Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, vjshadow είπε

Μια χαρά τα σκουπίζει. Βέβαια δεν το αντιλαμβάνεται αυτόματα, οπότε θα πρέπει να βάλεις τέρμα χειροκίνητα την σκούπα. Απλώς αν έχουν μαύρα σημεία, τα θεωρεί ως κενά. Λύνεται με κάλυμμα των αισθητήρων.

Ευτυχώς δεν είναι μαύρα :)

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 minutes ago, Vault13 said:

Μου ηρθε κατι στο μαιλ , απο DHL deutsche post. Αυτο ειναι;

Και εμένα μου ήρθε από DHL mail στα γερμανικά, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η σκούπα γιατί περιμένω και κάτι άλλο... 

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω, ειδα 3-4 βιντεακια "ειδικων" που διαφημιζουν αυτα τα μηχανηματα του σατανα. 😛 (η αγορα ειδα πως ειναι σε οργασμο σε αυτη την κατηγορια, πολλα τα λεφτα Αρη)

To συμπερασμα μου ειναι οτι λιγοτερο ταλαιπωρειται καποιος απο το να βαλει κλασικη ηλεκτρικη σκουπα που ηδη εχει 2-3 φορες την βδομαδα απο 10 λεπτα που αρκουν, απο το να αγορασει μια τετοια και να πρεπει να κοπιαζει για να την "εξυπηρετει". Ακομα και τσαμπα ισως δεν θα την υπηρετουσα. Ποσο μαλλον να την πληρωσεις και ενας θεος ξερει ποτε/ποσα θα πρεπει να ξαναδινεις για ανταλλακτικα-αναλωσιμα ή για νεα, αγνωστο σε ποσο καιρο.

Οποιος εχει εμπειρια και πιστευει οτι δεν εχω υπολογισει καποια πραγματα θετικα, αν θελει ας γραψει δυο λογια. ;) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δεν ξερω, ειδα 3-4 βιντεακια "ειδικων" που διαφημιζουν αυτα τα μηχανηματα του σατανα. 😛 (η αγορα ειδα πως ειναι σε οργασμο σε αυτη την κατηγορια, πολλα τα λεφτα Αρη)

To συμπερασμα μου ειναι οτι λιγοτερο ταλαιπωρειται καποιος απο το να βαλει κλασικη ηλεκτρικη σκουπα που ηδη εχει 2-3 φορες την βδομαδα απο 10 λεπτα που αρκουν, απο το να αγορασει μια τετοια και να πρεπει να κοπιαζει για να την "εξυπηρετει". Ακομα και τσαμπα ισως δεν θα την υπηρετουσα. Ποσο μαλλον να την πληρωσεις και ενας θεος ξερει ποτε/ποσα θα πρεπει να ξαναδινεις για ανταλλακτικα-αναλωσιμα ή για νεα, αγνωστο σε ποσο καιρο.

Οποιος εχει εμπειρια και πιστευει οτι δεν εχω υπολογισει καποια πραγματα θετικα, αν θελει ας γραψει δυο λογια. ;) 

Εγω πάντως την βάζω κάθε 2 μέρες να καθαρίζει και να σφουγγαριζει το σπίτι και έχω ξεγνοιασει. Η διαδικασία φέρε σκουπα αλλαξε πρίζα για να πας σε άλλο δωμάτιο, ξανα βαλε τη σκούπα στη θέση της , σκύψε για να σκουπισεις κάτω από καναπέδες κρεβάτια εχει τελειώσει.  1 φορά το μήνα για όσα σημεία δε φτάνει η σκουπα και αν. Επίσης όσοι έχουν κατοικίδια έχω ακούσει τους εχει σώσει. 

Και αν είστε μεγάλη οικογένεια που τρώει πρωί μεσημέρι βράδυ στην κουζίνα, την βάζεις να μαζέψει οτι ψιχουλο εχει πέσει στο συγκεκριμένο χώρο. 

