Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, pascalia4 said:

To allowance δεν μου το εμφανίζει πλέον. Και δεν έχω πάρει ούτε μια. Το κουπόνι μόνο. 173,71€ βγαίνει. 

Έληξε το allowance;

Δεν το εμφανίζει σε όλους, ίσως υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός.. 

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σκέφτομαι να βάλω χλωρίνη (ίσως ακόμα και παχύρρευστη) εξωτερικά στο πανάκι καθαρισμού. Φυσικά για σφουγγάρισμα σε πλακάκια. Ευπρόσδεκτες συστάσεις για άλλα καθαριστικά. Έχει ειπωθεί από συμφορουμίτη πως αν βάλουμε καθαριστικό μέσα στο δοχείο ίσως βουλώσουν τα σωληνάκια. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, VaggD είπε

Δεν το εμφανίζει σε όλους, ίσως υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός.. 

Εγω πήρα και 2ο , απ τη στιγμη που το ενεργοποιεις εχεις 1-2 μερες μεχρι να ληξει νομιζω , αλλα  πρεπει να ειναι μονο για vip μελη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Incepted said:

Εγω πήρα και 2ο , απ τη στιγμη που το ενεργοποιεις εχεις 1-2 μερες μεχρι να ληξει νομιζω , αλλα  πρεπει να ειναι μονο για vip μελη

Εγώ δεν είμαι vip και πήρα κανονικά το κουπόνι, απλά δεν ξέρουμε πως το εμφανίζει. Ίσως είναι κάποιος αλγόριθμος τυχαιότητα σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες. 

UPDATE: Μου εμφανίζει ξανά και εμένα. 

Επεξ/σία από VaggD
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VaggD είπε

Εγώ δεν είμαι vip και πήρα κανονικά το κουπόνι, απλά δεν ξέρουμε πως το εμφανίζει. Ίσως είναι κάποιος αλγόριθμος τυχαιότητα σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες. 

UPDATE: Μου εμφανίζει ξανά και εμένα. 

Σαν VIP στο VIP center απο το μενου , μου το εμφανιζει κανονικα

Screenshot_25.png

Kι εγω την πήρα στα 156 , εχουμε σκυλιά οπότε το σπιτι χρειάζεται καθημερινο maintenance, για να δουμε τι θα κανει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

156€ μου εβγαλε και δευτερη. Με allowance k coupon. Δεν θελει τελειως “black account” θελει εστω και λιγο να εισαι Vip. Να εχεις παρει πραγματα…

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, TechnoState είπε

...την βάζω διαρκώς όποτε φεύγω απο το σπίτι. Τα πάει μια χαρά ως τώρα. Εντάξει μια-δυο φορές υπηρξαν αστοχίες (μαύρα χάλια-λυσιμο με ταινία στους αισθητήρες κλπ- κόλλημα ανάμεσα στις καρέκλες της τραπεζαρίας- no vacuum zone κλπ) αλλά ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο.

Προς το παρόν, αντί για δύο φορές το μήνα η σκούπα (κλασσική ηλεκτρική σκούπα) μπαίνει μία φορά το μήνα (κ σε χαμηλά σημεία όπου δεν μπορεί να προσεγγίσει η φιλιππινέζα).

Με λιγότερα απο 30€ χτύπησα τα παρακάτω. Λογικά, εφοδιασμός για τουλάχιστον 2 χρόνια. (Θεωρητικά, απο Ισπανία δεν θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις)

Screenshot_2021-11-14-11-34-46-01_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

Από που είναι αυτο?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχει προχωρήσει καθόλου η παραγγελία σε κανέναν από εσάς; Έκανα τη παραγγελία 11/11, και είναι ακόμα στο στάδιο Order submitted. Έχω λάβει ένα email από DHL με ένα tracking number, αλλά δεν αναφέρεται από που είναι η παραγγελία, οπότε δε ξέρω ακριβώς τι έχει παιχτεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Καλησπέρα,

έχει προχωρήσει καθόλου η παραγγελία σε κανέναν από εσάς; Έκανα τη παραγγελία 11/11, και είναι ακόμα στο στάδιο Order submitted. Έχω λάβει ένα email από DHL με ένα tracking number, αλλά δεν αναφέρεται από που είναι η παραγγελία, οπότε δε ξέρω ακριβώς τι έχει παιχτεί.

Γερμανικο DHL, deutsche post? Λογικα πηραν αριθμο, αλλα δεν εχουν φυγει ακομα λογω φορτου.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
3 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Καλησπέρα,

Τι βγάζει το τράκινγκ;

Δημοσ.
50 minutes ago, thanasis00 said:

Τίποτα πρακτικά , ότι ζητήθηκε να δημιουργηθεί tracking number.

Υπομονή εμένα σήμερα μου ήρθε ενημέρωση ότι είναι στο κέντρο συγκέντρωσης στην Γερμανία, έκανα παραγγελία στης 11.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα απο τις 12 περιμένω dispatch στις 17 ,αναμενόμενο να υπάρχουν καθυστερησεις . Συνήθως θελει 2-3 μερες να φτάσει το δέμα στη DHL αφου  τυπωθει η ετικέτα online.

Δημοσ.

Σημειώνω ότι προχώρησε σήμερα εμένα το tracking number, και ας λέει ακόμα το banggood ότι είναι σε status "order submitted". Μάλλον ξέχασαν να το κάνουν update.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...