραγγελία 11/11) με το σωστό όνομα.

Στο banggood είχε ημερομηνία αποστολής 16/11 , η παραγγελία είναι ακόμα σε στάδιο processing.

Στη DHL βάση του tracking number είναι ήδη στο Feucht, Germany . Oπότε λογικά και αν όλα κυλίσουν όπως πρέπει σε μια βδομάδα θα παραλάβω.

Το όνομα του αποστολεα στο email ποιο ειναι? Στο 'δικό ' μου email αναφερει οτι αποστολεας ειναι η "CLS DAFA GmbH" το οποίο ενδεχομένως δεν ειναι το banggood και τα χει κανει σαλατα η DHL

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...