Επεξ/σία από Fabricated
  • Like 4
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, VaggD είπε

Και εμένα μου ήρθε από DHL mail στα γερμανικά, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η σκούπα γιατί περιμένω και κάτι άλλο... 

Από Banggood, αποθήκη Τσεχίας, με DHL μου ήρθε.

Το γνωστό δρομολόγιο οδικώς από Γερμανία.

55 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Μου ηρθε κατι στο μαιλ , απο DHL deutsche post. Αυτο ειναι;

• Thanks 1
Δημοσ.
12 minutes ago, matrixxx said:

Την βάζεις 2-3 φορές την βδομάδα, αδειάζεις και μια φορά το καλαθάκι και τέλος. Φυσικά όσα παραπάνω δώσεις τόσο εξυπνότερη σκούπα θα πάρεις με περισσότερες δυνατότητες κλπ. 

Δημοσ.

Μια που λέμε για ανταλλακτικά τι χρειαζόμαστε και κάθε πότε; από εδώ τα αγοράζουμε ή από εξω;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Αν και συμφωνώ μαζί σου, τσίμπησα μία γιατί τυχαίνει να λείπω αρκετό καιρό από το σπίτι και θέλω μια στο τόσο να μαζεύονται τα πολλά πολλά. Επίσης, το γεγονός πως μπορείς κάθε μέρα να το έχεις σχετικά "φρέσκο" με το που γυρίζεις από τη δουλειά είναι μεγάλο θέμα για εμάς του μυγιάγγιχτους με τη σκόνη. 😛 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pascalia4 είπε

Μια που λέμε για ανταλλακτικά τι χρειαζόμαστε και κάθε πότε; από εδώ τα αγοράζουμε ή από εξω;

Το ίδιο το Banggood δίνει 23 μή γνήσια ανταλλακτικά στην κάπως τσουχτερή τιμή των 37 ευρώ. Βέβαια ελπίζω ότι με αυτά καθαρίζεις (γενικώς κι ειδικώς) για χρόνια.

https://www.banggood.com/23pcs-Replacements-for-Xiaomi-Mijia-STYTJ02YM-MOP-PRO-Viomi-V2-V3-SE-Vacuum-Cleaner-Parts-Accessories-Main-Brushes+2-Side-Brushes+6-HEPA-Filters+7-Wet-Mop-Clothes+4-Dry-Mop-Clothes+4-Non-Original-p-1799027.html?cur_warehouse=CN&rmmds=detail-top-buytogether-auto

Ωστόσο υποψιάζομαι ότι "παίζει" και το θέμα τής αντικατάστασης (σε αρκετό βάθος χρόνου ελπίζω) τής μπαταρίας. 

Επεξ/σία από astrolavosg
Δημοσ.
1 hour ago, magnam said:

Αν και συμφωνώ μαζί σου, τσίμπησα μία γιατί τυχαίνει να λείπω αρκετό καιρό από το σπίτι και θέλω μια στο τόσο να μαζεύονται τα πολλά πολλά. Επίσης, το γεγονός πως μπορείς κάθε μέρα να το έχεις σχετικά "φρέσκο" με το που γυρίζεις από τη δουλειά είναι μεγάλο θέμα για εμάς του μυγιάγγιχτους με τη σκόνη. 😛 😛 

Για την σκόνη πρέπει να κυκλοφορήσει κάποιες ίδιου λέιζερ να που να την καίει... 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, astrolavosg είπε

Το ίδιο το Banggood δίνει 23 μή γνήσια ανταλλακτικά στην κάπως τσουχτερή τιμή των 37 ευρώ. Βέβαια ελπίζω ότι με αυτά καθαρίζεις (γενικώς κι ειδικώς) για χρόνια.

https://www.banggood.com/23pcs-Replacements-for-Xiaomi-Mijia-STYTJ02YM-MOP-PRO-Viomi-V2-V3-SE-Vacuum-Cleaner-Parts-Accessories-Main-Brushes+2-Side-Brushes+6-HEPA-Filters+7-Wet-Mop-Clothes+4-Dry-Mop-Clothes+4-Non-Original-p-1799027.html?cur_warehouse=CN&rmmds=detail-top-buytogether-auto

Ωστόσο υποψιάζομαι ότι "παίζει" και το θέμα τής αντικατάστασης (σε αρκετό βάθος χρόνου ελπίζω) τής μπαταρίας. 

Έχει και πιο φθηνά πακέτα, όπου παίζει και κουπονάκι για ακόμα χαμηλότερη τιμή.

https://www.banggood.com/11pcs-Replacements-for-XIAOMI-MIJIA-STYJ02YM-Viomi-V3-Se-V2-Pro-Vacuum-Cleaner-Parts-Accessories-Side-Brushes+4-HEPA-Filters+3-Main-Brush+1-Wet-Mop-Clothes+1-Wet-Dry-Mop-Clothes+1-Cleaning-Tool+1-Non-original-p-1601752.html?cur_warehouse=CN&rmmds=search

Απ' ό,τι έχω ακούσει, εάν κάνεις σωστή συντήρηση και καθαρισμό (π.χ. στο HEPA), σε βγάζουν εξάμηνο άνετα! Π.χ. το οριζόντιο βουρτσάκι από κάτω μου φαίνεται δύσκολο να μην αντέχει έτος. Οπότε με ένα τέτοιο πακετάκι των 20€ έχεις ξεμπερδέψει για 2 χρόνια άνετα θαρρώ.

44 λεπτά πριν, VaggD είπε

Για την σκόνη πρέπει να κυκλοφορήσει κάποιες ίδιου λέιζερ να που να την καίει... 

Αυτό. Βασικά λείπω αρκετά διαστήματα από το σπίτι, και τα κουφώματα δεν είναι ό,τι καλύτερο, οπότε μπαίνει σκόνη. Γι' αυτό κυρίως την πήρα για να ξέρω πως αν επιστρέψω μετά από 2-3 εβδομάδες δεν θα εντοπίσω το χάος.

Αλλά και για καθημερινή χρήση βολεύει. Όταν καθημερινά σου μαζεύει το χαμό και σου ρίχνει ένα γρήγορο σφουγγάρισμα, τι άλλο θέλεις; Ξέρεις πως αν ανά πάσα ώρα και στιγμή φέρεις παρέα στο σπίτι, θα είναι εντάξει.

Επεξ/σία από magnam
  • Like 1
Δημοσ.
On 12/11/2021 at 21:49, Incepted said:

Το κουπόνι εγινε expire για τα 152 , δουλευει ακόμη το BGCZVGRSE στα 156,34

32 minutes ago, cac said:

Το κουπόνι έληξε? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...την βάζω διαρκώς όποτε φεύγω απο το σπίτι. Τα πάει μια χαρά ως τώρα. Εντάξει μια-δυο φορές υπηρξαν αστοχίες (μαύρα χάλια-λυσιμο με ταινία στους αισθητήρες κλπ- κόλλημα ανάμεσα στις καρέκλες της τραπεζαρίας- no vacuum zone κλπ) αλλά ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο.

Προς το παρόν, αντί για δύο φορές το μήνα η σκούπα (κλασσική ηλεκτρική σκούπα) μπαίνει μία φορά το μήνα (κ σε χαμηλά σημεία όπου δεν μπορεί να προσεγγίσει η φιλιππινέζα).

Με λιγότερα απο 30€ χτύπησα τα παρακάτω. Λογικά, εφοδιασμός για τουλάχιστον 2 χρόνια. (Θεωρητικά, απο Ισπανία δεν θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις)

Screenshot_2021-11-14-11-34-46-01_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VaggD είπε

To allowance δεν μου το εμφανίζει πλέον. Και δεν έχω πάρει ούτε μια. Το κουπόνι μόνο. 173,71€ βγαίνει. 

Έληξε το allowance;

1 ώρα πριν, cac είπε

Το κουπόνι έληξε? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...